7.2.14

Ο αντιεξουσιαστής υποψήφιος δήμαρχος…



Την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ διώχνει κακήν κακώς τον εκλεκτό του στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρο Καρυπίδη, νέο σάλο αναμένεται να προκαλέσει η στάση και οι απόψεις του υποψήφιου για τη δημαρχία της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.



Ο 34χρονος που εμφανίζεται ως το «νέο αίμα» της Αριστεράς που θα αλλάξει τα πάντα προέβη πριν μερικά χρόνια σε ένα ατόπημα το οποίο θα τον κυνηγά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την «κατάληψη» του δημαρχιακού θώκου.



Σαν καλός, τακτικός θαμώνας των Εξαρχείων και της λογικής των αντιεξουσιαστών που δεν ανέχονται εξουσίες και αστυνομίες, ο κ. Σακελλαρίδης έγραψε στη σελίδα του στο facebook «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».
Άραγε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και εκλεκτός του κ. Τσίπρα μήπως θα πρέπει να μας αποκαλύψει και τη στάση του σε πορείες ή σε επιθέσεις κατά των αστυνομικών των 600 ευρώ;
Ή μήπως ο κ. Σακελλαρίδης ετοιμάζεται για νέος.. υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εκτελέσει το σχέδιο της Αριστεράς για αφοπλισμό της Αστυνομίας;
Κι αφού υιοθετεί το σύνθημα αυτό των Εξαρχείων και των υπολοίπων μηδενιστών της τζάμπα μαγκιάς με τα λεφτά του μπαμπά, μήπως να μας εξηγήσει ποιος προστατεύει τον πατέρα του, τη μάνα του, τους φίλους του και τον ίδιο;
Αν εκλεγεί δήμαρχος ή βουλευτής ποια «γουρούνια» θα τον προσέχουν;
Τα «γουρούνια» που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για έναν ψωρομισθό;
Ο κ. Σακελλαρίδης, και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε τέτοια σύγχυση με θέματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας που δεν μπορούν ούτε να απαντήσουν στα αυτονόητα.
Είναι αυτό που έγραφε πριν μερικές ημέρες το antinews. Ότι ο κ. Σακελλαρίδης με τη στάση του ουσιαστικά δίνει ψήφους στον Κασιδιάρη και τους λοιπούς νεοναζί.
Πήγε, λοιπόν, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί στον Σκάι για να μιλήσει για το πρόγραμμά του και πως βλέπει την Αθήνα.
Αφού είπε διάφορες ανοησίες τον ρώτησαν οι κ. Λυριτζής και Οικονόμου ποια είναι τα προβλήματα που θα επιλύσει ως δήμαρχος.
Ως πρώτη προτεραιότητά του έθεσε το ζήτημα της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που περνά η Αθήνα, όπως είπε.
Και πώς θα το πετύχει αυτό;
Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη, αφού θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα συνεργαστεί μαζί της και θα «καταργήσει» τη φτώχεια.
Μάλιστα είπε ότι θα κινητοποιήσει και τα εθελοντικά κινήματα στα οποία, είπε, έχει μεγάλη εμπειρία.
Φτάνοντας στο επίμαχο ζήτημα της ασφάλειας στην Αθήνα οι παρουσιαστές τον ρώτησαν για το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» που αναφερόταν στην ανάρτησή του για τους αστυνομικούς που γι’ αυτόν είναι «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι». Ο κ. Σακελλαρίδης δεν απάντησε, το προσπέρασε κι άρχισε να μιλά για το σχέδιο που έχει για την Αθήνα. Και τι είπε;
Θα πάρει την Αστυνομία από τα Εξάρχεια που είναι πολυπληθής και θα την στείλει να υπηρετήσουν στις γειτονιές.
Θα καταργήσει το νόμο που επιχειρεί να βάλει τάξη στις διαδηλώσεις ώστε να μη γίνεται μπάχαλο το κέντρο, διότι οι συγκεντρώσεις, κατά τον κ. Σακελλαρίδη, είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα.
Αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα το «πουλέν» του κ. Τσίπρα ο οποίος δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα «κανονικό» παιδί των Εξαρχείων που δεν έχει βγάλει από πάνω του το αμπέχωνο.
Το ζήτημα είναι, όμως, πόσο επικίνδυνος είναι για την Αθήνα.
Διότι αν ω μη γένοιτο, εκλεγεί δήμαρχος τότε είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε ζούγκλα.
Με απαξιωμένους αστυνομικούς και με εγκληματίες και λαθρομετανάστες να κάνουν πάρτι στην πρωτεύουσα, ο κ. Σακελλαρίδης θα πρέπει να κάνει την προσευχή του... στον Αγιο Τσάβες, το ίνδαλμά του, που άλλωστε έχει και στο προφίλ του στο facebook. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου