11.12.13

Αλληλοτρώγονται τα μεγάλα κεφάλια της Χ.Α.;



Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια, λέει ο σοφός λαός, κι όταν λείπει ο Μιχαλολιάκος χορεύει ο Κασιδιάρης και η παρέα του.




Φαίνεται ότι στους κόλπους (στην κυριολεξία) της Χρυσής Αυγής επικρατεί εμφύλιος πόλεμος καθώς κάποιοι προσπαθούν να επικρατήσουν άλλων και κάποιοι να διασωθούν διότι οι αποκαλύψεις είναι πλέον καταιγιστικές.
Τα αρχεία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές «μίλησαν» αλλά μαζί φαίνεται ότι έχουν μιλήσει και Χρυσαυγίτες οι οποίοι έβλεπαν τον τελευταίο καιρό τον Κασιδιάρη να προσπαθεί να πάρει το κόμμα στα χέρια του…



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αστυνομία έρχονται συνεχώς πληροφορίες μέσα από την οργάνωση για τη δράση του Κασιδιάρη και συγκεκριμένων στελεχών. Πληροφοριοδότης φέρεται να είναι στέλεχος που πρόσκειται στην ομάδα Μιχαλολιάκου που δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την αυτονόμηση του Κασιδιάρη. Άλλωστε, η γυναίκα του Μιχαλολιάκου, Ελ. Ζαρούλια και η κόρη του, Ουρανία, δεν θα αφήσουν το κόμμα να περάσει στα χέρια κανενός άλλου.
Ο ιδιότυπος εμφύλιος έρχεται σε μια χρονική στιγμή που οι εισαγγελικές αρχές ετοιμάζονται για νέο γύρο διώξεων, μετά και τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα που έρχονται στη δημοσιότητα.
Εκπαίδευση σε μορφές πάλης και σε όπλα, ιδεολογική κατήχηση στον ναζισμό, χαιρετισμοί ναζιστικού χαρακτήρα, φακέλωμα, ύβρεις και απειλές κατά «εχθρών», κατήχηση ανήλικων που από την παιδική τους ηλικία εμποτίζονται με το μίσος των ναζιστών που αιματοκύλησαν την Ελλάδα.
Αντί να μαθαίνουν για τα εγκλήματα του Χίτλερ και της παρέας του, διδάσκονται πώς να μισούν τους άλλους, κάνουν μαθήματα για την Άρια φυλή και φτιάχνουν αγκυλωτούς σταυρούς ενώ κάποιοι χαιρετούν και ναζιστικά.
Μέσα από τα ντοκουμέντα που υπάρχουν, αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν «δένεται» πλέον, όχι μόνο η κατηγορία της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση αλλά και των προπαρασκευαστικών πράξεων κατάλυσης της Δημοκρατίας. Κι αυτό και μόνο αρκεί για να βάλει βαθιά στη φυλακή τους Χρυσαυγίτες και να διαλύσει το ναζιστικό μόρφωμα που περνιέται για πατριωτικό κόμμα.
Εκτός του Μιχαλολιάκου και του Παππά, σε μια κόλλα χαρτί αναμένεται να τυλίξουν και τον Ηλία Κασιδιάρη.
Άλλωστε, οι μαρτυρίες συντρόφων του για τη δράση και το έργο του στη Χρυσή Αυγή αναμένεται να τον βάλουν ακόμη πιο βαθιά στο κατηγορητήριο.
Για τους υπόλοιπους γνωστούς Χρυσαυγίτες τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά, αλλά έρχεται και νέος κύκλος αποκαλύψεων που θα παρασύρει και τους Παναγιώταρο, Μίχο, Μπούκουρα.
Για τον Χρήστο Παππά τι να πει κανείς;
Ο μπράβος της Νίκαιας το μόνο που έκανε είναι να μπαίνει σε τσοντοσελίδες και να κλείνει ραντεβού με ιερόδουλες.
Τι να πει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου