2.3.14

Οι ευσεβείς πόθοι του Σύριζα…



Μετά την παρέμβαση Βούτση στην βουλή υπέρ της χρυσής αυγής που για μία ακόμα φορά απέδειξε πως τα δύο άκρα όχι απλά αλληλοτροφοδοτούνται επενδύοντας στην πολιτική αστάθεια,τις κοινωνικές αναταραχές και την κλιμάκωση της βίας αλλά στην πραγματικότητα η ύπαρξη του ενός ( ΣΥΡΙΖΑ) εξαρτάται πλήρως από την ύπαρξη του άλλου (Χρυσή Αυγή).



Εξέλιξη που προφανώς αναδεικνύει τις σκοτεινές συμμαχίες που επεδίωξαν στο πρόσφατο παρελθόν την άτακτη χρεοκοπία της χώρας.
Μια νέα  δήλωση  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα έρχεται να προκαλέσει αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό και ανησυχία στην κοινωνία, καθώς  στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Μεταφορών ισχυρίστηκε  «Μπορει ο Σαμαρας να εχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.



Η απαράδεκτη αυτή δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ, στο υπουργείο Μεταφορών.
Σοκαρισμένος ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος στον παριστάμενο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βρούτση, είπε:
«Καταλάβατε κ. Βούτση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση; Γιατί οι βουλευτές σας λένε ό,τι να’ναι και είναι αλλού ντ’αλλού».
Αναδεικνύουν την κρυφή ατζέντα της νεκραναστημένης άκρας αριστεράς που βγαίνει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας διεκδικώντας την διακυβέρνηση της χώρας.
Όσοι βέβαια διατηρούμε ακόμα την ανάμνηση των γενικευμένων αναταραχών του Δεκεμβρίου του 2008 που στην πραγματικότητα οδήγησαν στην ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή και τον καταστροφικό λαϊκισμό του ΓΑΠικου λεφτά υπάρχουν θυμόμαστε το πέπλο προστασίας που είχε απλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους που εξαπέλυαν μεσοπολεμικού τύπου πογκρόμ βίας λεηλατώντας και καταστρέφοντας τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.
Οι πρόσφατες δηλώσεις όμως των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η επίκληση της Ουκρανικής κρίσης που έχει ήδη προκαλέσει δεκάδες θύματα και αποσταθεροποίηση στην ανατολική Ευρώπη επιβεβαιώνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την αιχμή του δόρατος της Νέα Τάξης πραγμάτων  που επιδιώκει την αποσταθεροποίηση και την κατάρρευση κρατών αλλά και την κοινοβουλευτική έκφραση του ντόπιου κατεστημένου  και  φυσικά την ασπίδα προστασίας των ταγμάτων εφόδων του νεοταξικού φασισμού, της τυφλής και ανεξέλεγκτης βίας που καταλύει ανθρώπινα δικαιώματα και πολιτικές ελευθερίες και προτάσσει έναν ακραίο και  συνάμα επικίνδυνο πολιτικό μηδενισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου