13.11.13

Πιο ζαβή … σε κλείνουν μέσα!



Ένα tweet  ανέβασε η Ραχήλ, και για μια ακόμη φορά προκάλεσε τρελό γέλιο, αφού η σκέψη της προκαλεί τους Ελοχίμ και τους Νεφελίμ!




Να ξεκαθαρίσουμε κατ αρχήν, ότι ο  μπλε φωτισμός που βλέπουμε στη Βουλή, είναι στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας της Διεθνούς Ένωσης Διαβήτη, όπου φωταγωγούνται ιστορικά κτίρια σε όλο τον κόσμο , για την ευαισθητοποίηση του κοινού.




Αυτό προφανώς δεν το ήξερε η βουλευτής (καγκελάριος) Ραχήλ Μακρή, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό.
Το αστείο, το πολύ αστείο,  είναι ότι έσπευσε να ερμηνεύσει την συγκεκριμένη κίνηση ως κάτι το μυστηριώδες, που σκαρώνουν οι άθλιοι κυβερνώντες!
Χαρακτηριστικά, έγραψε στο twitter:
«Έβαψαν γαλάζια την Βουλή; Τι σκαρώνετε πάλι»;
Προς τέρψιν των απανταχού .... ψεκασμένων.  
Πέρα βέβαια από την πλάκα, είναι πραγματικό τραγικό, μέλος του κοινοβουλίου, να σπεύδει να ερμηνεύσει έτσι μια παγκόσμια καμπάνια για λόγους υγείας... 
Η φωτογραφία που ανάρτησε ήταν αυτή: 



 Περισσότερα στο parapolitika

1 σχόλιο:

  1. Ο Ιστορικός του μέλλοντος13 Νοεμβρίου 2013 στις 9:48 μ.μ.

    Θα προτιμούσα να υπήρχαν ακόμη 10 Ραχήλ παρά να βλέπω Χατζατζάρηδες μπ(β)λό(γ)κερ που λιβανίζουν όλη μέρα τον Σαμαρά και την συγκυβέρνηση με τα υπόλοιπα γερμανοτσολιαδάκια(Βενιζέλους,Στουερνάρες κλπ).Όταν σύντομα το "σαξές στόρυ" καταλήξει σε όλεθρο,εύχομαι τότε όλα τα ποντίκια που θα πηδήξετε από το καράβι να μην το παίζετε αντιμνημονιακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή