20.2.14

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Μήπως είναι επικίνδυνος;



Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στο εκλέγειν και το εκλέγεσθαι.
Ακόμη κι ο δύσμοιρος και τόσο αθώος Αρμάνδος Δελαπατρίδης είχε το δικαίωμα αυτό.
Ακόμη και ο φασίστας Ηλίας Κασιδιάρης.



Κάποιους, όμως, ίσως δεν πρέπει να τους… επιτρέπεται να μιλάνε ή αν το κάνουν θα πρέπει ο κόσμος να τους ακούει και να βγάζει τα συμπεράσματά του.
Ένας από αυτούς είναι και ο νεανίας, άφθαρτος, μοντέρνος και όλες αυτές οι ανοησίες που χρησιμοποιούνται από τους αριστερούς για να χαρακτηρίσουν τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.


Ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, που θέλει να αλλάξει την πόλη κι όπως λέει έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να το κάνει, βγήκε χθες στον Σκάι κι απέδειξε ότι εκτός από αστεία περίπτωση είναι και επικίνδυνη.
Κι αν οι ψηφοφόροι κάνουν το τραγικό λάθος να τον εμπιστευτούν, είτε θέλουν να ρίξουν ψήφο οργής στην κυβέρνηση, τότε θα πρέπει να περιμένουν τις οδυνηρές συνέπειες.
Διότι δεν πρόκειται για απλές εξαγγελίες.
Το έχουν στο αίμα τους οι Συριζαίοι.
Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του κ. Σακελλαρίδη έχει τις εξής κατευθύνσεις.
1. Κάνω καταλήψεις τύπου βίλα Αμαλία.
2. Επιτρέπω το παρεμπόριο αδιαφορώντας για τους νόμιμους επιχειρηματίες
3. Προσβάλλω τα μνημεία της χώρας όπως η Ακρόπολη γιατί έτσι μου γουστάρει
4. Αντιμετωπίζω το έγκλημα στο κέντρο διώχνοντας τα ΜΑΤ γιατί… ενοχλεί η εικόνα τους.
Δεν είναι πλάκα.
Όλα αυτά τα είπε στον Σκάι εξοργίζοντας κάθε σοβαρό άνθρωπο αυτής της πόλης και αυτής της χώρας.
Και δεν είναι προσωπικές του απόψεις.
Είναι η γραμμή που παίρνει από το κόμμα του, είναι η πολιτική που θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει κυβέρνηση.
Σε ερώτηση τι θα γίνει με τον παράνομο μετανάστη που κάνει παραεμπόριο ακόμη και μπροστά από τα μαγαζιά ο κ. Σακελλαρίδης απάντησε: «Για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλετε, πρέπει να πιάσουμε το νήμα από τους εμπόρους που τους τροφοδοτούν με το εμπόρευμα και όχι με τους μετανάστες. O καταστηματάρχης δεν κλείνει από το παραεμπόριο, κλείνει από το χαράτσι, τους φόρους»… και ζήτησε να δοθούν περισσότερες άδειες σε υπαίθριες αγορές ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκρισία διότι τα μνημόνια κατέστρεψαν το εμπόριο κι όχι οι λαθρομετανάστες.
Σε ερώτηση αν ο παράνομος έμπορος πρέπει να συλλαμβάνεται, απέφυγε να απαντήσει...και άρθρωσε μόνο μια φράση του τύπου «πρώτα πρέπει να ξεκινάμε από τον χονδρέμπορο».
Να βρίσκουμε δηλαδή αυτόν που φέρνει τα εμπορεύματα παράνομα κι όχι τους μετανάστες που και άδεια παραμονής δεν έχουν, και πουλάνε λαθραία προϊόντα και μόλις βλέπουν την αστυνομία εξαφανίζονται.
Μάλιστα, καλό είναι να τους δώσουμε και άδειες για να είναι νόμιμοι.
Αναφερόμενος στις… ακτιβιστικές εκδηλώσεις στην Ακρόπολη, οι οποίες προσβάλλουν τα ιστορικά μνημεία και εξευτελίζουν τη χώρα ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι εικόνες με τα πανό διαμαρτυρίας στην Ακρόπολη «δεν κάνουν κακό» στην διεθνή εικόνα της Αθήνας και διευκρίνισε ότι «μεγαλύτερο κακό κάνουν τα λουκέτα στα καταστήματα και οι άστεγοι στον δρόμο».
Σύμφωνα δηλαδή με τη λογική του, επειδή το Παρίσι είναι γεμάτο άστεγους πρέπει να πάνε οι Παριζιάνοι με πανό στο Λούβρο ή τον Πύργο του Άιφελ, τηρουμένων πάντα των αναλογιών γιατί όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Ακρόπολη. 



Σχολιάζοντας το θέμα της εγκληματικότητας και της ασφάλειας του πολίτη είπε ότι «η εγκληματικότητα δεν λύνεται μόνο με την αστυνόμευση», προσθέτοντας ότι «όταν ο κόσμος βλέπει κλούβες των ΜΑΤ χωρίς λόγο δημιουργείται ανασφάλεια».
Και φυσικά επανέλαβε ότι θα φύγουν οι αστυνομικοί από το κέντρο και θα πάνε στις γειτονιές ενώ είπε ότι θα πρέπει να συμπεριφέρονται καλύτερα…
Με απλά λόγια ο κόσμος κλείνεται σπίτι του από τις 6 το απόγευμα γιατί βλέπει τους αστυνομικούς.
Όχι γιατί γέμισε η Αθήνα με παράνομους μετανάστες ή με εγκληματικές συμμορίες.
Οσο για τη βίλα Αμαλία και τις καταλήψεις σε δημόσια κτίρια, χαρακτήρισε «επικοινωνιακό κόλπο» την αστυνομική επιχείρηση υπογραμμίζοντας ότι για να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία. Ξέχασε να μας πει για τις μολότοφ και τα άλλα… είδη οικιακής χρήσης που χρησιμοποιούν οι σύντροφοί του Εξαρχειώτες στις διαδηλώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου