17.6.13

Ευλόγησον αυταίς....



Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένας διαφορετικός Πάπας.
Και αυτό αποδείχθηκε αρκετές φορές ως τώρα.



Ειδικά χθες, όταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου συγκεντρώθηκε ένα διαφορετικού είδους πλήθος πιστών, προκειμένου να πάρει την ευλογία του ποντίφικα.


Ένα σκληρό στην όψη πλήθος, αποτελούμενο από… μηχανόβιους.
Και όχι όποιους όποιους, αλλά χαρλεάδες!
Η πλατεία του Βατικανού  θύμισε  ένα τεράστιο πάρκιγκ μηχανών Harley Davidson, οι ιδιοκτήτες των οποίων βρέθηκαν στη Ρώμη επί τη ευκαιρία της 110ης επετείου από την ίδρυση της θρυλικής αυτής μάρκας μοτοσικλετών.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρχών της πόλης, οι τετραήμερες εκδηλώσεις συγκέντρωσαν περίπου 500.000 φανατικούς της μάρκας.
Από πλευράς Βατικανού, η υποδοχή τους ήταν θερμή, με τον Πάπα να τους ευλογεί, και με τον εκπρόσωπο τύπου του να δηλώνει πως «υπάρχουν πολύ σπουδαίοι άνθρωποι με μεγάλες μηχανές…».

S.A.
Associated Press

1 σχόλιο:

  1. ...κάλλιστα έπραξε κι ευλόγησε τους μηχανόβιους΄ εξαιρετική και μεγάλης κοινωνικής αξίας , επίσης, κι εκείνη η κίνηση του Πάπα να ξεμπροστιάσει και να βγάλει στη σέντρα τα "καλόπαιδα" της μαφίας σε αντίθεση με κάτι "κόπολες" και κάτι άλλες "λαμπρές" σκηνοθετάρες που έφτιαχναν τόσα χρόνια ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΕΣ ταινίες για το βουτηγμένο στο αίμα μαφιοζογκρουπούσκουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή