30.5.13

Το «ροζ τόξο».



Βρε τι έμελλε να δουν τα ματάκια μου τώρα στα γεράματα!
Ο κόσμος πρέπει να έχει παραφρονήσει, αλλιώς δεν εξηγείται πως φτάσαμε στο σημείο να έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα.



Θα αφήσω κατά μέρος το “συνταγματικό” και το “δημοκρατικό τόξο” γιατί το “ροζ τόξο” κατέκλισε την επικαιρότητα.
Στην πατρίδα μου αυτούς που είχαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις τους λέγαμε πούστηδες, συκιές άντε και αδελφές.
Τώρα θέλουνε να τους λένε ομοφυλόφιλους ή  γκέϊ για να κουνιούνται περισσότερο. Εγώ έτσι έμαθα να τους λέω και έτσι θα συνεχίσω να τους αποκαλώ.



Φτάσαμε στο σημείο δήμαρχοι να λένε με αυταρέσκεια, πως περιποιούν τιμή στην πόλη τους, που θα μαζευτούν εκεί οι πούστηδες απ’ όλο τον κόσμο να κάνουν το ετήσιο πάρτι τους με φτερά και πούπουλα.
Γίνεται χαμός με τον αντιρατσιστικό νόμο, που θέλουν να δώσουν περισσότερη προστασία στον κάθε ανώμαλο και στους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλείσει την πατρίδα μας λόγω της σύμβασης Δουβλίνου.
Αυτή η σύμβαση που οι κουτόφραγκοι βάλανε τα δικά μας εξυπνοπούλια της πολιτικής να υπογράψουν, εμποδίζει να προωθηθούν στα ενδότερα της Ευρώπης. Έτσι τους κρατάμε υποχρεωτικά εδώ χωρίς πόρους επιβίωσης, να κατακλέβουν όποιον ανήμπορο βλέπουν να κρατάει κάτι πολύτιμο ή καμιά τσάντα για να εξοικονομήσουν κα να ευρώ να φάνε ένα σουβλάκι με μπόλικο κρεμμύδι.
Τώρα εάν εγώ πω, πως δεν συμφωνώ με το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων , (εξεταστής στον κλανιά τους δε θα γίνω, έτσι λέγαμε επίσης στην πατρίδα μου), αλλά να απαγορεύεται να υιοθετήσουν παιδί και το κάνουν σαν τη μούρη τους, θα κατηγορηθώ ρατσιστής;
Θα φτάσουμε στο σημείο να κρατάμε φανάρι και να μην αντιδρούμε όταν ο αλλοδαπός βιάζει το παιδί μας ή τη γυναίκα μας για να μη κατηγορηθούμε ρατσιστές;
Φτάσαμε στο σημείο η Ρεπούση και το συνονθύλευμα των ροζ ομοϊδεατών της τύπου Τατσόπουλου να είναι “πέμπτη φάλαγγα”, να βγαίνουν δημοσίως να καταφέρονται εναντίον των συμφερόντων της πατρίδας τους, να μη ντρέπονται γι’ αυτές τις τοποθετήσεις τους και οι ψηφοφόροι να τους ανταμείβουν επί πλέον με την ψήφο τους και να τους στέλνουν στη Βουλή να τους εκπροσωπήσουν.
Τόσοι πολλοί οι προδότες εδώ μέσα ή τόσοι πολλοί οι ανεγκέφαλοι;
Να τα αποτελέσματα του “Σουλεϊμάν” που παρουσιάζουν τα τουρκοκάναλα που κάθονται όμως και βλέπουν οι ανιστόρητες Ελληνίδες που δεν έχουν ανοίξει ποτέ τους βιβλίο και κυκλοφορούν στους δρόμους με σαλβάρια για να νοιώσουν σαν οδαλίσκες την ηδονή και το μυστήριο του χαρεμιού.  
Φτάσαμε στο σημείο ο εισαγγελέας να ζητάει τη συγκατάθεση του βιαστή ή του παιδόφιλου για να δημοσιεύσει τη φωτογραφία του.
Θα μου πείτε γιατί να την πληρώσει  η οικογένειά του που δε φταίει σε τίποτα.
Άλλο το διεστραμμένο άτομο και άλλο η οικογένειά του.
Αλλά αφού δεν σκέφτηκε αυτός την οικογένειά του, να την σκεφτεί η κοινωνία και να μην προστατευτεί;
Φτάσαμε στο σημείο γηραιά κυρία βουλευτής  του “ροζ τόξου”  να υπερασπίζεται την κ. Ρεπούση σε “πάνελ”, που είναι απούσα και δεν μπορεί να αναπτύξει τις φιλοτουρκικές θέσεις της και να κοντεύει να βάλει τα κλάματα για τους καημένους μετανάστες.
Ρε μπας και με τους λαθρομετανάστες κάνουνε τις δουλειές τους όποιες κι’ αν είναι; ΝΤΡΟΠΗ! Μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ!

Θεόφιλος Αιγινήτης

1 σχόλιο: