15.7.13

Σκύλος μόνος στο σπίτι…



Για όσους αγαπάνε πραγματικά τα σκυλάκια τους, και θέλουν να τα προσφέρουν το κάτι παραπάνω, ο αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός DirectTV έχει την λύση!



Τον επόμενο μήνα ξεκινάει ένα κανάλι, αφιερωμένο στους σκύλους….
Όπως ήδη υπάρχουν αρκετά, αφιερωμένα στα μικρά παιδιά.



Το νέο κανάλι θα ονομάζεται DogTV, και έχει στόχο κοινού τα σκυλάκια που μένουν ώρες μόνα τους, βαριεστημένα, την ώρα που λείπουν τα αφεντικά τους.
Το πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει τρίλεπτα και πεντάλεπτα  βιντεάκια, χαλαρωτικών (για σκύλους) εικόνων, όπως τοπία, σκυλιά να τρέχουν σε καταπράσινα λιβάδια, καθώς και κάποια εκπαιδευτικά κλιπάκια που θα βοηθούν τα τετράποδα στο να συνηθίζουν σε αυτοκίνητα, σειρήνες, πυροτεχνήματα,  καταιγίδες, κλπ.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του DogTV, «όσο οι άνθρωποι αναγκάζονται να δουλεύουν περισσότερο, και άρα να λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι, τα σκυλιά μένουν μόνα τους και πλήττουν, πάσχοντας συχνά από το άγχος του χωρισμού…».
Έτσι, οι μικροί μας φίλοι τώρα πια δεν θα πλήττουν.
Θα βλέπουν τηλεόραση.
Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του νέου καναλιού έλαβαν υπόψη την αχρωματοψία των σκύλων, και τα βίντεο που θα προβάλλονται θα είναι ειδικά προσαρμοσμένα στην σκυλίσια όραση.
Το κανάλι προετοιμάζεται εδώ και τέσσερα χρόνια, τα δυο εκ των οποίων αφορούσαν σε έρευνες ως προς το τι ακριβώς θέλουν να παρακολουθούν οι σκύλοι.
Υπήρξε μάλιστα εντατική παρακολούθηση με κάμερες σκυλιών που ήταν μόνα στο σπίτι, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς κάνουν, και πως αντιδρούν σε πειραματικές εκπομπές για σκυλιά.
Το νέο κανάλι θα είναι συνδρομητικό, και θα κοστίζει (στην Αμερική) $4.99 τον μήνα.
Σαφώς πιο ακριβό από το να πηγαίνετε βόλτα τον σκύλο σας στον πραγματικό κόσμο, αλλά και απαραίτητο για να μην αισθάνονται αφόρητη μοναξιά…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου