2.9.13

Διάφανη καρδιά…



Ο Άγγλος ιστορικός Sir Max Hugh Macdonald Hastings, έχει γράψει κάτι πολύ σωστό. Τα ασήμαντα τοπωνύμια του κόσμου έχουν γράψει Ιστορία επειδή ο εκάστοτε πόλεμος τα έχει μετατρέψει σε σημαντικούς τόπους.



Εν έτει 2013, στην χώρα που οι έννοιες, η αδιαλλαξία και τα συγκείμενα καταστροφής, παραδίδονται αμαχητί στους ράθυμους οπαδούς της προτεσταντικής σκανδαλοθηρίας.
Με τις ακατάληπτες λέξεις στο ζενίθ, άπαντες παρόντες, βαφτίζονται με την ψευδαίσθηση του προσωπικού μύθου.



Η πολιτική κατήχηση αξιώνει υπακοή, δεδομένου ότι το Μνημόνιο δίνει παράταση ζωής σε μισάνθρωπους ηδονιστές που μασούν την ελεύθερη βούληση, εν είδει θεόσταλτης μέθεξης για τους τάφους της υστεροφημίας.
Βεβιασμένη φιλολογία αίματος για την απονήωση στον μαύρο ουρανό που χρειάζεται σφαίρες που θα τις ξαναστείλει στη γη με σχήμα βυθοκόρου για να καθαρίσει τον πυθμένα από τα πτώματα και τις κενώσεις τους.
Με την απειλή της εθνικής κοινωνικής έκρηξης και την αναμενόμενη επέμβαση στην Συρία από τις ΗΠΑ, τους πηχυαίους τίτλους τρομολαγνείας στις εφημερίδες και τον μνησίκακο όχλο στα κάγκελα, αποκαλύπτεται το δηλωτικόν ίδιον του κακομαθημένου ποπολάρου.
Η ανάγκη του υπάρχειν με πολλαπλά δάνεια ημιμάθειας, απαξίας των θεσμών και χουλιγκανισμού με στόχο την κρυμμένη δυστοπία που κοιμάται, έμπλεη μανιχαϊστικών διαπληκτισμών για να δικαιολογηθεί η κενότητα που φορά την φενάκη της ελευθερίας με προβιά 80′s.
Οι ιδεολογίες σε παράκρουση καθότι κουτοπόνηρες, αρνούνται να παραδεχτούν το εξής απλό: η σοβιετολογία και η ιμπεριαλιστική πιπίλα δεν αφορούν πλέον τον 21ο αιώνα.
Οι καταθλιπτικοί παρίες χρησιμοποιούν συμβολικά όπλα επειδή έμαθαν ν’απορρίπτουν καινά κίνητρα ανεξαρτήτως ηλικίας.
Η μάζα φωνασκεί για την ανατροπή των μεταρρυθμίσεων και ουχί για την ανατροπή του αυτιστικού μηχανισμού που έθρεψε τριάντα πέντε χρόνια την ίδια. Κοινός τόπος η νεύρωση, η παντογνωσία και η καθημερινή ανοργανωσιά για το πατροπαράδοτο άλλοθι του ανώφελου αγώνα.
Όταν η μεταπολεμική ανατολική Γερμανία μετασχηματίστηκε σε δυτική Πολωνία, ο θόρυβος ήταν λιγότερος και η ανθρωπότητα πανέτοιμη να αποσκιρτήσει από την ναζιστική τρέλα.
Στο ημεδαπό τσίρκο το αποτέλεσμα προηγείται της εφαρμογής.
Αναρχοφασιστικά sites εκπέμπουν κώδικα από την παράνομη ΕΡΤ με λειτουργία από την Παναγία Σουμελά, στις γειτονιές η τηλεόραση εκπέμπει τουρκική υποκουλτούρα και η πολυπολιτισμικότητα κερδίζει έδαφος για μην θεωρηθεί δυσανεκτική στο θεοκρατικό πέπλο που υπερβαίνει τον νόμο.
Η κρίση ήθους επηρεάζει την δομή αυτή καθεαυτήν της Δημοκρατίας, της υγιούς σκέψης και της τήρησης των κανόνων.
Η τελευταία ευκαιρία παντών των ηλιθίων που βρίσκουν βήμα για να υπερασπιστούν τις απηρχαιωμένες λέξεις τους.
Η δήθεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα των Ιαπώνων, όταν οι τελευταίοι έκαιγαν ζωντανούς Φιλιππινέζους το 1944 και έτρωγαν ανθρώπινο συκώτι αντιπάλων προς επίρρωση της εθνικιστικής τους λύσσας.
Συμπέρασμα: εκατομμύρια νεοΈλληνες θρησκευόμενοι, θιασώτες των σκυλάδικων, επαίτες όσον αφορά τα πακέτα διάσωσης αλλά άεργοι στην προσφορά, κρυφοσημαιολάτρες, αντισημίτες κι αιμομίκτες, δεν δίνουν δεκάρα για τα πολιτικά δικαιώματα, την διακριτικότητα και την επιστημονική έρευνα.
Ο Aldous Huxley έχει πει ότι οι σκλάβοι αρέσκονται στην σκλαβιά.
Στην δική μας περίπτωση οι υπόδουλοι είναι αυτοί που βάλλουν κατά της αναμόρφωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου