7.10.13

Τα χάπια μου!!!!!!!!!



Στα πλαίσια της δημοκρατίας, και επειδή ισχύει ο νόμος της πλειοψηφίας, έχουμε δει κατά καιρούς να εκλέγονται βουλευτές όπως η Τσιτσιολίνα στην Ιταλία, ή κάποιοι αντίστοιχης πολιτικής ποιότητας, πραγματικοί «καραγκιόζηδες» στα καθ ημάς.
Βλέπετε η ψήφος είναι ίση για όλους.
Όπως ψηφίζει φερ’ ειπείν ο Νανόπουλος, έτσι ψηφίζει και ο Μητσάρας ο Πετούγιας, που πάει στην κάλπη για … τζερτζελέ και μπουλκουμέ,
Δυστυχώς δηλαδή, όπως η μάζα προτιμά να ακούει ΛεΠα αντί Μότσαρτ, έτσι επιλέγει και τους πολιτικούς της εκπροσώπους.



Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πάμε κατά διαόλου, και μάλιστα έρχονται στιγμές και συγκυρίες, που απογοητευμένοι οι άνθρωποι από αυτά τα «δημοκρατικά» φαινόμενα, σπεύδουν να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν τραμπούκικες οργανώσεις και σχήματα του στυλ της Χ.Α. με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα.


Κάποιοι όμως δεν βάζουν μυαλό.
Και συνεχίζουν το βιολί τους.
Αντί να στηρίξουν την δημοκρατία, που όσο να’ ναι θέλει και μια σοβαρότητα, αυτοί την απαξιώνουν γελοιοποιώντας την.
Και δημοκρατία δεν είναι μόνο οι εκλεγμένες θέσεις, όπου στο κάτω κάτω αποφασίζει ο «κυρίαρχος» λαός, αλλά και οι εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) θέσεις της κρατικής νομενκλατούρας, στις οποίες είθισται η κυβέρνηση να διορίζει όποιους θέλει (κατάλληλους και μη).
Θυμόσαστε τον σάλο που  ξέσπασε με την επιλογή του Χ. Παπουτσή για μια διεθνή θέση κύρους;
Έτσι, όπως διαβάζω σε μπλογκς, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) αναλαμβάνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Εύα Καϊλή τις επόμενες μέρες!
Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε ήμαρτον Κύριε!!!!
Έλεος δηλαδή…
Η αποθέωση του τίποτα για μια ακόμη φορά.
Η κυρία που ελέω «ομορφιάς» τα δοκίμασε όλα, από βουλευτίνα ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μεγαλοεπιχειρηματία, και από παρουσιάστρια ειδήσεων ως συνοδός στα μπουζούκια του Ιβάν Σαββίδη, και σε όλα απέτυχε παταγωδώς, πρέπει πάση θυσία να αποκατασταθεί.
Αλήθεια, γιατί;
Επειδή κάποιος ή κάποιοι στη κυβέρνηση την συμπαθούν για προσωπικούς λόγους, και της χρωστάνε;
Έχουμε και λέμε:  Κύριος σκοπός του ΚΕΘΙ είναι ο συντονισμός, η προαγωγή και η εκτέλεση της έρευνας σε θέματα ισότητας των δύο φύλων και ανήκει στο υπουργείο Εσωτερικών.
Αν είναι έτσι, υπάρχουν τόσοι και τόσες άξιοι συμπατριώτες μας, με πτυχία, με έργο, με διάθεση, κλπ που δυστυχώς όμως δεν καταναλώθηκαν στους διαδρομισμούς και στους κομματικούς σωλήνες για να ανελιχθούν.
Αυτούς ποιος θα τους εκμεταλλευτεί προς όφελος της χώρας;
Πρέπει μια ζωή τα ίδια και τα ίδια αποτυχημένα πρόσωπα να επιπλέουν;
Πρέπει να τρώμε στη μάπα λούζερς του λάιφστάιλ;
Η κα Καϊλή έπαιξε και έχασε.
Τι να κάνουμε δηλαδή;
Να την τοποθετούμε μια ζωή σε καίριες κρατικές θέσεις;
Για ποιο λόγο;
Της χρωστάμε;
Και εν πάση περιπτώσει, αν θέλαμε Καϊλήδες και Παπουτσήδες θα βγάζαμε κυβέρνηση Πασόκ…
Έτσι δεν είναι;

Strange Attractor

ΥΓ- Τα παραπάνω εννοείται ότι δεν ισχύουν αν το συγκεκριμένο Κέντρο Ερευνών είναι ιδιωτικό, ή εν πάση περιπτώσει δεν ανήκει στην ευρύτερη διοίκηση ή εποπτεία του Κράτους, κάτι για το οποίο αμφιβάλλω, οπότε αν θέλουν οι αρμόδιοί του μπορούν να διορίσουν και την… Άντζελα Δημητρίου για να το διοικήσει.
Αν όμως είναι όντως κρατικό, καλά θα κάνει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς να επέμβει, και να κόψει τον βήχα μερικών μερικών … σαλιάρηδων.
Που βλέπουν ξανθιά και βαράνε προσοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου