6.10.13

Τρίζει το πολίτευμα!



Μέσα στον ορυμαγδό των ειδήσεων οι οποίες μας βομβαρδίζουν καθημερινά, σε σχέση με την Χρυσή Αυγή, τον αντιναζισμό των μελών της, την Ουρανία, τα πιθανά πραξικοπήματα, την «χρεοκοπία» των ΗΠΑ, τους πλειστηριασμούς ακινήτων, την διαθεσιμότητα, τις άγαμες θυγατέρες, κλπ, μια άκρως ενδιαφέρουσα, και πάρα μα πάρα πολύ σοβαρή είδηση-καταγγελία πέρασε στο ντούκου.



Και πέρασε στο ντούκου διότι μάλλον ισχύει αυτό που λένε κάποιοι, ότι δηλαδή έχουμε χούντα, και ότι εν πάση περιπτώσει τα ΜΜΕ μας είναι εξαρτημένα από ξένα συμφέροντα, τα οποία εκτός από το να μας ψεκάζουν, μας παραπληροφορούν κι από πάνω.
Ευτυχώς όμως που υπάρχουν αρκετά ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, όπως π.χ. ο ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ (που έχει και γενέθλια σήμερα), τα οποία δεν λυγίζουν, και προσφέρουν άμεση, και πάνω απ όλα έγκριτη πληροφόρηση.


Αναφέρομαι στην αιφνιδιαστική καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που τάραξε τα νερά του εφησυχασμού, ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Σαμαρά παρακολουθούν τα τηλέφωνά του!
Και ενώ σύσσωμα τα ΜΜΕ και ο πολιτικός κόσμος έδειξαν να πέφτουν από τα σύννεφα, κάνοντας τους ανήξερους, εγώ τυχαίνει να γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι οι ανησυχίες του Αλέξη όχι μόνο ευσταθούν, αλλά είναι και πολύ πιο χειρότερες, αφού εκτός από το πολίτευμα, οι παράνομες αυτές παρακολουθήσεις θέτουν σε κίνδυνο και την ίδια την οικογένειά του!
Διότι, όλα όσα προκύπτουν από τους κοριούς, ταράζουν συθέμελα τόσο τη χώρα, όσο και το ζεύγος Αλέξη-Περιστέρας.
Γιατί;
Ακούστε…
Σύμφωνα με τις απόρρητες εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών, που έχουν διαρρεύσει σε επιλεγμένους μίσθαρνους ρεπόρτερ, το κύριο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η υγεία του Αλέξη κινδυνεύει!
Κι αυτό διότι, αν κρίνουμε από τις συχνές (μα πάρα πολύ συχνές) τηλεφωνικές παραγγελίες για ντελίβερι που κάνει ο Αλέξης, τότε βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η Περιστέρα δεν του μαγειρεύει, και ότι το στομάχι του προέδρου θα πρέπει να είναι πλέον σμπαράλια από τόσο junk food.
Και αυτό είναι σοβαρό, ακόμη και για τη χώρα, η οποία ελπίζει σε μια μελλοντική του στιβαρή πρωθυπουργία προκειμένου να ορθοποδήσει από την κρίση.
Μια πρωθυπουργία όμως που ήδη σαμποτάρεται, αφού αν ο Αλέξης έχει αέρια, ξινίλες, ή καμιά γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, τότε αντί να εστιάζει στα προβλήματα του τόπου, θα τρέχει για Σιμέκο και για σπαθέλαια!
Για αυτό, συμπαριστάμενοι στο οικογενειακό του δράμα, του συστήνουμε, αφού η λεγάμενη δεν λέει να βάλει κατσαρόλα, ας παραγγέλνει τουλάχιστον που και που κανέναν πατσά, για να στρώνει τουλάχιστον το στομάχι.
Όχι μόνο σουβλάκια, πίτσες, και γενικά ξερά σκουπίδια δηλαδή.
Κάτι άλλο ύποπτο το οποίο προέκυψε από τις διαρροές των παρακολουθήσεων, είναι τα συχνά τηλεφωνήματα του Αλέξη προς την …. Ραχήλ!
Ναι, έτσι ακριβώς,
Και άντε οι καθημερινές πολύωρες συνδιαλέξεις του Αλέξη με τον Πάντζα δικαιολογούνται, αφού ο πρόεδρος του Σύριζα έχει επανειλημμένα δηλώσει φαν παιδιόθεν του μεγάλου κωμικού, αλλά εν πάση περιπτώσει ο Πάντζας είναι και ο πολιτικός εγκέφαλος του κόμματος, ο βασικός του θεωρητικός στοχαστής, και άρα όλα καλά και εξηγήσιμα.
Με την Ραχήλ όμως τι παίζει;
Τα γνωρίζει αυτά ο Πάνος Καμένος;
Και αν ναι, τι λέει επ’ αυτού;
Υπάρχει μήπως καμιά υπόγεια συνεργασία των συριζαίων με τους ΑνΕλ σε υψηλό επίπεδο, την οποία οι βάσεις των δυο αυτών κομμάτων δεν γνωρίζουν, ή συμβαίνει κάτι άλλο, πιο ανομολόγητο;
Τι λέει ο δαιμόνιος Ρουπακιώτης;
Τι άποψη έχει ο Καπερνάρος;
Ο Βαρεμένος;
Πάμε παρακάτω…
Κάτι άλλο ενδιαφέρον που προέκυψε, είναι οι αρκετά συχνές κλήσεις από το κινητό του προέδρου σε ροζ γραμμές, τις οποίες όμως δεν θα σχολιάσω, παρά μόνο στον βαθμό που πολιτικά μπορούν να επηρεάσουν σε περίπτωση που κλυδωνιστεί ο γάμος…
Προς το παρόν σιωπώ (ως οικογενειάρχης κι εγώ), δείχνοντας την πρέπουσα κατανόηση.
Εν πάση περιπτώσει, πολλά είναι τα ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από τον ογκώδη και παράνομο φάκελο των παρακολουθήσεων, με μερικά από αυτά να ξεχωρίζουν είτε για λόγους πικάντικους, είτε διότι δεν εξηγούνται λογικά.
Π.χ. οι πολύωρες (πριν από δυο χρόνια) συνομιλίες του Αλέξη με τον μακαρίτη πλέον Τσάβεζ (στα αγγλικά!!!!), όπου συζητούνταν η ενδεχόμενη μετάβαση στη Βενεζουέλα του έμπειρου ακτιβιστή Κουράκη, ως επικεφαλή κλιμακίου εθελοντών Συριζαίων που θα μετέφεραν τόνους από χαρτί υγείας, και σερβιέτες ελληνικής προέλευσης στον αδελφό λαό.
Προφανώς οι συζητήσεις αυτές είτε καθυστέρησαν, είτε δεν ευοδώθηκαν,  με αποτέλεσμα ο μεν Τσάβεζ να πεθάνει άδοξα, η δε επανάσταση στη χώρα του να λοιδορηθεί και να εμποδιστεί λόγω της μεγάλης έλλειψης χάρτου υγείας που προέκυψε, και που ο εγκεφαλικός Αλέξης είχε προβλέψει, και είχε προσφερθεί να αποτρέψει.
Κλείνοντας να αναφέρουμε το μυστήριο των κυριολεκτικά δεκάδων αναπάντητων κλήσεων του Στρατούλη προς τον Αλέξη!
Όπως όλα δείχνουν, η άρνηση αυτή του προέδρου να απαντήσει στον εν λόγω πολιτικό, μάλλον σηματοδοτεί μια πολιτική αποστασιοποίηση του ηγετικού κορμού του κόμματος από τον λαοφιλή αγωνιστή της βάσης κο Στρατούλη.
Ένα πολιτικό διαζύγιο δηλαδή, που μπορεί να οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό της κεντροαριστεράς στη χώρα μας.
Και τέλος, να σημειώσουμε, πως σύμφωνα με τις απόρρητες εκθέσεις, το ring tone του Αλέξη είναι ένα τραγούδι της … Χατζίδου, ενώ πριν από δυο χρόνια ήταν του Τσαλίκη,  και αυτό λέει πολλά για τον άνθρωπο Αλέξη, την ελπίδα του τόπου!

Strange Attractor

ΥΓ- Να σημειώσουμε εδώ, πως πέρα από το ότι καταδικάζουμε και στηλιτεύουμε κλπ την άθλια αυτή υπονόμευση του πολιτεύματος από πλευράς μυστικών υπηρεσιών, τα παραπάνω αποτελούν μύθευμα του υπογράφοντος, ο οποίος εκτός από δημοσιογραφικό ζήλο, διαθέτει και γόνιμη φαντασία.
Η σημείωση αυτή θεωρείται απαραίτητη, από τότε που κάποιοι αναγνώστες μας (που κατά τα άλλα ψηφίζουν κιόλας) μας μάλωσαν επειδή εκμεταλλευτήκαμε το δράμα της αθώας κας Γιούλας Μπουρδόλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου