16.9.13

Υπενθύμιση: Το Ασανσέρ του Δημήτρη Ιατρόπουλου



Καθώς θα αρχίσει να πέφτει η νύχτα το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου, και θα αναδεικνύονται τα πανέμορφα χρώματα της μαγευτικής Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Ιατρόπουλος θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο "Το Ασανσέρ" (Εμπειρία - Εκδοτική), στο lounge bar Meli Melo απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, στη λεωφόρο Μαρίας Κάλλας.




Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου λοιπόν, νωρίς το βραδάκι, ο καλός φίλος μου, και σταθερός αναγνώστης του Ορθογράφου  Δημήτρης Ιατρόπουλος θα παρουσιάσει το  νέο του βιβλίο «Το Ασανσέρ» (Εμπειρία-Εκδοτική) στη Θεσσαλονίκη, στο γνωστό lounge bar Meli Melo στη Λεωφόρο Μαρίας Κάλλας, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής.
Έχουμε και λέμε...



Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει, και Το ασανσέρ ή διαφορετικά, o Κώστας Τριανταφυλλάκης μιλά για τον ποιητή της αμφισβήτησης Δημήτρη Ιατρόπουλο, ο οποίος υπογράφει ένα εξαιρετικό "ψυχιστόρημα", με τίτλο "Το Ασανσέρ".
Οι συστάσεις για τον Δημήτρη περιττές, μιλούν οι στίχοι των τραγουδιών του αντί γι' αυτόν.
Τάκης Δίμιτσας, ο μαέστρος του πάνελ και η ψυχή της παρέας.
Ο Δημήτρης Ζώτος, δίνει νεανικό τόνο στην παρουσίαση.
Ο
Orthografos, δηλαδή ο αειθαλής (κατά κάποιους) Strange Attractor στις επάλξεις.
Η Μαρία Δίμιτσα κλείνει τη βραδιά με την εκπληκτική της φωνή.
Ατόφιο ταλέντο!
Προδιαγράφεται μια εκπληκτική παρουσίαση βιβλίου σε ένα από τα πιο όμορφα καφέ της Νύμφης του Θερμαϊκού, γι αυτό όσοι είστε Θεσσαλονίκη να πάτε να τους χειροκροτήσετε.
Γιατί όπως λέει και ο ποιητής Δημήτρης "το χειροκρότημα είναι δυο χαστούκια που ερωτεύονται στον αέρα"!

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου