6.10.13

Χρόνια μας πολλά!!!!!!



Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα!
Είναι η επέτειος της ίδρυσης του Ορθογράφου!
Έχουμε δηλαδή γενέθλια.



Σαν σήμερα, πριν από έναν ακριβώς χρόνο άρχισε να εκπέμπει το μπλογκ μας… και υπ αυτήν την έννοια είμαστε ακόμη νιάναρα στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης.
Η πρώτη ανάρτησή που ανεβάσαμε ήταν η δοκιμαστική Αντί προλόγου.



Από τότε και μέχρι σήμερα, ακολούθησαν περίπου 3.000 αναρτήσεις άρθρων, άλλων δικών μας, και άλλων ως μεταφράσεις ή αναδημοσιεύσεις από διάφορα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ και σάιτς.
Στη πορεία μας γνώρισαν όλο και πιο πολλοί φίλοι, και ελπίζουμε πως αυτοί που μας συμπάθησαν και μας επισκέπτονται να είναι περισσότεροι από αυτούς που μας γυρίζουν τη πλάτη.
Να θυμίσουμε πως πρόκειται για μια καθαρά ερασιτεχνική προσπάθεια, που ξεκίνησε ως παρεϊστικη… αλλά που δυστυχώς κατέληξε ως έργο ενός "πειραγμένου", αφού οι περισσότεροι αρχικοί συντελεστές κουράστηκαν, ή βαρέθηκαν, και τα παράτησαν στη πορεία… ρίχνοντας μαύρη πέτρα!
Και για να γνωρίζουν μερικά πράγματα για τον Ορθογράφο οι φίλοι αναγνώστες του, σας παρουσιάζουμε ορισμένα στατιστικά στοιχεία.
Κατ’ αρχήν, ακόμη και από την πρώτη ημέρα, ποτέ δεν πέσαμε κάτω από τις 400 επισκέψεις (ημερησίως), κι αυτό μας κάνει περήφανους.
Ο μέσος όρος των επισκέψεων κυμαίνεται κάθε ημέρα από τις 700-1.500, ανάλογα πάντα με την επικαιρότητα, και τα όσα συμβαίνουν εκεί έξω, με αρκετές αναρτήσεις μας να έχουν πιάσει τις 3.000-4.000 αναγνώσεις.
Το σύνολο των επισκέψεων που δεχτήκαμε από την 6-10-12 ως την 6-10-13 είναι 310.230.
Και για λόγους «ιστορικού» ενδιαφέροντος, ιδού η λίστα με τις πέντε all time πιο αναγνωσμένες και άρα πιο δημοφιλείς αναρτήσεις μας, σε σειρά:


Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους φίλους αναγνώστες, και ελπίζουμε να συνεχίσετε να διαβάζετε Ορθογράφο...

S.A.

ΥΓ- Και για να ξέρετε το πόσο "επηρεάζει" ο Ορθογράφος, αρκεί να σας πω οτι με αφορμή μια δυο "αστείες" αναρτήσεις για την Γιούλα Μπουρδόλη,  ο υπογράφων δέχθηκε ουκ ολίγα παράπονα αλλά  και απειλές, διότι "με ποιο δικαίωμα εκθέτω και προσβάλλω μια αθώα γυναίκα, χωρίς να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της"!!!! 
Τόσο καλά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου