6.10.13

Η Δικαιοσύνη και η αλήθεια: Θύματα ηλιθίων…



Η συζήτηση για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της ΧΑ είναι, ως συνήθως, παρανοϊκή, βασισμένη άλλοτε σε άγνοια κι άλλοτε σε ενσυνείδητα ψεύδη, τόσο της αντιπολίτευσης όσο και των γνωστών «κακοποιών» της ενημέρωσης, που υποδύονται τους δημοσιογράφους.
Αποτέλεσμα η παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης και η δημιουργία άσκοπου θορύβου και αγανάκτησης.



Για τον σεβασμό στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και τα δικαιώματα των κατηγορουμένων, δεν το συζητάω.
Τα καθεστωτικά Montblanc, που πιάνουν τη διαπλοκή με λευκό γάντι, ασελγούν σε αμφότερα.


Τρίζει το πολίτευμα!



Μέσα στον ορυμαγδό των ειδήσεων οι οποίες μας βομβαρδίζουν καθημερινά, σε σχέση με την Χρυσή Αυγή, τον αντιναζισμό των μελών της, την Ουρανία, τα πιθανά πραξικοπήματα, την «χρεοκοπία» των ΗΠΑ, τους πλειστηριασμούς ακινήτων, την διαθεσιμότητα, τις άγαμες θυγατέρες, κλπ, μια άκρως ενδιαφέρουσα, και πάρα μα πάρα πολύ σοβαρή είδηση-καταγγελία πέρασε στο ντούκου.



Και πέρασε στο ντούκου διότι μάλλον ισχύει αυτό που λένε κάποιοι, ότι δηλαδή έχουμε χούντα, και ότι εν πάση περιπτώσει τα ΜΜΕ μας είναι εξαρτημένα από ξένα συμφέροντα, τα οποία εκτός από το να μας ψεκάζουν, μας παραπληροφορούν κι από πάνω.
Ευτυχώς όμως που υπάρχουν αρκετά ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, όπως π.χ. ο ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ (που έχει και γενέθλια σήμερα), τα οποία δεν λυγίζουν, και προσφέρουν άμεση, και πάνω απ όλα έγκριτη πληροφόρηση.

Τα σαΐνια της ενημέρωσης, και ο άνθρωπος Σαμαράς.



Σήμερα το πρωί, με μια τακτική πτήση της Aegean, ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από την σύζυγό του Γεωργία.
Ο πρωθυπουργός, όπως κάνει πάντα, ταξίδεψε με το αεροπλάνο της γραμμής, και μάλιστα με εισιτήριο οικονομικής θέσης, καθήμενος στη μέση του αεροσκάφους, χωρίς συνοδείες, και χωρίς ταρατατζούμ κλπ.



Ο λόγος της «αιφνιδιαστικής» αυτής επίσκεψης ήταν ιδιωτικός  και ανθρώπινος.
Το πρωθυπουργικό ζεύγος ήρθε στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να παραστεί στη κηδεία του μεγάλου Μακεδόνα Δημήτρη Ζάννα, ο οποίος ήταν αγαπημένος συγγενής του πρωθυπουργού, και για τον θάνατο και την προσφορά του οποίου γράψαμε εδώ.
Η αναχώρησή του ζεύγους έγινε εξίσου διακριτικά, πάλι με αεροπλάνο της γραμμής, στις 5 το απόγευμα.
Μέχρι εδώ όλα καλά.

Η ποιότητα του ανθρώπου…



Μεταξύ των αποτρόπαιων ναζιστικών αντικειμένων που είχε στο σπίτι του στα Ιωάννινα ο προφυλακιστέος χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς ήταν και κάποιες σημαίες με τυπωμένη πάνω τους τη λέξη Waffen SS.



Το συγκεκριμένο εύρημα προκάλεσε ανατριχίλα στον Μανώλη Γλέζο και έφερε στη μνήμη του εικόνες και περιστατικά από τη μαύρη περίοδο που η χώρα ήταν υπό τη γερμανική κατοχή.


Άλλος για ψέκασμα;



Είναι πλέον σίγουρο ότι αυτή τη χώρα την κυβερνούν οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ οι οποίοι φυσικά είναι Εβραίοι.
Και ως Εβραίοι αποφάσισαν να μας «ψεκάσουν», κυρίως την κυβέρνηση και τον Σαμαρά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.



Έριξαν ένα αέριο οι εν λόγω Εβραίοι πάνω από το Μαξίμου και τότε ξεκίνησε το ξήλωμα του πουλόβερ.
Αυτή είναι λίγο πολύ η θεωρία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής επεβλήθη με εντολή Αμερικανοεβραίων και λοιπών «σκοτεινών» δυνάμεων στην Ευρώπη και την άλλη πλευρά του Ατλαντικού…


Η σπέκουλα των άκρων…



Σε τούτη τη μικρή διαδικτυακή γωνιά, επιχειρούμε να εκφράζουμε τις απόψεις μας  με μετριοπάθεια και γνώμονα όχι μόνο τη χαμένη –σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας- σωφροσύνη και λογική, αλλά επάνω απ’ όλα με αταλάντευτη πίστη στις αρχές του διαλόγου και της δημοκρατίας.



Οι αρχές του διαλόγου αποτελούν απαρέγκλιτη αρχή μας, πάντα μέσα στα όρια που καθορίζει κι η λογική κι η ευπρέπεια.
Γράφω αυτόν τον πρόλογο γιατί με μεγάλη έκπληξη είδα να γίνονται φέιγ βολάν στο διαδίκτυο και στα άλλα μέσα ενημέρωσης οι απόψεις του φυλακισμένου αρχιδολοφόνου Χριστόδουλου Ξηρού.


Ε.Ο 17 Νοέμβρη και Χρυσή Αυγή…




Και μέσα στον κακό χαμό για τη Χρυσή Αυγή πετάχτηκε και ο καταδικασθείς για σωρεία εγκλημάτων Χριστόδουλος Ξηρός κι έσπευσε να διαπιστώσει ότι οι συλλήψεις των χρυσαυγιτών είναι «μια κίνηση πανικού του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος».



Οπως μας πληροφόρησε, «εξακολουθεί να πιστεύει ότι Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ (και λοιποί κολαούζοι) είναι και παραμένουν ο πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας», κάτι που θα μπορούσε να τον κάνει μάρτυρα κατηγορίας στις μηνύσεις της Χρυσής Αυγής κατά των υπόλοιπων κομμάτων· μην ξεχνάμε ότι αυτά λένε ο κ. Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρά του και αυτό αναφέρεται στη μήνυση που κατέθεσαν στον Αρειο Πάγο.

Χρόνια μας πολλά!!!!!!



Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα!
Είναι η επέτειος της ίδρυσης του Ορθογράφου!
Έχουμε δηλαδή γενέθλια.



Σαν σήμερα, πριν από έναν ακριβώς χρόνο άρχισε να εκπέμπει το μπλογκ μας… και υπ αυτήν την έννοια είμαστε ακόμη νιάναρα στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης.
Η πρώτη ανάρτησή που ανεβάσαμε ήταν η δοκιμαστική Αντί προλόγου.