18.7.13

Κάνοντας το άσπρο μαύρο….



Προσέξτε μια είδηση που διάβασα σήμερα στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Εγώ βράζω…



Ποινική δίωξη με την κατηγορία της «διευκόλυνσης παράνομης παραμονής στη χώρα αλλοδαπού τρίτης χώρας», άσκησε χθες ο εισαγγελέας σε βάρος ενός καθηγητή πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ (το όνομα δεν έχει σημασία εδώ), και ενός δικηγόρου.
Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν προχθές στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, διότι «συνόδευαν» μια ανήλικη (16χρονη) από την Σομαλία(!!!!), που φέρεται να διέμενε παράνομα στην Ελλάδα (άραγε τι έκανε με τους μεσήλικους;), προκειμένου να ταξιδέψει στο εξωτερικό.


Η κοπέλα διέθετε πλαστά έγγραφα (διαβατήριο Γαλλίας).
Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, αλλά αυτό δήλωσε αναρμόδιο να εξετάσει την υπόθεση, αφού οι δυο άνδρες έχουν την δικηγορική ιδιότητα, και άρα μόνο το τριμελές εφετείο μπορεί να τους δικάσει (άλλο πάλι κι αυτό).
Έτσι, αφέθησαν ελεύθεροι!!!!
Ωραίο σύστημα έχουμε.
Μέχρι εδώ όλα καλά κι ωραία, αν και απορώ γιατί δεν κατηγορούνται και για άλλα πράγματα, πιο ύποπτα και σιχαμερά, αφού η ανήλικη δήλωσε ότι «φιλοξενούνταν» στο σπίτι του καθηγητή…
Μάλιστα!
Ο δε καθηγητής, αντί να ντραπεί και να το βουλώσει, χαρακτήρισε παράνομη και ρατσιστική την δίωξή του!!!!!
Και επειδή είναι και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως και ο έτερος συλληφθείς, ποιος είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε;
Η σύλληψή τους με ανήλικη Σομαλή, την οποία φιλοξενούσαν και μετά προσπάθησαν να φυγαδεύσουν στο εξωτερικό,  προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία την εντάσσει στα πλαίσια «κρεσέντου καταστολής εκ μέρους της αστυνομίας, από τι επιθέσεις στις διαδηλώσεις, μέχρι την παράνομη λήψη DNA από αγωνιστές στις Σκουριές», όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η οργάνωση.
Και για όλα αυτά φταίει η δικομματική χουντική κυβέρνηση «που θα οδηγηθεί στο εδώλιο του μαζικού κινήματος… μαζί της και η ΕΕ, που δείχνει το αληθινό της πρόσωπο, κλείνοντας τα σύνορα για τους εργάτες, και ανοίγοντάς τα για το κεφάλαιο που προκάλεσε την κρίση»!!!!
Δηλαδή, εργάτρια η 16χρονη!
Και ρατσιστές οι αστυνόμοι που την συνέλαβαν, σώζοντάς την από τα νύχια των δυο μεσόκοπων αγωνιστών.
Όργανα του διεθνούς κεφαλαίου!
Πύρινη ανακοίνωση έβγαλε και η κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), που δηλώνει με έμφαση ότι «στέκεται στο πλευρό των δυο διωκώμενων αγωνιστών, και θα συνεχίσει μαζί τους τον αγώνα για την ανατροπή της ρατσιστικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ»!!!
Καταλάβατε δηλαδή;
Πιάστηκε κάποιος μπόμπιρας με το δάχτυλο στο βάζο με τη μαρμελάδα, και αμέσως φταίει το κακό το σύστημα, η ΕΕ, οι…. Τσάμηδες, και η μπάλα στην κερκίδα.
Πιάστηκε κοτζάμ μαντράχαλος καθηγητής (τρομάρα του) με ανήλικη παρακαλώ  Σομαλή, και για όλα φταίει η ρατσιστική ΕΕ, η κακιά αστυνομία, και ο … Ντάφυ Ντακ.
Μόνο ο ίδιος δεν φταίει, αφού είναι αγωνιστής!
Και αμέσως ξεσάλωσαν και οι οργανώσεις των οποίων είναι μέλος, και δώστου ανακοινώσεις, και δώστου επαναστατικά τσιτάτα και απειλές.
Βρε που τον κατάντησαν τον κομμουνισμό οι κάθε λογής τσαρλατάνοι!!!!!
Να υπερασπίζεται την ποιος ξέρει τι είδους εκμετάλλευση ανηλίκων, και οι εκμεταλλευτές μιας ανήλικης κοπέλας να χαρακτηρίζονται ήρωες της εργατικής τάξης!
Βρε άντε ουστ βρωμόσκυλα του κερατά….
Ο Λένιν, ο Τρότσκι, ο Άρης, ο Τσε, και όλοι αυτοί οι γνήσιοι αγωνιστές της αριστεράς, θα τον είχαν ήδη παλουκώσει ανάποδα τον σάτυρο καθηγητή, και θα είχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες ολόκληρη την Κ.Ε. της οργάνωσης που έσπευσε να τους ηρωποιήσει.

Strange Attractor

2 σχόλια:

  1. Οι λέξεις έχουν χάσει πια το νόημά τους. Αηδία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υποθέσω ότι βγάζετε συμπεράσματα, χωρίς καν να ξέρετε τα τι και τα πως της ιστορίας; Αν δεν διερευνηθούν οι λόγοι που η μικρή βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους αυτούς και γιατί, πως υποθέτετε τα χειρότερα γι αυτούς; Είμαι από αυτούς που απεχθάνονται την βία σε όλα της τα επίπεδα, αλλά το "τσουβάλιασμα" κάθε περίπτωσης με ένα συγκεκτριμένο τρόπο, χωρίς στοιχεία, θεωρώ ότι είναι πολύ πολύ επικίνδυνο. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή