4.7.13

Μια επιστροφή που είχε προβλεφθεί;



Είναι τόσο προβλέψιμοι. Τόσο θλιβερά προβλέψιμοι.
Είναι δυνατόν να προβλέψεις όχι μόνο την επόμενη αλλά και τη μεθεπόμενη κίνηση τους.
Αρκεί να μην "τρως" το παραμύθι τους και να έχεις πολιτική σκέψη.
Όπως αυτή που έχει ο Δημήτρης Καζάκης.



Λέει, λοιπόν, - μεταξύ άλλων - σήμερα σε επιστολή του προς τον Σαμαρά, ο εκλεγείς ως... αντιμνημονιακός κύριος Μαρκόπουλος: «το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μια ενιαία κεντροδεξιά παράταξη. Ο Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας. Στο προσκλητήριο του Πρωθυπουργού έχω αποφασίσει να είμαι παρών».
Το ΧΩΝΙ και το
www.toxwni.gr δημοσίευσαν, βέβαια, τη σχετική είδηση τον... Δεκέμβριο του 2012!
Όταν έφεραν στο φως ένα απόσπασμα από τηλεοπτική παρουσία του γενικού γραμματέα του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη τον Μάη του 2012!



Όταν δηλαδή ο κύριος Μαρκόπουλος ήταν ακόμη βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δήλωνε με στεντόρεια φωνή τις αντιμνημονιακές του θέσεις...
Δείτε το βίντεο, λοιπόν, στο οποίο ο Δημήτρης Καζάκης προβλέπει ποιοι βουλευτές θα αποχωρήσουν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, λειτουργώντας ως Δούρειοι Ίπποι του Σαμαρά.
Ποιοι βουλευτές θα επιχειρήσουν να διαλύσουν το κόμμα του Καμμένου (δεν τα κατάφεραν, πάντως) λειτουργώντας ενδοτικά, και στη συνέχεια απλώς θα περίμεναν ένα... νεύμα όταν ο Σαμαράς θα τους είχε ανάγκη.
Δείτε το βίντεο όπου ο Καζάκης τα προβλέπει ΟΛΑ από το 0'42''.
Όταν μιλάει για τα "βαρίδια" των ΑΝΕΛ.
Για αυτούς που χρησιμοποιούν τον Πάνο Καμμένο «για να πάνε μετά Σαμαρά».
«Οι δεξαμενές από τις οποίες θα αντλήσει ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος δικομματισμός»!



2 σχόλια: