24.11.13

Τρελαθήκαμε εντελώς;



Έχουν ακουστεί τόσο και τόσα για την υπόθεση του Νότη Σφακιανάκη, του όψιμου φασιστάκου, όπως πολλοί τον αποκαλούν.
Επίσης, τι δεν ειπώθηκε για την αντίδραση της Βανδή που έφυγε από το μαγαζί που τραγουδούσε με το Νότη. Κάποιοι δήθεν προοδευτικοί έσπευσαν να πανηγυρίσουν για τη νέα… Πασιονάρια που τα έβαλε με τους φασίστες, τους νεοναζί και τους κάθε λογής ηλιθίους.




Κάποιοι άλλοι από την αντίθετη πλευρά, έσπευσαν να αποθεώσουν τον «ήρωά» τους Σφακιανάκη, τον μεγάλο αυτόν «Έλληνα» που τα βάζει με το σύστημα, δε μασάει τα λόγια του και επιτίθεται στο άθλιο και σάπιο κατεστημένο.
Ξαφνικά η ακροδεξιά στην Ελλάδα, και ειδικά η Χρυσή Αυγή, απέκτησε το δικό της ήρωα.
Αποθεώνουν τον «δικό τους» Νότη που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα.


Πάει, έχουμε τρελαθεί τελείως.
Και αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε με όλους αυτούς τους τύπους της νύχτας, τραγουδιστές και τραγουδίστριες, που «αγοράζουν» δημοσιότητα για να πουλήσουν κανένα μπουκάλι ουίσκι στο μαγαζί τους.
Χαλάμε φαιά ουσία -λες και είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα- για όλο αυτό το «αδερφάτο» που κάνει κουμάντο στα λαϊκομπουζουκομάγαζα των εθνικών οδών και της Συγγρού, και όλο αυτό το «πλατινέ», στηθοφουσκωμένο και αρυτίδωτο από τις πλαστικές, λαϊκοπόπ.
Έχει δικαίωμα ο Νότης να είναι φασίστας;
Να υποστηρίζει τους νεοναζί, τους Χουντικούς, τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, τον Μιχαλολιάκο;
Έχει δικαίωμα να μας κοιτάζει με αυτό το βλέμμα του δήθεν διαβασμένου, φιλοσοφημένου Έλληνα που η μοίρα τον έριξε απλά στη νύχτα να βγάζει μεροκάματο;
Βεβαίως και έχει.
Ελεύθερη χώρα έχουμε, δημοκρατία έχουμε μπορεί ο κάθε βλαμμένος ή σοβαρός να λέει τη γνώμη του.
Άλλωστε, και ο Νότης τη δημοκρατία που βρίζει τώρα εκμεταλλεύεται για να λέει τις φασιστικές του αρλούμπες.
Έχει δικαίωμα η Βανδή να ρίχνει χυλόπιτα στον Νότη για τις ακροδεξιές του απόψεις; Βεβαίως κι έχει, της έθιξε άλλωστε τους μετανάστες γονείς της που δούλεψαν σκληρά στη Γερμανία, όπως χιλιάδες Έλληνες.
Το αστείο παρατράβηξε και πολύ ασχοληθήκαμε με το δέντρο χάνοντας το δάσος. Ποιος είναι άλλωστε ο Σφακιανάκης που του αξίζει να ασχολείται όλη η χώρα με τις ανοησίες του;
Ένας αγράμματος τραγουδιάρης β’ κατηγορίας που αποθεώθηκε στην εποχή της μεγάλης χλιδής, και μεγάλης παρακμής της Ελλάδας.
Της εποχής που έδινες χιλιάρικα μπουρμπουάρ στον μετρ του σκυλάδικου για να σου βρει πρώτο τραπέζι πίστα να χαζεύεις από κοντά το ίνδαλμα, ή κάτω από τη φούστα της γκόμενας από το μπαλέτο.
Το Νότη, τη Δέσποινα, τη Βίσση και όποιο άλλο δημιούργημα του ψευτολάιφ στάιλ που έκανε μόδα ο μπατιρισμένος Κωστόπουλος.
Ποιο είναι το δάσος που χάνουμε;
Ότι έχουμε αφήσει χρόνια τώρα κάτι τύπους σαν το Νότη, που υπηρετούν τη νύχτα, να το παίζουν τιμητές των πάντων.
Να κρίνουν πολιτικούς, κυβερνήσεις, τη δημοκρατία, το σύστημα όταν οι ίδιοι είναι βασικά στοιχεία της μεταπολιτευτικής λαμογιάς που κατέστρεψε τη χώρα.
Ο κ. Σφακιανάκης και η κ. Βανδή, προτού γίνουν ήρωες των πολιτικών άκρων ας κάνουν την αυτοκριτική τους, μαζί με όλους τους ζάμπλουτους τραγουδιστές και τραγουδιάρες.
Ας μας που για παράδειγμα: Δήλωσαν ποτέ στην εφορία τα λεφτά που έβγαλαν;
Ο Νότης, ο «αητός που πεθαίνει στον αέρα» για τα ιδανικά της Χρυσής Αυγής, πώς έκανε τεράστια περιουσία;
Με τα νυχτοκάμματα των 500 ευρώ που δηλώνουν όλοι; Στην εποχή της δόξας του δήλωσε ποτέ τα πραγματικά του έσοδα. Τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε για μια παρουσία 2 με 4 τα ξημερώματα;
Η κ. Βανδή, μετά του ανδρός της, Ντέμη Νικολαϊδη (άλλη περίπτωση) πώς απέκτησαν βιλάρες, ακριβά αυτοκίνητα και μπήκαν στην υψηλή κοινωνία;
Με τα 15.000 ευρώ που δήλωναν κάθε χρόνο όταν μόνο σε μια βραδιά έπαιρναν τα διπλά;
Τι δεν του αρέσει του κυρίου Νότη από την Ελλάδα που έζησε μετά τη δεκαετία του ’80; Από τη χώρα της αφασίας, της λαμογιάς, της φοροδιαφυγής δεν έγινε κι αυτός «μεγάλος και τρανός»;
Δεν τα έβλεπε όλα αυτά στις πίστες όταν του πέταγαν καλάθια με λουλούδια από τα νεκροταφεία τα οποία ήταν αφορολόγητα;
Όταν τα αφεντικά του τον έκαναν χρυσό για να πει τις «παπαριές» του, δεν ήξερε ότι για κάθε 1 ευρώ που αυτός έπαιρνε ο εργοδότης έβγαζε 10 και τα κρατικά ταμεία ούτε λεπτό;
Τώρα τον πείραξαν οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι αποκλεισμένοι; Τόσα χρόνια αυτός και οι όμοιοί του που κρύβονταν;
Μήπως πίσω από το βουνό με τα αδήλωτα χιλιάρικα; Ο Βοσκόπουλος που ήταν όταν έκρυβε εκατομμύρια και στη συνέχεια το έπαιζε φτωχός και καταφρονεμένος;
Αι σιχτίρ πια με τα λαμόγια που τα παίζουν πνευματικοί ταγοί της χώρας αλλά δεν έχουν ανοίξει ούτε ένα βιβλίο.
Φτάνει πια με τους κάθε λογής Νότηδες που άδειασαν τα «πολιτιστικά κέντρα» του αείμνηστου Γιαννόπουλου, και τώρα βγήκαν στον αφρό και το παίζουν πατριώτες.
Φτάνει πια και με τις γεροντομπεμπέκες πλαστικοποιημένες τραγουδιάρες που μας συστήνονται ως ψυχοπονιάρες δημοκράτισσες.
Όλοι αυτοί μαζί σκύλευαν το πτώμα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και τώρα ζητάνε και τα ρέστα.

Α.Ψ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου