14.3.14

Εναλλακτικά σενάρια για την πτήση 370 της Malaysia Airlines.



Φτάσαμε ήδη στην έκτη μέρα από την εξαφάνιση της πτήσης 370 της Malaysia Airlines, και κανένα ίχνος της δεν έχει βρεθεί… πουθενά.
Κάθε πιθανή λογικοφανής εξήγηση έχει τεθεί στο τραπέζι, και έχει απορριφθεί από τους ειδικούς.




Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης, αποτελούμενες από πολλά πλοία και αεροσκάφη, έχουν ήδη ψάξει τεράστιες εκτάσεις της θαλάσσιας επιφάνειας.
Όλοι σχεδόν οι δορυφόροι ψάχνουν παντού, σε κάθε σπιθαμή εδάφους.
Και όμως… τίποτα.



Στο παρελθόν έχουν επίσης εξαφανιστεί εμπορικά και άλλα αεροσκάφη, αλλά μέσα σε μερικές μέρες το πολύ, έχουν βρεθεί συντρίμμια, κηλίδες, σωσίβια, κλπ.
Το περιβόητο μαύρο κουτί (που είναι πορτοκαλί) είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να αντέχει σε συγκρούσεις με ταχύτητες ως και 500 χλμ/ω, σε φωτιές, σε ατμοσφαιρική και θαλασσινή πίεση, σε υγρασία, σε εκρήξεις, κλπ.
Παρ’ όλα αυτά, μέχρι σήμερα το κουτί του «μοιραίου» αεροσκάφους δεν έχει ακόμη ακουστεί να εκπέμπει.
Τι μας μένει λοιπόν, στη προσπάθειά μας να ερμηνεύσουμε το εν λόγω μυστήριο;
Μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσουμε και κάποιες άλλες πιθανότητες, που όμως δεν συμβαδίζουν με την λογική μας, ή δεν χωρούν στα όμορφα κουτάκια που έχουμε φτιάξει για τον κόσμο μας;
Πριν περάσουμε όμως σε σενάρια που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας, να θυμηθούμε ότι ο αρχηγός της μαλαισιανής αστυνομίας Khalid Abu Baker μίλησε για μια σοφιστικέ απάτη με στόχο τα ασφάλιστρα ζωής κάποιου επιβάτη!
Και να θυμηθούμε επίσης ότι βρισκόμαστε σε μια ιστορική φάση, όπου αφού εξέλιπε ο κίνδυνος του κακού κομμουνισμού, ή αυτός των Αράβων τρομοκρατών, που χρησίμευαν για συσπείρωση της Δύσης και κυρίως της Αμερικής προκειμένου να ξεκινήσει κάποιος νέος πόλεμος, τι μας απομένει;
Μήπως η αποκάλυψη ενός νέου παντοδύναμου εχθρού, ο οποίος για να αντιμετωπιστεί θα χρειαστεί να συσπειρωθεί πλέον ολόκληρος ο πλανήτης ασχέτως εθνικότητας, ιδεολογίας, θρησκείας κλπ.;
Μήπως κάποιοι μας προετοιμάζουν απαλά και ήπια για μια «διαπλανητική» σύγκρουση;
Η μέθοδος δεν είναι καινούργια.
Ο Χίτλερ ξεκίνησε τον Β’Π.Π. στήνοντας μια προβοκάτσια στα σύνορα με την Πολωνία, όπου Γερμανοί στρατιώτες ντυμένοι με πολωνικές στολές επιτέθηκαν σε ανύποπτους συναδέλφους τους!
Το 1964 η Αμερική χρησιμοποίησε το false flag περιστατικό που η ίδια έστησε στον Κόλπο του Τόνκιν, προκειμένου να μπει σε πόλεμο με το Β. Βιετνάμ.
Κάτι ανάλογο λέγεται ότι έγινε δυο δεκαετίες πριν, με την ιαπωνική επίθεση στο Pearl Harbor, για την οποία υπάρχουν πλέον στοιχεία ότι ήταν γνωστή και αναμενόμενη, για να μη πούμε προσυνεννοημένη, προκειμένου οι ΗΠΑ να πάνε σε πόλεμο με τον Άξονα, κόντρα στις φιλειρηνικές και απομονωτικές προθέσεις του αμερικανικού λαού.
Το ίδιο και στη περίπτωση των δίδυμων πύργων, που χρησίμευσαν ως ιδανική αφορμή για την εισβολή στο Ιράκ, και την απαρχή μιας εποχής απόλυτης παρακολούθησης, κατάργησης ατομικών και άλλων δικαιωμάτων,  και τρομολαγνείας.
Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, αν δεν είναι δηλαδή μια στημένη ή άλλη πολιτική πράξη μυστικών υπηρεσιών ή ποιος ξέρει ποιων άλλων, που στόχο έχουν την ολοκλήρωση της παγκοσμιοποίησης, τότε πάμε σε άλλα σενάρια… σαφώς πιο περίεργα και πιο ενδιαφέροντα.
Μπορεί να μην πρόκειται για ούφο ή εξωγήινους που απήγαγαν το αεροσκάφος, αλλά αν δεν βρούμε ποτέ κανένα ίχνος του, τότε θα πρέπει τουλάχιστον να παραδεχτούμε ότι δεν τα γνωρίζουμε όλα, δεν είμαστε οι παντογνώστες κυρίαρχοι του πλανήτη, και ότι υπάρχει κάποια άγνωστη πανίσχυρη  δύναμη που επεμβαίνει, και που μπορεί να αρπάζει αεροπλάνα από τον ουρανό, χωρίς να αφήνει κανένα στοιχείο.
Τρομακτικό μεν. Άκρως ενδιαφέρον σενάριο δε…
Πέρα από την καθημερινότητα, την πολιτική, και κυρίως την οικονομία, οι οποίες δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα, στον κόσμο συμβαίνουν καθημερινά άπειρα παράξενα πράγματα, τα οποία όμως τα βάζουμε στην άκρη και τα αντιμετωπίζουμε με άρνηση, κυρίως επειδή δεν τα καταλαβαίνουμε.
Αυτά όμως τα παράξενα δεν χρειάζεται να είναι ντε και καλά μεταφυσικά ή παραψυχολογικά, ή απλά προϊόντα της φαντασίας κάποιων πειραγμένων συνανθρώπων μας.
Ο ηλεκτρισμός ήταν γνωστός επί χιλιάδες χρόνια, και θεωρούνταν ένα είδος ανεξήγητης μαγείας, μέχρι που βρέθηκε η επιστημονική του εξήγηση και ακολούθησε η χαλιναγώγησή του, οπότε και ζούμε σήμερα έτσι όπως ζούμε.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει ακόμη και σήμερα με την κβαντοφυσική,  που όσο μαγική και παράδοξη κι αν ακούγεται, ακόμη και στους ειδικούς, εν τούτοις είναι άκρως επιστημονική και εφαρμόζεται καθημερινά στις διάφορες συσκευές μας αλλά και στη φύση.
Να θυμηθούμε τα ανεξήγητα αγρογλυφικά σχέδια στην Αγγλία και αλλού.
Τις άπειρες θεάσεις των ούφο.
Τις απαγωγές από εξωγήινους που πολλές είναι επίσημα καταγεγραμμένες.
Τα ζόμπι της Καραϊβικής και της υποσαχάριας Αφρικής.
Τους φακίρηδες της Ινδίας.
Τον υπνωτισμό.
Τα ταξίδια στο χρόνο, που με βάση τη φυσική είναι πιθανά, πλην όμως απραγματοποίητα προς το παρόν λόγω τεχνολογικών περιορισμών, και της τρέχουσας μορφής πηγών ενέργειας.



Ποιος μας λέει ότι στο μέλλον ο άνθρωπος δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στον χρόνο;
Και να μας επισκέπτονται οι απόγονοί μας στα πλαίσια μιας τουριστικής περιήγησης;
Αυτό θα εξηγούσε και τα χιλιάδες ούφο που έχουν καταγραφεί, αλλά που δεν μας εμφανίζονται ποτέ επίσημα. Μήπως δηλαδή οι «εξωγήινοι» είναι τα δισέγγονά μας;
Δείτε την ταινία επιστημονικής φαντασίας Millenium (1989) το σενάριο της οποίας αφορά σε περίπτωση ακριβώς σαν αυτή της πτήσης 370 της Malaysia και προβληματιστείτε.
Πριν βέβαια φτάσουμε εκεί, ας περιμένουμε κι άλλο.
Εξάλλου, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, το πλήρωμα ενός αεροσκάφους έχει τη δυνατότητα να πάψει τη λειτουργία του μαύρου κουτιού, να κλείσει κάθε επικοινωνία με το έδαφος (ηλεκτρονική και μη) και να το προσγειώσει όπου θέλει.
Βέβαια πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να το πάρουν χαμπάρι οι πύργοι ελέγχου, οι δορυφόροι, τα ραντάρ, η ΝΑΣΑ, και άλλοι είναι απορίας άξιο;
Πως μπορεί να κρυφτεί ένα ολόκληρο Β 777;
Θα πρέπει να εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες, ακόμη και κράτη (π.χ. Κίνα, Βιετνάμ, Αμερική, κ.ά)
Και επειδή κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο απίθανο από τα διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ήδη κυκλοφορούν ευρέως, καλό θα ήταν να ανοίξουμε λίγο το μυαλό μας, και να αρχίσουμε να παίρνουμε πιο σοβαρά ζητήματα όπως το πέρασμα σε άλλες διαστάσεις, ρουφήχτρες του χρόνου, μίνι μαύρες τρύπες, απαγωγές από εξωγήινους, κλπ κλπ.
Αν μη τι άλλο είναι πιο ενδιαφέροντα, και μας απομακρύνουν έστω και για λίγο από την καθημερινότητα του Στουρνάρα και του σέξι … Αλέξη.
Αλήθεια, η Ραχήλ γιατί κρύβεται;
Ο Καπερνάρος γιατί δεν παίρνει θέση;
Αναμένω εναγωνίως τις τοποθετήσεις των Αν. Ελ.

Strange Attractor

1 σχόλιο:

  1. AAAA, σε πρόλαβα, εγώ αναρωτιέμαι από την Τετάρτη γιά την απουσία της Ραχήλ. Όσο
    αργεί τόσο ανησυχώ περισσότερο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή