23.9.13

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…



Κάποιοι σοβαροφανείς συμπατριώτες μας σοκαρίστηκαν από την είδηση ότι στη προχωρημένη Σουηδία, ο δημόσιος αυνανισμός είναι πλέον νόμιμο δικαίωμα!
Και, όπως λένε,  επειδή  όλα αυτά τα μοντέρνα συστήματα, αργά ή γρήγορα τα ακολουθούμε και εμείς οι Βαλκάνιοι, ποιος ξέρει, μπορεί σε μερικά χρόνια να ψηφιστεί παρόμοιος νόμος και εδώ.
Με αποτέλεσμα να ανησυχούν πως η χώρα θα γεμίσει από μακάκες!
Λες και δεν βλέπουν γύρω τους…



Προσωπικά, πιστεύω ότι ο δημόσιος αυνανισμός αποτελεί «νόμιμη» πράξη στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.
Και δεν μιλάω για τον συμβολικό όρο της έννοιας του αυνανισμού, αλλά για πρακτικά πράγματα.
Υπό την έννοια ότι το παίζειν το πουλί σου δημοσίως δεν διώκεται σε πρακτικό επίπεδο, ασχέτως της υπάρχουσας αυστηρής νομοθεσίας.
Και αυτό, διότι πολύ απλά, άντε να βρεις εύκαιρο αστυνομικό την ώρα που ο άλλος αυτοϊκανοποιείται, αφού οι περισσότεροι είναι απασχολημένοι ή στα γήπεδα, ή φυλάνε έξω από την (πρώην) ΕΡΤ,  ή συνοδεύουν τη Γιάννα Αγγελοπούλου στα διάφορα γκαλά της.


Ακόμη θυμάμαι τη περίπτωση που είχα δει έναν (συμπαθή) Ρομά να «τον παίζει» δημοσίως στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, που ήταν γεμάτη από γονείς και παιδάκια, και κάλεσα το 100.
Ο νεαρός πνιγμένος στις ορμόνες Ρομά … τελείωσε εκατό φορές, και η αστυνομία ακόμη έρχεται.
Είχα γράψει και άρθρο τότε για το περιστατικό στο Antinews.
Τέλος πάντων…
Την ώρα λοιπόν που οι Σουηδοί νομιμοποιούν την δημόσια μακακία, και οι Γερμανοί την κτηνοβασία, εμείς οι σοκαρισμένοι απ όλα αυτά τα περίεργα, ζούμε καταστάσεις αν μη τι άλλο πιο σουρεαλιστικές.
Πως αλλιώς να χαρακτηρίσω όλες αυτές τις ειδήσεις, που ανάμεσα σε άλλες πολύ πιο σκληρές και σοβαρές, κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά μέσα, εδώ και μερικές ημέρες;
Όπως για παράδειγμα την αποκάλυψη ότι στην πάλαι ποτέ Ολυμπιακή Αεροπορία (αυτήν της Μιμής ντε), ακόμη και οι άνδρες αεροσυνοδοί (φροντιστές) αρχικά, και πολλοί άλλοι υπάλληλοι άλλων ειδικοτήτων αργότερα, δικαιούνταν, μέσα στα πλαίσια της πλέριας δημοκρατικής ισότητας, μερικές ημέρες άδεια τον μήνα, λόγω … περιόδου!
Ή το άλλο;
Όπου κάποιος έρμος δημόσιος υπάλληλος, που έπασχε από το τρομακτικό σύνδρομο του «τινασσόμενου μέσου δαχτύλου» που στην ιατρική επιστημονική βιβλιογραφία ονομάζεται «σύνδρομο του κωλοδαχτύλου», και διεθνώς ως «the finger», επισκέφτηκε γιατρό ο οποίος μετά από ενδελεχή εξέταση του χορήγησε αναρρωτική άδεια τριών εβδομάδων παρακαλώ…
Κάποιοι φίλοι μου του δημοσίου, όταν με είδαν να εκπλήσσομαι με την είδηση αυτή, μου είπαν και για μια άλλη περίπτωση, όπου συνάδελφός τους πήρε αναρρωτική άδεια για λεύκανση πρωκτού!
Με τα έξοδα να βαρύνουν τον τότε ΟΠΑΔ!
Έτσι, αν κάποιος θέλει στο εξής να δείξει το δάχτυλο στον προϊστάμενο του, ή στο κοινό που υποτίθεται ότι εξυπηρετεί, μπορεί να το κάνει άφοβα διότι υπάρχει ιατρικό προηγούμενο… και όχι μόνο δεν θα τιμωρηθεί, αλλά θα βγει και σε άδεια!!!!
Και αν είναι πιο προχωρημένη η κατάστασή του, και την βγάλει και την τινάξει εν ώρα υπηρεσίας, ποιος ξέρει, μπορεί και να προαχθεί.
Ειδικά αν συμφωνήσει και το κόμμα του…
Ωραία πράγματα…
Κατά τα άλλα, έμαθα πως ο Λάκης Γαβαλάς λέει πως του λείπει η ανθρώπινη επαφή που είχε ζήσει στον Κορυδαλλό, και σκέφτεται να ζητήσει επίσημα να ξαναμπεί μέσα.
Ο Ρέμος, αν και συγχύστηκε με την επανεκλογή της Μέρκελ και του «σακάτη», εν τούτοις συνεχίζει ακάθεκτος τις αρπαχ… συναυλίες του, και αν και φόλα αντιμνημονιακός, σε αυτές παρευρίσκεται (συν γυναιξί και τέκνοις) και ο αντιμνημονιακός υπουργός Καράογλου, χειροκροτώντας με πάθος!!!!
Και όπως θα έλεγε κι ο Ρέμος, "ο Κινέζος έφυγε, ο σακάτης μένει...".
Ο Νότης, που κάποτε βγήκε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ντυμένος με την στολή των ενδόξων Africa Korp έχει εξαφανιστεί, όπως επίσης εξαφανίστηκε και ο πολύς Γονίδης που μιλούσε για σερνικούς χρυσαυγίτες, αλλά και ο άλλος, εκείνος που τον λένε «το καλό παιδί», και που συμπαραστέκονταν με τον τρόπο του στους νοσταλγούς των ναζί.
Και μιας και είπα για ναζί, σήμερα είδα κάπου μια ελληνική εφημερίδα να δημοσιεύει άρθρο βασισμένο στις θεωρίες του γραφικού Ryke Geerd Hamer, και σύμφωνα με το οποίο οι Εβραίοι κατασκεύασαν τον καρκίνο!
Μάλιστα…
Ίσως για αυτό κυκλοφορεί βιντεάκι στο διαδίκτυο, με τον Μιχαλολιάκο να ωρύεται ότι οι γνήσιοι Έλληνες εθνικιστές, δεν κάνουν πίσω, και μάλιστα «ακονίζουν τα στιλέτα τους στο πεζοδρόμιο»! Μπορεί να προετοιμάζουν χειρουργεία…
Ο Κατίδης άραγε τι λέει επ αυτού;
Με αυτά και με αυτά τα δημόσια σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω απεργίας των δασκάλων και των καθηγητών, οι οποίοι, αν κατάλαβα καλά, αντιδρούν και αγωνίζονται για να μην επιστρέψουν κάποιες χιλιάδες συνάδελφοί τους στις οργανικές τους θέσεις σε νησιά και κορφοβούνια, αφού αν και ανήκουν εκεί, στη πράξη έχουν αποσπαστεί (με μέσο) κοντά στο σπίτι τους.
Λες και τα παιδιά στους Φούρνους, και στην Ανάφη είναι παρακατιανά…
Αλλά θα μου πείτε, εδώ κοτζάμ υπουργού η σύζυγος έχει οργανική θέση δασκάλας κάπου απόμακρα, και όμως εδώ και χρόνια είναι αποσπασμένη ως σύμβουλος(!) στο γραφείο του συζύγου… Τόσο καλά.
Σε άλλες ειδήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε, ο πολύς βουλευτής των Αν Ελ κος Καπερνάρος όχι μόνο έβρισε συνάδελφο του εντός του κοινοβουλίου, αλλά δημιούργησε και επεισόδιο σε αεροδρόμιο επειδή κάποια ταλαίπωρη έγκυος υπάλληλος της εταιρίας σεκιούριτι αρνήθηκε να του κουβαλήσει τις βαλίτσες(!), και μάλιστα επ αυτού κατέθεσε και επερώτηση στη Βουλή!!!!
Δεν γνωρίζω αν στην επερώτηση έθεσε και ζήτημα αεροπορικού ψεκασμού της υπαλλήλου, αλλά θα το μάθω, που θα μου πάει;
Το δεξί χέρι του Αλέξη, ο διάσημος οικονομολόγος κ. Σταθάκης, που αποτελεί την σοβαρή και νηφάλια φωνή μέσα στο τσίρκο του παραλόγου που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, διώκεται για οικονομικές ατασθαλίες…
Ο τιτανοτεράστιος μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ κάλεσε σε … μονομαχία τον αρχιεπίσκοπο των Ελλήνων Καθολικών Νίκο Φώσκολο…
Ο πετυχημένος μπίζνεσμαν Πετράν ξεκίνησε πρωινάδικο, ενώ φήμες θέλουν και τον Κασιδιάρη να συζητά παρόμοια πρόταση από κανάλι…
Σε άλλες ειδήσεις, ένα γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο έπιασε σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με τους μαγαζάτορες της πόλης να χοροπηδάνε από τη χαρά τους.
Ξεχνώντας πως την τελευταία φορά που έπιασε ένα τέτοιο στη πόλη, μόνο οι μισοί από τους 3.500 επιβάτες πρόλαβαν να κατέβουν, κι αυτοί για μια δυο μόνο ώρες, λόγω της γραφειοκρατικής ταλαιπωρίας που ισχύει για ανάλογες περιπτώσεις από πλευράς ελληνικών κρατικών υπηρεσιών…
Και τέλος, να μη ξεχάσω, ότι η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα θα είναι κι αυτή γεμάτη από απεργίες στο γενικότερο δημόσιο, αφού όπως φαίνεται οι συνδικαλιστές μάλλον θέλουν επέκταση της άδειας περιόδου σε όλους ανεξαιρέτως τους κλάδους, και αύξηση των εβδομάδων αναρρωτικής άδειας για τους πάσχοντες από το σύνδρομο του δαχτύλου συναδέλφους τους, που δεν είναι και λίγοι απ’ ότι ακούω.

Strange Attractor

ΥΓ-Και για να δέσει το γλυκό, δείτε κι αυτό εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου