31.12.13

Οι καλικάντζαροι της δραχμής…



Τώρα που πλησιάζουν τα Φώτα καλό είναι να κάνουμε και ένα αγιασμό για να ξορκίσουμε τους καλικάντζαρους της Δραχμής, που όλο αυτό το διάστημα δουλεύουν υπογείως και ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους μεταμφιεσμένοι σε Σερ νομίζοντας ότι έτσι θα ξεγελάσουν τον κόσμο.



Μιλάμε για το «καρτέλ» των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών που έχουν τα χρέη στις ελληνικές τράπεζες και τα κέρδη στην Ελβετία.
Όλος αυτός ο συρφετός αποφάσισε να χρηματοδοτήσει ένα νέο πολιτικό κόμμα που θα αποτελέσει το μοχλό εξελίξεων για την επιστροφή στη δραχμή.



Το σενάριο αυτό είναι ότι καλύτερο γι’ αυτούς που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία. Γιατί σε περίπτωση επιστροφής σε εθνικό νόμισμα οι υποτιμήσεις μέσα σε ένα χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθεί η ισοτιμία θα είναι της τάξεως του 70%.
Κατά συνέπεια οι εν λόγω επιχειρηματίες απομειώνουν τα χρέη που έχουν στις τράπεζες κατά 70% και το υπόλοιπο θα το πληρώσουν σε δραχμές.
Στη συνέχεια φέρνουν στην Ελλάδα ο 10% απ’ τα κλεμμένα που έχουν «παρκάρει» στην Ελβετία και συνεχίζουν να είναι νταβατζήδες του συστήματος για ακόμα πενήντα χρόνια.
Ο σχεδιασμός του νέου κόμματος έχει προχωρήσει.
Μέχρι και βουλευτές απ’ όλα το φάσμα έχουν βρεθεί και είναι πρόθυμοι να … θυσιαστούν για το εθνικό μας νόμισμα αφού πρώτα διαπραγματευτούν το συμβόλαιο της μεταγραφής.
Εκεί που πάσχει το πρότζεκτ είναι στον αρχηγό.
Φοβούνται ότι θα τους πάρουν με τα γιαούρτια αν παρουσιάσουν κανένα από τους γνωστούς υπαλλήλους της διαπλοκής.
Όπως πληροφορούμαστε από έγκυρη πηγή επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επιστρατεύσουν το σερ Βασίλειο Μαρκεζίνη που θεωρείται «αξιόπιστος» γιατί έχει δυσκολία στην έκφραση και γι’ αυτό δεν εκτίθεται δημόσια.
Άσε που αν τον πείσουν να μείνει… μουγκός μπορεί να δημιουργήσει και μύθο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου