27.5.13

Ένα βιάγκρα για τις γυναίκες….



Οι άνδρες και οι γυναίκες στις αρχές της σχέσης τους, έχουν γενικά το ίδιο επίπεδο ερωτικής επιθυμίας ο ένας για τον άλλο.
Όσο όμως προχωράει ο καιρός, και η σχέση, και για λόγους που η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει, η γυναικεία επιθυμία μειώνεται δραματικά, ενώ η αντίστοιχη ανδρική παραμένει η ίδια.



Πρόκειται για ένα μυστήριο, και για αυτό η φαρμακευτική βιομηχανία μύρισε κέρδη, και προσπαθεί τώρα να βρει την λύση.
Μάλιστα, υπάρχουν δυο νέα σκευάσματα στην αγορά, τα Lybrido και Lybridos, που λέγεται ότι κάνουν θαύματα, και θα κρατήσουν αναμμένη τη φλόγα της σεξουαλικής επιθυμίας στις μονογαμικές γυναίκες.



Αν και κάποιοι τα χαρακτηρίζουν ως τα γυναικεία βιάγκρα, υπάρχει μια σημαντική διαφορά.
Το βιάγκρα προκαλεί στύση, αλλά τα γυναικεία σκευάσματα κάνουν κάτι το διαφορετικό. Προσαρμόζουν τις αντίστοιχες περιοχές του γυναικείου εγκεφάλου. Την πρωτόγονη και την εκτελεστική!
Αγγίζουν δηλαδή τα βάθη της ψυχής της γυναίκας, απελευθερώνοντας δυο ενεργά χημικά συστατικά, που αυξάνουν τα επίπεδα της ορμόνης ντοπαμίνη, εις βάρος της σεροτονίνης, αυξάνοντας έτσι την ...  λαγνεία!
Τα νέα αυτά επαναστατικά φάρμακα βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της δοκιμής, αλλά αν εγκριθούν από τις αμερικανικές αρχές, θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στην αγορά από το 2016.
Όπως αναφέρει μια από τις γυναίκες που συμμετέχουν στις κλινικές δοκιμασίες του φαρμάκου, «παλιά έκανα σεξ με τον άνδρα μου μια φορά την εβδομάδα, ενώ τώρα κάνουμε κάθε μέρα… μάλιστα, τώρα θέλω να κάνω σεξ ακόμη και μετά το σεξ»!

S.A.

Υ.Γ Ορθογράφου- Έρχεται άραγε η σωτηρία του γάμου, ή το τέλος της γυναικείας συζυγικής πίστης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου