6.8.13

Πάνω στα συντρίμμια της Ελλάδας θα τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος!



Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και επιστρέψαμε στο ευτυχισμένο και ανέμελο 2008, αφού το πρώτο θέμα της ειδησεογραφίας είναι το λουκέτο που μπήκε -και μετά βγήκε- σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος.




Οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου το άνοιξαν, αν και το ΣΔΟΕ το είχε σφραγίσει επειδή διαπίστωσε πλήθος παραβάσεων.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο άτομα και το κέντρο λειτούργησε κανονικά.
Βέβαια, τα πράγματα θα ήταν απλά, αν η Αστυνομία έκανε προσαγωγή στον τραγουδιστή.
Το κέντρο θα έκλεινε.
Αλλά μπορεί οι αστυνομικοί να φοβήθηκαν πως οι σκυλάδες θαμώνες θα ξεκινούσαν την επανάσταση.



Είναι λογικό κάποιοι καταστηματάρχες να αδιαφορούν για τις αποφάσεις του ΣΔΟΕ και να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την Αστυνομία, αφού, αν «ταΐζεις» τους άνδρες του ΣΔΟΕ και τους αστυνομικούς επί χρόνια, δεν γίνεται ξαφνικά να έρχονται και να σου βάζουν πρόστιμα και λουκέτα.
Κανείς δεν μοιάζει να έχει αντιληφθεί πως η ατιμωρησία που ακολούθησε την χρεοκοπία της χώρας οδηγεί στην απόλυτη ζούγκλα, αφού ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει.
Τώρα μάλιστα, ακόμα περισσότερο από πριν, αφού έχουν όλοι την δικαιολογία πως «δεν τιμωρήθηκαν οι μεγάλοι», άρα, με την Δικαιοσύνη σταθερά απούσα, όλοι πια είμαστε νομιμοποιημένοι να κάνουμε ό,τι μας καπνίσει.
Κάποιοι μοιάζουν να πιστεύουν ακόμα πως οι ίδιοι άνθρωποι που διέλυσαν και ξέσκισαν την χώρα -και όλα τα λαμόγια που αυτοί οι άνθρωποι διόρισαν- θα γίνουν ξαφνικά «καλοί», και όλα θα αρχίσουν να λειτουργούν ρολόι.
Τίποτα δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ υπό αυτές τις συνθήκες, και η Ελλάδα βουλιάζει ακόμα περισσότερο οικονομικά και κοινωνικά.
Οι ευκαιρίες για να αντιστραφεί η κατάσταση υπήρξαν. Οι Έλληνες τις πέταξαν. Ας πρόσεχαν.
Το φινάλε της ελληνικής φαρσοκωμωδίας προβλέπεται φαντασμαγορικό.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Πάνω στα συντρίμμια της Ελλάδας θα τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος.
Ο τραγουδιστής της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου