10.11.13

Kangna...

Fareed Ayaz & Abu Muhammed in Kangna!!!!



Μια Ζωή Σικέ (22)



Αυτό λοιπόν το κατάλαβα στο πάρτι των συναδέλφων μου.
Όταν δηλαδή είδα την κα. Μπούλα, την αξιοσέβαστη σύζυγο του φίλου μου, να πέφτει στα πόδια μου ουρλιάζοντας «βγάλτα όλα»,  επηρεασμένη από τα ΤΑΜ ΤΑΜ της εποχής μας, τα γνωστά σκυλοτράγουδα, αποκομμένη από την παιδεία της (υφηγήτρια πανεπιστημίου), και να γίνεται ένα με την μάζα της ανθρωπότητας εκείνη ακριβώς τη στιγμή η οποία με κατάλληλους χειρισμούς θα μπορούσε να εξελιχτεί σε κανονική παρτούζα.



Αυτή είναι η κατάσταση, κι`αυτή είναι η ανθρώπινη φύση.
Διαχρονική, παγκόσμια και βρώμικη. Σικέ.

Η ΕΡΤ της καρδιάς μας, και οι σωτήρες μας…



Οι ομορφιές έξω από την ΕΡΤ από ακροδεξιούς και δήθεν κοινοβουλευτικούς αριστερούς είναι λαμπρό δείγμα της ποιότητας αυτών που «έρχονται» και θέλουν να μας κυβερνήσουν, τρομάρα τους.



Δεν είναι μόνο ο λαϊκισμός, η υστερία, η ποιότητα του λόγου, τα σάλια.
Δεν είναι καν η υπερβολή.
Είναι προπάντων η αισθητική.
Δεν μπορεί οι τύπισσες και οι τύποι να μην έχουν επιστροφή, δηλαδή να μην ακούνε αυτά που λένε.
Ή να μη βλέπουν τους εαυτούς τους στο γυαλί.
Αλλά προφανώς είναι υπερήφανοι με τα καμώματά τους, γι αυτό τα επαναλαμβάνουν ως δείγματα ηρωισμού και επαναστατικότητας.

Στα κάγκελα με την Ραχήλ και την Ζωζώ….….



Καταλαβαίνω πάρα (μα πάρα πολύ) καλά τον επαναστατικό οίστρο όλων αυτών των ανώριμων πνευματικά «εφήβων», που αρνούνται να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα, και που συναποτελούν την σημερινή αριστερά στην Ελλάδα, πλην βεβαίως κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων.
Όλων αυτών δηλαδή, που μέσα από τις συνιστώσες, και τα διάφορα γραφικά κινήματα, εκτός τόπου και χρόνου, θέλουν να ζήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους το όνειρο της εξέγερσης.
Και μαζί με τους ονειροπόλους αριστερούς, προσκολλώνται στην «εξέγερση» και κάποιοι άλλοι ζαβοί, διαφόρων προελεύσεων, τύπου ψεκασμένων ελληνοπρεπών και λοιπών, που ακούνε φωνές μέσα τους...



Μιας εξέγερσης, όπως όμως την φαντάζονται στο απαίδευτο μυαλό τους, έχοντας απλά διαβάσει (αν έχουν διαβάσει) για την Κομμούνα του Παρισιού, για το 1917, για τα Δεκεμβριανά, για τον Μάη του  ΄68, για το Πολυτεχνείο, κλπ κλπ.
Μιας εξέγερσης όμως που δεν έχει λόγο ύπαρξης σήμερα, και που είναι μόνο μέσα στο ζαλισμένο  τους μυαλό, ή στην κομματικά κατευθυνόμενη κυτταρική τους μνήμη.
Και αν όντως υπάρχει λόγος εξέγερσης, αυτός δεν είναι σίγουρα η ΕΡΤ, για την σωτηρία της οποίας αγωνίζονται σήμερα ακόμη και οι οπαδοί του «Δεν Πληρώνω», ξεχνώντας βολικά ότι όποιος δεν πλήρωνε μέχρι προχθές το χαράτσι της ΕΡΤ, δεν είχε ρεύμα στο σπίτι του….

Οπλισμένες γυναίκες στα δάση… μπρρρρ!



Η έναρξη της φετινής κυνηγετικής σεζόν στην Αμερική, αποκαλύπτει μια νέα μόδα (ή τάση): Όλο και πιο πολλές γυναίκες αποφασίζουν να πάρουν το τουφέκι τους και να πάνε στα βουνά να ζήσουν κι αυτές το όνειρο του μάτσο άνδρα!



Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των αρμοδίων υπηρεσιών των ΗΠΑ, οι γυναίκες αποτελούν σήμερα το 11% των κυνηγών της Αμερικής, που συνολικά είναι 13.7 εκατομμύρια.
Το αντίστοιχο ποσοστό το 2006 ήταν μόνο 9%.
Τι συμβαίνει λοιπόν;

Αλλάζει το ίντερνετ;



Μπορεί ο Σαμαράς να δεσμεύτηκε για πλήρη κάλυψη της χώρας από wi fi μέσα σε ένα μόνο χρόνο, αλλά υπάρχουν κάποιες εξελίξεις στην Αμερική, που αν ευοδωθούν, το ίντερνετ θα αλλάξει ριζικά μορφή, με ή χωρίς wi fi.



Αυτό το διάστημα διεξάγεται μια σημαντική δίκη στην Αμερική, η έκβαση της οποίας θα δρομολογήσει αλλαγές στο διαδίκτυο, που δεν θα είναι πια όπως το γνωρίζουμε σήμερα.
Εν ολίγοις, θα περιοριστούν οι «ελευθερίες» του.

Πυρίκαυστος Ελλάς…



Ο Κώστας Ζουράρις, συγγραφέας του ερεβώδους πονήματος «Μισγάγκεια απερινόητη», μαχητής της αυτοδιοικητικής ανεξαρτησίας του Βραχασίου στο ορεινό Λασίθι, πρώην πολιτευτής του ΚΚΕ, ίδρυσε κόμμα με τον τίτλο «Πυρίκαυστος Ελλάδα».



Ο ίδιος προάγεται αυτομάτως σε επίτιμο πρόεδρο, ενώ τη θέση του ενεργού προέδρου την ανέθεσε στον οικονομολόγο εκ Καβάλας κ. Γ. Καλεάδη, συγγραφέα έργου για τη σκέψη, και όχι μόνον, του κ. Ζουράρι με τον τίτλο «Αξιον και Δίκαιον» (σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία, 594 σελίδες, 20 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, άρα γύρω στα 3 λεπτά η σελίδα, καλύτερη τιμή δεν γίνεται).



Ο Αλέξης, ο Μπαρουφάκης, και ο … Τζιμ Άνταμς!



Αναδημοσιεύουμε άρθρο του Antinews, και ένα από τα σχόλια που το συνοδεύουν, του καλού φίλου Blue Nile, που αξίζει να διαβαστεί…




«Μα καλά. Πώς πήγε ο Τσίπρας στους γελαδάρηδες του Τέξας να μιλήσει;»
Αυτό ρώτησε κάποιος ανίδεος πολίτης που είδε ξαφνικά τον εν δυνάμει πρωθυπουργό να πηγαίνει στο Όστιν.
Και θυμήθηκε όταν ήταν πιτσιρίκος που διάβαζε τον «Μικρό Καουμπόη» γνωστό και ως «Τζιμ Άνταμς» ή Δημήτρη Αδαμόπουλο από τη Σπάρτη. Τον ήρωα σερίφη που τα έβαζε με τους κακούς και τους κέρδιζε με την ελληνική ψυχή του.