7.1.14

Η Γιούλα Μπουρδόλη: πρωτοπόρος της μόδας…



Οι φίλοι της Γιούλας Μπουρδόλη γνωρίζουν πολύ καλά πως όχι μόνο είναι μια cult φυσιογνωμία, αλλά συγχρόνως είναι και μια trend setter που ανοίγει δρόμους.



Έτσι, το βασικό χαρακτηριστικό της Γιούλας που είναι η αξυρισιά της, αποτελεί σήμερα μια νέα παγκόσμια μόδα για να είναι οι γυναίκες «πιο λιμπιστερές» όπως θα έλεγε και η ίδια.
Και για του λόγου το αληθές δείτε το παρακάτω ρεπορτάζ από την iefimerida:


Οι Ιάπωνες τις λατρεύουν εκ παραδόσεως αξύριστες.
Γι' αυτούς συνιστούν κάτι παραπάνω από απλό σημείο του γυναικείου σώματος. Αποτελούν αληθινό φετίχ ενός πολιτισμού πλημμυρισμένου στις ήπιες και άλλες διαστροφές.
Ίσως επειδή, αν τις παρατηρήσει κανείς πιο προσεκτικά, θα αντιληφθεί ότι μοιάζουν επικίνδυνα με ένα συγκεκριμένο επίμαχο σημείο.
Από βιοχημική άποψη, τα τριχωτά μέρη του σώματος που βρίσκονται κοντά σε αδένες αποτελούν περιοχές κατακάθισης ορμονών που λειτουργούν διεγερτικά στα αισθητήρια όργανα του αντίθετου φύλου.
Οι τριχωτές γυναικείες μασχάλες, όμως, αποτελούν και μία ευρύτερα εννοούμενη πολιτική πράξη, καθώς αντιτίθενται στο σύγχρονο πολιτισμό μας: έναν πολιτισμό που θέλει τα πάντα καθαρά, λεία, μυρωδάτα, αφύσικα, απογυμνωμένα από κάθε μυστήριο, διαφανή, ασφαλή και ελεγχόμενα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου