13.2.14

Ζουν ανάμεσά μας, και … ψηφίζουν!



Μέχρι πριν κάποια χρόνια, η Ελλάδα ζούσε με χρονική υστέρηση όλα αυτά που συνέβαιναν στο εξωτερικό.
Η πληροφορία δεν διαχέονταν με την ίδια ταχύτητα που διαχέεται σήμερα, και άρα ήμασταν πάντα πίσω.
Για παράδειγμα, οι κινηματογράφοι διαφήμιζαν προσεχείς προβολές ταινιών που βραβεύτηκαν με τόσα Όσκαρ, κλπ.
Σήμερα, όχι μόνο τις προβάλλουν ταυτόχρονα με την Αμερική, αλλά πολλοί από εμάς τις έχουμε ήδη δει (πειρατικά) προτού καν προβληθούν οπουδήποτε στον κόσμο… και πολύ πριν προταθούν για Όσκαρ.



Για αυτό και στη δεκαετία του ΄90 κυριάρχησε στη χώρα μας μια μόδα, που όμως ήδη είχε εξαντληθεί στο εξωτερικό προ πολλού, και είχε περάσει στο περιθώριο.
Αυτή των διάφορων «ουφολόγων» συνωμοσιολόγων, που ο καθένας από το τηλεοπτικό του μετερίζι (συνήθως σε περιθωριακά τοπικά κανάλια) ανέπτυσσε διάφορες θεωρίες περί εβραϊκών συνομωσιών, περί ιπτάμενων δίσκων, περί αρχαίων διαστημικών πολιτισμών, περί Ατλαντίδας, περί του ξανθού γένους, κλπ.
Παράλληλα, κυκλοφόρησαν και δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) βιβλία, που αναμασούσαν όλες αυτές τις θεωρίες, και που συνήθως ήταν όλες βγαλμένες από το μυαλό των ευφάνταστων συγγραφέων τους, χωρίς καμιά απόδειξη, και χωρίς κανένα ντοκουμέντο.


Άλλος έγραφε για τη κούφια γη, άλλος μιλούσε για αρχαία διαστημικά όπλα κάτω από τον Παρθενώνα, άλλος για θαυματουργές πυραμίδες στον Λαγκαδά, και πάει λέγοντας.
Και η μόδα αυτή έπιασε, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί φαντασιόπληκτοι να γίνουν διάσημοι (και πλούσιοι), και πάρα πολλοί ζαλισμένοι συμπατριώτες μας να πιστεύουν ότι όντως καταγόμαστε από τον Σείριο, ότι θα μας σώσουν οι ΕΛ, και ότι μας ψεκάζουν οι Μασόνοι.
Ειδικά όταν στον χορό μπήκε και η mainstream τηλεόραση, όπως π.χ. ο Χαρδαβέλας, που κι αυτός όψιμα ανακάλυψε τους ιπτάμενους δίσκους, τα ακρωτηριασμένα γελάδια του Τέξας, και άλλα πολλά παρόμοια.
Και όλα αυτά θα ήταν ανώδυνα, έως διασκεδαστικά, αν δεν επηρέαζαν τόσο πολύ κόσμο, ειδικά ανθρώπους απαίδευτους, που τα ανακάλυψαν ξαφνικά μέσα από τις εν λόγω εκπομπές, αντί να τα έχουν ερευνήσει κι εξαντλήσει στην εφηβεία τους, όπως είναι φυσιολογικό, και στη συνέχεια να τα ξεπεράσουν και να προχωρήσουν παραπέρα…
Και αυτό που συνέβη δεν είναι ανώδυνο κυρίως διότι την εξέλιξη του την βλέπουμε σήμερα, όπου οι θεωρίες συνομωσίας πέρασαν και στην πολιτική.
Και τα αποτελέσματα τα λουζόμαστε όλοι…
Μια γενιά δηλαδή που μεγάλωσε με τον Λιακόπουλο, τον Καλογερά, τον Τίρφη(;) και άλλους τέτοιους αλαφροίσκιωτους, και που σήμερα όχι μόνο ψηφίζει, αλλά ψηφίζεται κιόλας!
Όπως μια άλλη παράλληλη γενιά, που μεγάλωσε με Νίτρο, Ρούλα Κορομηλά, και … Μικρούτσικο.

Με κλασικό παράδειγμα την Ραχήλ, τον Καπερνάρο, και άλλους τέτοιους εθνοπατέρες μας, που από την μια διαχειρίζονται νομοσχέδια για  χαράτσια, βουλεύονται για την εξωτερική μας πολιτική, και από την άλλη αναρωτιούνται «τι σκαρώνουν πάλι αυτοί», ενώ καταθέτουν και επίκαιρες επερωτήσεις για τους αεροψεκασμούς, ή προτείνουν να κατασκευάσουμε διαστημικούς σταθμούς στους … Γαργαλιάνους.
Και αυτά σε συνδυασμό με την όψιμη αρχαιολατρεία, από ανθρώπους που είτε δεν έκαναν αρχαία στο σχολείο, είτε τα σιχαίνονταν, και που στη πλειονότητά τους δεν άνοιξαν ποτέ ένα βιβλίο (χωρίς εικόνες), έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μίγμα.
Και όλοι αυτοί οι «πσαικαζμένοι» έχουν εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς και ψηφοφόρους, που τους σιγοντάρουν, ελπίζοντας όλοι μαζί ότι δεν μπορεί, σε κάποια φάση θα επέμβει ο Τρισμέγιστος Ερμής, και οι ΕΛ, και τότε θα διώξουμε την τρόικα και τους Εβραίους που την κατευθύνουν εναντίον μας, διότι μας ζηλεύουν που είμαστε Έλληνες (αν και εξωγήινης προέλευσης)!
Και θα ξανακυριαρχήσουμε στον πλανήτη, αφού όλοι ανεξαιρέτως έχουμε το ίδιο DNA με τον Περικλή, τον Λεωνίδα, κλπ.
Κανένας δεν κατάγεται από σκλάβους, ή Άραβες πειρατές, αλλά όλοι καταγόμαστε από ήρωες, και φιλοσόφους,  και μόνο…
Και να ήταν μόνο αυτό;
Όχι.


Έχουμε επίσης και φαινόμενα τύπου Αρτέμη Σώρρα, που διαθέτουν τρισεκατομμύρια ευρώ, ή χαμένα ομόλογα τραπεζών,  χάρη στην αρχαία ελληνική τεχνολογία, και που με την βούλα του Ομπάμα θέλουν να  μας βοηθήσουν να ορθοποδήσουμε, αλλά φευ… οι κακοί δοσίλογοι που μας κυβερνούν, είναι κρυφά ενεργούμενα των διεθνών τοκογλύφων, που μάλλον είναι και κρυφοί reptilians, και αρνούνται την εθνική προσφορά του Αρτέμη και των άλλων παιδιών, προτιμώντας να μας έχουν δούλους, διότι έτσι αποτρέπεται η ανάδυση της νέας Ατλαντίδας, κλπ κλπ
Το είπε άλλωστε και κάποιος γέροντας στο Άγιο Όρος (όλα τα έχουν πει αυτοί οι γέροντες).
Εδώ βαφτίσανε την νέα δημόσια τηλεόραση με κρυφό εβραϊκό όνομα… θα κολλήσουν στα άλλα;
Τι να λέμε;
Και έτσι, μ’ αυτά και μ’ αυτά, χιλιάδες Έλληνες γαλουχημένοι από την ημιμάθεια που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα, περιμένουν εναγωνίως την προσέγγιση του πλανήτη Νιμπίρου, που θα φέρει τους προγόνους μας τους Ανουνάκι, οι οποίοι θα καθαρίσουν για πάρτη μας, και όλοι οι κατεργάρηδες θα μπουν στη θέση τους οριστικά… και ο πλανήτης θα μιλάει και πάλι αρχαία ελληνικά (το τι θα μιλάμε εμείς, απομένει να διευκρινιστεί).
Τα παραπάνω, όσο υπερβολικά και αν ακούγονται, δεν παύουν να ισχύουν.
Σχεδόν καθημερινά γνωρίζω και συζητώ με άτομα, κατά τα άλλα σοβαρά, που πιστεύουν διακαώς ότι μας ψεκάζουν, ότι μας προκαλούν τεχνητούς σεισμούς, ότι θα μας σώσει η ομάδα Ε, και άλλα τέτοια διάφορα.
Και όλοι αυτοί ψηφίζουν….

Και για να μη παρεξηγηθώ, να σημειώσω ότι κι εγώ έχω εντρυφήσει σε όλα αυτά, και μάλιστα επισταμένως, μόνο που το έκανα στην ηλικία των 15-16 χρόνων, τότε που μαζί με τους συνομήλικούς μας ψαχνόμασταν γενικώς, διαβάζοντας Ντένικεν, Μπαλάνο, κλπ.
Και αυτό ήταν και είναι φυσιολογικό.
Από κει και πέρα όμως ανακάλυψα και άλλα πράγματα, και πάνω απ όλα την επιστημονική μέθοδο και την τεκμηρίωση.
Κάτι, που κανένα από αυτά τα βιβλία, ή από αυτές τις εκπομπές δεν λαμβάνει υπόψη.
Και επειδή απευθύνονται κυρίως σε απαίδευτα μυαλά, που δεν έχουν καν υπόψη τους την επιστημονική μεθοδολογία, δημιουργούν… τέρατα.
Που όμως ζουν ανάμεσά μας… ψηφίζοντας για το μέλλον μας.

Strange Attractor



Σημ. Προσωπικά αμφιβάλλω για το αν έχουμε πάει στη σελήνη, την οποία θεωρώ σε ένα μεγάλο βαθμό τεχνητό δορυφόρο, προβληματίζομαι ιδιαίτερα για τα διάφορα περίτεχνα αγρογλυφικά, πιστεύω ότι σίγουρα μάλλον υπάρχει εξωγήινη ζωή, και τέλος είμαι πεπεισμένος ότι υπήρχαν κατά το απώτατο παρελθόν εξελιγμένοι πολιτισμοί που όμως για κάποιον λόγο (πυρηνικό πόλεμο;) εξαφανίστηκαν, και άφησαν παρακαταθήκη τους κάποιες δοξασίες που τις συνεχίσαμε καλυμμένες με θρησκευτικό μανδύα, κλπ.
Για όλα όμως αυτά όμως υπάρχουν απτά στοιχεία, ντοκουμέντα, και προβληματισμοί, που τα κάνουν άκρως ενδιαφέροντα και για αυτό χρήζουν διερεύνησης.
Και εν πάση περιπτώσει υπάρχουν σοβαρά βιβλία, γραμμένα με επιστημονικότητα, που αναλύουν τα εν λόγω ζητήματα.
Άλλο όμως αυτό, και άλλο οι ΕΛ, οι Ε, οι αεροψεκασμοί, η κρυφή βάση πίσω από τη σελήνη, η κορινθιακή αποικία στον Άρη, οι Σπαρτιάτες Ίνκας, και ο … Σώρρας με τα τρισεκατομμύριά  του.
Ή ο Μητσάρας ο ταβερνιάρης, που είδε ότι έχει «ψωμί» στην πώληση της μακακίας, και ξαφνικά την είδε συγγραφέας, ή εκπομπάρχης.
Για να συνεννοούμαστε…
Δείτε κι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου