26.8.13

Έχει μια ταραχή!



Άστραψε και βρόντηξε ο Λευτέρης Πανταζής.
Γνωστός και ως ο Μπραντ Πιτ της νύχτας!
Αιτία;
Η έφοδος του ΣΔΟΕ σε νυχτερινό κέντρο  της Θεσσαλονίκης όπου  τραγουδούσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που είχε ως αποτέλεσμα το μαγαζί να σφραγιστεί για δυο ημέρες εξαιτίας της ασύστολης φοροδιαφυγής που διαπιστώθηκε.




Πιο συγκεκριμένα, οι ελεγκτές ανακάλυψαν ότι σε πάρα πολλά τραπέζια, όπου η μέση φιάλη κοστίζει περί τα €200, και άλλα τόσα τα λουλούδια και τα «ξηροκάρπια», δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη!
Κλασικά και νεοελληνικά δηλαδή…



Κατά την προσωπική μου άποψη, που σαφώς και δεν μετράει σε τίποτα, το μαγαζί αυτό θα έπρεπε όχι μόνο να σφραγιστεί οριστικά, αλλά και να καεί και συθέμελα…
Και όχι επειδή δεν κόβονται αποδείξεις, αλλά επειδή σε αυτό τραγουδάει (τρόπος του λέγειν) ο συγκεκριμένος ομορφάντρας.
De gustibus όμως, ή αλλιώς περί κολοκυθόπιτας…
Ο Λευτέρης λατρεύεται μανιωδώς, και ειδικά από τις γυναίκες, οι οποίες εκτός από τεκνό τον θεωρούν και «φερέγγυο», αφού τα τραγούδια του συνόδεψαν την νιότη πολλών σημερινών σιτεμένων μεσόκοπων κυριών, που υπό την απειλή ή το βάρος της κλιμακτηρίου ψάχνουν να ζήσουν το όνειρο στις πίστες…
Οπότε ποιος είμαι εγώ που θα κατακρίνω την τέχνη;
Τέλος πάντων, το ΣΔΟΕ, που αποφάσισε επιτέλους να κάνει τα αυτονόητα, του την έπεσε, και τώρα ο εν λόγω ζεν πρεμιέ των κωλάδικων δηλώνει αγανακτιστής!
Θυμίζοντας την εποχή (πριν από 2 χρόνια) που δήλωνε οργισμένος πως «έχουμε κρίση… δεν πέφτει ούτε κοτσάνι στα μαγαζιά που εμφανίζομαι»!
Και έτσι, βγήκε ξανά μανά οργισμένος και αναψοκοκκινισμένος ο γίγας ΛεΠα στα κανάλια, λάβρος εναντίον του ΣΔΟΕ, και του κράτους, που μας τσακίζουν τα όνειρα, και παίζουν με το ψωμάκι μας.

Μάλιστα, όπως είπε, δεν έγινε και τίποτα το παράνομο, αφού στα συγκεκριμένα (17!!!!) τραπέζια που έλεγξε το ΣΔΟΕ, κατά σύμπτωση κάθονταν αποκλειστικά και μόνο συγγενείς και φίλοι καλεσμένοι του μεγάλου αοιδού, οπότε και τα ποτά ήταν κερασμένα!
«Τι μου λέτε δηλαδή; Ήρθαν τα αδέρφια μου, και η μάνα μου, και θα τους χρέωνα τα ποτά; Να μη τους τα κεράσω»;
Αυτή ήταν η αιτιολόγηση της φοροδιαφυγής από πλευράς του ΛεΠα.
Να μην κεράσει την μαμά του; Για όνομα…
Η οποία παρεμπιπτόντως πόσων ετών είναι, και αντέχει να συχνάζει σε μαγαζιά που ανοίγουν στις 12 τα μεσάνυχτα;
Τον Λε Πα τον κόβω 60αρη, άσχετα αν βάφει κομοδινί τα μαλλιά του, άρα η μαμά δεν θα είναι τουλάχιστον 80; Λέω εγώ…
Χαρά στο κουράγιο της δηλαδή, και να ζει να χαίρεται τον γιόκα της στις πίστες!
Είπε κι άλλα ο μεγάλος.
Όπως το ότι και σε άλλα μαγαζιά γίνεται της τρελής από παρανομίες, αλλά το ΣΔΟΕ στοχοποίησε αποκλειστικά αυτόν «για αντιπερισπασμό»!!!!
Μάλιστα, εν τη ρύμη του λόγου, ανέφερε τουλάχιστον τέσσερις φορές ότι αποτελεί «μεγάλο όνομα», και άρα του την έχουν στημένη…
Προφανώς κάποια σκοτεινά κέντρα.
Ίσως οι μασόνοι.
Ίσως η CIA!
Ίσως ακόμη και ο Duffy Duck… ποιος ξέρει;
Η νύχτα είναι πονηρή.
Και είπε επίσης, αν άκουσα καλά, ότι "βασικά...τον βάλανε στο μάτι διότι έχει ειδικό βαρόμετρο(sic) ως όνομα στη νύχτα"!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εξέφρασε και ένα πολύ εύλογο παράπονο.
Ότι δηλαδή, το κακό ΣΔΟΕ σφράγισε το μαγαζί για 48ώρες, «τις μέρες που δουλεύει και είναι ανοικτό»!!!!
Ενώ κατά την εμπεριστατωμένη του άποψη, αυτό είναι ένα ύπουλο χτύπημα, διότι αν ήταν τίμιοι και καθαροί, θα έπρεπε να το κλείσουν Δευτέρα και Τρίτη. Ενώ τώρα, όλα μυρίζουν κακόβουλη στοχοποίηση!
Στην εξίσου εύλογη απορία του δημοσιογράφου, για το ποιο θα ήταν το νόημα της τιμωρίας, αν το σφράγιζαν σε μέρες που δεν λειτουργεί, η απάντηση του Λε Πα ήταν κόλαφος στο δημοσιογραφικό αυτό τσιράκι  της μνημονιακής κυβέρνησης, και το παπαγαλάκι του Στουρνάρα: «Δηλαδή, εσείς συμφωνείτε να μένουν χωρίς δουλειά 60 άτομα»;
Ένα ερώτημα που δεν σηκώνει απάντηση.
Πραγματικά τι να απαντήσει κανείς;
Πάντως περί της ταμπακιέρας (φοροδιαφυγής και μαύρων νυχτοκαμάτων) ούτε κουβέντα.
Ούτε κιχ, από πλευράς του αντιμνημονιακού καλλιτέχνη.



Έτσι έχει λοιπόν η κατάσταση, και όπως όλα δείχνουν φέτος, η όποια επανάσταση δεν θα έρθει ούτε από τον Τσίπρα, ούτε από τον αγανακτισμένο λαό, ούτε καν από τους μπαχαλάκηδες που προετοιμάζουν από τώρα  τις μολότοφ.
Όχι!
Θα έρθει από τις πίστες των σκυλάδικων, και από τα μπιτσόμπαρα, που αποτελούν τα σημερινά πολυτεχνεία, με τους καλλιτέχνες μας μπροστάρηδες, ως άλλους Βελουχιώτες!
Και η αντίδρασή τους αυτή, θα βουλώσει επιτέλους όλα τα κακόβουλα στόματα που τρία χρόνια τώρα αναρωτιούνται «Μα που είναι η διανόηση της χώρας; Γιατί σιωπά»;
Ο Ρέμος, ο Γονίδης, ο Πλούταρχος, ο Κιάμος, και τώρα ο ΛεΠα, αποδεικνύουν ότι η διανόηση είναι εδώ, και όχι μόνο δεν σιωπά, αλλά είναι έτοιμη να ηγηθεί ενός νέου ανένδοτου αγώνα ενάντια στην χούντα του Σαμαρά και του Σόιμπλε.
Και η μάχη προβλέπεται έντονη.
Όχι με μολότοφ, αλλά με γαρδένιες και πανέρια.
Μόνο να προσέξουν τα … κοτσάνια, διότι βγάζουν μάτια.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου