28.9.13

Όταν θέλει το σύστημα… είναι ανίκητο!



Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, συνελήφθησαν μέλη του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στα οποία ο ΓΓ της Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός. Τις εξελίξεις δρομολόγησε παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, αφού τεκμηριώθηκε ότι το νεοναζιστικό κόμμα συνιστά εγκληματική οργάνωση.



Προηγήθηκε τα ξημερώματα η ενημέρωση της κυβέρνησης, όπως και σύσκεψη των υπουργών Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επίκεινται ακόμη 2 συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.


Ειδικότερα αναζητούνται οι Χρήστος Παππάς και Νίκος Μίχος.
Οι βουλευτές φέρονται να κατηγορούνται για πράξεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, εξού και η άρση της ασυλίας τους.
Συνελήφθη και ο Κώστας Πατέλης, υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί συνολικά για 34 στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Προηγήθηκε παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, αφού τεκμηριώθηκε ότι η Χρυσή Αυγή συνιστά εγκληματική οργάνωση.
Την ευθύνη των ερευνών που οδηγούν σε αλλεπάλληλες συλλήψεις στελεχών της νεοναζιστικής οργάνωσης έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Είναι η πρώτη φορά στη μεταπολίτευση που συλλαμβάνονται βουλευτές και αρχηγός κόμματος. 


ΥΓ- Μπράβο στη κυβέρνηση, και μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά.
S.A.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου