1.12.13

Ένα περίεργο φαινόμενο στους ουρανούς μας!



Την 21η Αυγούστου του 2008, και περίπου κατά τις 9 το απόβραδο, συνέβη κάτι συνταρακτικό που θα το θυμούνται για πάντα οι πολλοί αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.



Τι συνέβη?
Γιατί μας το απέκρυψαν;
Διαβάστε...



Ενώ ο ήλιος έδυε αργά αργά, και το σκοτάδι τύλιγε την πόλη, ένα συγκλονιστικό θέαμα εξελίχθηκε στον ουρανό των Ιωαννίνων, αφήνοντας τον κόσμο που το είδε άφωνο…
Ένα μακρόστενο μεταλλικό αντικείμενο, με το σχήμα του σταυρού(!) έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό.
Η παρουσία του συνοδεύτηκε και από έναν τρομακτικό θόρυβο που έσπασε τα τύμπανα αυτών που έτυχε να βρίσκονται κοντά στην ιλιγγιώδη πορεία του.
Το υλικό κατασκευής του ήταν γυαλιστερό, και είχε χρώμα κυρίως πορτοκαλί.
Η ξέφρενη πορεία του ήταν αδιάκοπη, και συνολικά εθεάθη στο στερέωμα για περίπου 2-3 λεπτά πριν εξαφανισθεί στο βάθος του ορίζοντα, αφήνοντας πίσω του μια λεπτή άσπρη νεφελώδη γραμμή…
Οι κάτοικοι έτρεξαν στις ταράτσες για να δουν το θεϊκό αυτό φαινόμενο.
Ο κόσμος τα έχασε.
Αλλόφρονες, πανικοβλημένοι πολίτες έσπασαν τα τηλέφωνα της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής.
Άλλος μιλούσε για ΟΥΦΟ, άλλος για επίθεση των Τούρκων, ενώ δεν έλειψαν κι`αυτοί που πίστεψαν ότι επρόκειτο για θρησκευτικό θαύμα.
Για τον ερχομό της δευτέρας παρουσίας, όπως αυτή προαναγγέλθηκε από τους ευαγγελιστές Μάρκο και Λουκά (και την κα Λουκά).
Στη μητρόπολη ετελέσθη δοξολογία χωροστατούντος του αρχιεπισκόπου.
Το Β` Σώμα στρατού κινητοποιήθηκε σε θέσεις μάχης, έξω από το Καλπάκι.
Η πολεμική μας αεροπορία ετέθη σε 3λεπτο συναγερμό, το ναυτικό ανοίχτηκε στο Αιγαίο, ενώ το υπουργικό συμβούλιο και το ΚΥΣΕΑ συνεδρίαζαν όλο το βράδυ.
Περιττό να πούμε ότι σημειώθηκαν δεκάδες αυτοκτονίες, ενώ ο κόσμος έντρομος έτρεχε στους δρόμους αλαλάζοντας και πιστεύοντας ότι το τέλος έφτασε.
Πολλά ζευγάρια έσπευσαν στο δημαρχείο και σε μοναστήρια για να παντρευτούν  με συνοπτικές διαδικασίες.
Το αστεροσκοπείο εξέτασε την πιθανότητα να επρόκειτο περί αστεροειδούς που εισήλθε στη έσω ατμόσφαιρα του πλανήτη μας ενώ το αμερικανικό πεντάγωνο εξέδωσε ανακοίνωση προτρέποντας τους Έλληνες να σταθούν στο ύψος τους, και υποσχέθηκε την πυρηνική κάλυψη της πατρίδας μας σε περίπτωση που το μυστηριώδες αντικείμενο ήταν ύπουλη επίθεση των Ρώσων, ή ακόμα και των κινέζων κομμουνιστών.
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος εξέδωσε ψηφίσματα συμπαράστασης στην αγωνία του λαού και της κοινωνικής συνοχής.
Ο Ευαγγελάτος έκλεισε 36 ώρες σε ζωντανά παράθυρα.
Ο Δ. Αβραμόπουλος εμφανίσθηκε σ`αυτά με ….κοντομάνικο, ενώ ο Γιώργος Νταλάρας υποσχέθηκε να οργανώσει συναυλία με τα κέρδη να πηγαίνουν σ`αυτούς που κλείστηκαν στα ψυχιατρεία από το φόβο τους.
Η Άντζελα Δημητρίου διέκοψε άρον άρον την περιοδεία της στην γειτονική Τουρκία, και επέστρεψε αμέσως στην Αθήνα, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμη  να συμπαρασταθεί στον λαό, και ότι διαθέτει τη βίλα της στη Λήμνο, με θέα τον Ειρηνικό ωκεανό, σ`αυτούς που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.
Τελικώς το αερολιμεναρχείο Κοζάνης εξέδωσε ανακοίνωση βάσει της οποίας το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο δεν ήταν κβαντικό φαινόμενο, ούτε καν αναδίπλωση του χωροχρονικού συνεχούς.
Ήταν αεροσκάφος τύπου Β 737 της ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΡ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα -Γρεβενά -Στουτγάρδη. 
Καληνύχτα σας και σε άλλα με υγεία.

Ερβέρτος Μαρκούζε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου