28.3.14

Αν ο δεσμοφύλακας έσφαζε τον Αλβανό;



ΑΝ , λέγω ΑΝ, ο άτυχος δεσμοφύλαξ που κατεσφάγη απέ τον Αλβανό ισοβίτη, (Ναι ρε παιδιά της Ανταρσία ορέ παιδιά καημένα , ο ισοβίτης ήταν μέσα για διπλή ανθρωποκτονία, διακεκριμένες  ληστείες και ναρκωτικά, κι όχι επειδή έψαλε το τροπάριο της Κασσιανής και έκανε τρισάγια άνευ αδείας της αρμοδίας αρχής, ούτε για τα πολιτικά του πιστεύω που τα χρησιμοποιείτε σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ) είχε σκοτώσει αυτός τον Αλβανό για οποιονδήποτε λόγο (οποιονδήποτε ισοβίτη είπαμε ρε τζιμάνια μην τσιμπάτε περί ρατσισμού ...)
Αρωτώ:



Θα καιγόταν τώρα ούλη η χώρα απ άκρου εις άκρον? Ναι ή ου?
Τα ΜΜΕ παπαγαλάκια θα ανέλυαν επισταμένως και αναδείκνυαν την ανικανότης και οπωσδήποτε τα μοβόρα ένστικτα μπάτσων και δεσμοφυλάκων? Ναι ή ου?
Θα είχαμε πορείες μετά μπάχαλου, πασών των ενώσεων, συνιστωσών, δικτύων, κινημάτων, και δεν συμμαζεύεται εναντία στην κρατική καταστολή? Ναι ή ου?
Θα είχαμε δηλώσεις αποτροπιασμού και παρελάσεις γνωστών επαναστατών βουλευτών διακαναλικώς? Ναι ή ου ?



Θα φώναζε η Ζωή ως άλλος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος'' ένας εισαγγελέας ένας εισαγγελέας ρε παιδιά κι επείγομαι''? Ναι ή ου? (για κάτι επιδόματα που έπαιρνε η μαμά όμως δεν είδα ανάλογη ευαισθησία περί του τι γίνεται να πούμε )
Ο Στρατούλης θα έβαζε μπροστά στις συνταγματικές εκτροπές του , τους κινδύνους της Δημοκρατίας από τις δυνάμεις καταστολής και πάσαν όποιαν εκτροπή μπορεί να φαντασθεί τις ? Ναι ή ου?
Θα ξεσπούσαν τσαμπουκαλίκια σε ούλες τις φυλακές της χώρας? Ναι ή ου?
Αναρχικοί και άλλοι ελευθεριακοί νταλαβερτζήδες θα ήταν σε εκδηλώσεις συμπαράστασης έξωθεν των φυλακών απαιτώντας γενικώς λευτεριά? Ναι ή ου?
Γνωστοί καλλιτέγναι θα κάναν συναυλίες συμπαράστασηςκαι δηλώσεις συμπαράταξης στο τζαμπαντάν? Ναι ή ου?
Θα ζητούσαν και σωστότατα την τουλάχιστον παραίτησις του υπουργού δικαιοσύνης, που παρεμπιπτόντως ή μουγκός πρέπει να είναι , η να ζει στην κοσμάρα του ή κάτι πολύ περισσότερο και χειρότερο απ το ανίκανος που σκέπτομαι αλλά δεν το λέω? Ναι ή ου?.
Ρε τι γένεται μ αυτούς? Ούτε μια δήλωσις?
Για τα μάτια των ΜΜΕ τουλάχιστον.
Ούτε τα τετριμμένα τέλος πάντων,'' θα φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο'', ''οι ένοχοι θα πληρώκουν όσο αψηλά κι αν βρίσκονται'' και αλλά τέτοια τρομερά?
Περί παραίτησις τίποτις?
Για μαλάκες ψάχνεις μου φαίνεται Μήτσε.
Εδώ κάνουμε το παν , μην πω τίποτις χειρότερο και εκτεθώμεν, να γινώμεν υπουργοί, να πάρουμε ένα αξίωμα τέλος πάντων μετά των συνημμένων προνομίων και θα τα βροντήξουμε κάτω για έναν σωφρονιστικό και τρία παιδιά ορφανά?
Δω καταπίνουμε τα πάντα μη χασουμε την εξουσία κι εσυ μας λες ανέκδοτα?
Χώρια που έχομεν και την αριστερά ήσυχη .
Και καιρό εκλογών να πούμε.
Πως είπατε μουσιού?
''Δεν ευθυνόμαστε'';
Ποτέ δεν ευθύνεσθε περί τίποτις εξοχότατε. Αυτό είναι γνωστό τοις πασί. Το μάθαμε το ποίημα χρονάκια τώρα, αλλά να πάντα μας ξεπερνάει αυτή η ανικανότης και η αναλγησία σας.
Καταλάβατε? Κει είναι που τα χάνουμε ολίγον.
Σεις πάλι ρε ινστρούχτορες της αριστεράς που μασάτε το χαβιάρι στη ζούλα , μη και σας πάρουν πρέφα και σκίζετε τα καλσόνια σας περί εργαζομένων και συνθηκών εργασίας και ελευθερίας και δικαιοσύνης και ...και... που στο διάολο χαθήκατε?
Κει που χάνεστε πάντα.
Βαθιά μέσα στο μ…ί της επαναστατικής σας νιρβάνας.
Σας φτύνω όλους σας ρε ένθεν και ένθεν που κάνατε τα πάντα να δυαλύσετε την πατρίδα μου(για τη δική σας δεν ξέρω....) σ’ ούλα τα επίπεδα και τα καταφέρατε μια χαρά.
Με νομιμοποιούν γι αυτό τρία άγνωστα μου ζευγάρια παιδικά μάτια που δεν θα ξαναδούν τον πατέρα τους.
Ου να μου χαθείτε

Μήτσος  ο Τούφας

ΥΓ. Μπορείτε να μου πείτε οτιδήποτε επί του θέματος. Ομολογώ την ασχετίλα μου περί σωφρονιστικού συστήματος κλπ.
Ξέρω ότι πρόκειται περί κολαστήρια και για κρατουμένους και εργαζόμενους. Έχετε δίκιο.
Όμως άλλο είναι το πνέμα του σημειώματος και με το μπαρδόν αν δεν γένηκα αντιληπτός....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου