18.6.13

Χιτλερικοί κομμουνιστές;



Το τελευταίο διάστημα σταματήσαμε να ασχολούμαστε με τον «λατρεμένο» ηγέτη της Βόρειας Κορέας, που είχε ψηφιστεί και ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου, όχι επειδή έπαψε να ενδιαφέρει, αλλά επειδή οι ντόπιοι σέξι πολιτικοί (βλέπετε Αλέξης και σία) βγάζουν περισσότερο γέλιο.



Τώρα όμως έρχεται μια άλλη είδηση, που αν αληθεύει, θα προκαλέσει ερωτήματα σε ορισμένους κύκλους, και ίσως τριγμούς στις πολιτικές ισορροπίες της χώρας (μας), και όχι μόνο.


Μιλάμε για μια είδηση που θα προβληματίσει τον Μιχαλολιάκο, και η οποία θέλει τον φωτισμένο ηγέτη Kim Jong Un, επ ευκαιρία των γενεθλίων του, να μοιράζει καραμέλες σε κάθε παιδάκι της χώρας του.
Και αν έμενε σε αυτό, όλα θα ήταν απλά.
Τι άλλο έκανε όμως για να γιορτάσει την επέτειο της γέννησής του;
Αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματικός ηγήτωρ λαών;
Μοίρασε σε όλους τους κορυφαίους αξιωματούχους του καθεστώτος του, από ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του περίφημου βιβλίου του Αδόλφου (του Χίτλερ ντε) Mein Kampf.
Μια κίνηση, που ούτε ο Μιχαλολιάκος δεν θα αποτολμούσε δημόσια….
Η κίνηση λοιπόν αυτή αποτελεί μέρος μιας γενικότερης προσπάθειας του νεαρού Kim να ενθαρρύνει τους επιτελάρχες του να μελετήσουν την  Γερμανία του μεσοπολέμου, και την ανόρθωσή της.
Αναφέροντας ότι ο Χίτλερ κατάφερε να ξαναχτίσει από το μηδέν την χώρα του, λίγο μετά την ήττα της στον Α’ΠΠ, ο λατρευτός ηγέτης εξέδωσε διαταγή προκειμένου «να μελετηθεί σε βάθος το τρίτο Ράιχ, και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα».
Πάντως, εδώ που τα λέμε, υπάρχουν αρκετά κοινά σημεία μεταξύ της χιτλερικής Γερμανίας και της σημερινής Β. Κορέας.
Δυο δικτατορίες, που προσπαθούν απεγνωσμένα να ισχυροποιήσουν την οικονομία και τον στρατό τους.
Παράλληλα, υπάρχουν φήμες που θέλουν τον σέξι ηγέτη να προσπαθεί να φτιάξει μια νέα πιο σκληρή εικόνα για το άτομό του.
Να βγαίνει προς τα έξω ως πιο αποφασιστικός, και ως πιο μιλιτέρ…
Παρακολουθεί, λένε, κάθε βράδυ ταινίες του Τσακ Νόρις και του Στίβεν Σίγκαλ, ενώ μαθαίνει και Αϊκίντο!
Μάλιστα, όπως αναφέρουν ανώνυμες πηγές της χώρας, άρχισε εδώ και καιρό να μιλάει άγρια στους συνεργάτες του, και να τους πετάει μέχρι και αντικείμενα στο κεφάλι… όταν τους παίρνει ο ύπνος στη διάρκεια της ρητορείας του.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου