25.3.14

Να τα βλέπει αυτά ο …. Νότης.



 Μπορεί οι δικοί μας ντόπιοι διάσημοι μαϊντανοί, καλλιτέχνες και μη, να είναι ξύλα απελέκητα, με φίρμες του πενταγράμμου που δεν τελείωσαν ούτε το γυμνάσιο, ή «ηθοποιούς» και τηλεπερσόνες που γράφουν λάθος ακόμη και το όνομά τους, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους τους σελέμπριτι…



Υπάρχουν αρκετές διασημότητες στον κόσμο, που είναι παράλληλα και πετυχημένοι επιστήμονες.


Για παράδειγμα: Ο μπρατσωμένος Dolph Lundgren, που έγινε διάσημος ως Ivan Drago στη ταινία Rocky IV, και ο οποίος εκτός του ότι είναι χημικός μηχανικός, με μάστερ, σκοράρει και 160 στα τεστ IQ!
Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή της πρωταγωνίστριας των Friends, Lisa Kudrow, η οποία είναι βιολόγος με πτυχίο από το γνωστό πανεπιστήμιο Vassar.
Ο ροκάς Brian May, κιθαρίστας των  Queen, διαθέτει διδακτορικό στην αστροφυσική, και παράλληλα είναι επισκέπτης καθηγητής στο Imperial College του Λονδίνου!!!!
Ο δε Ashton Kutcher, πέρα από τεκνό που το λιμπίζονται όλες οι μεσήλικες θείτσες σε κλιμακτήριο, είναι και πτυχιούχος της βιοχημείας, που όμως παράτησε την επιστήμη του για να γίνει ηθοποιός.
Και βεβαίως να μη ξεχνάμε και τον κωμικό Rowan Atkinson, τον δημοφιλή Mr Bean, που πέρα από εξαιρετικός ηθοποιός είναι και πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανολόγος.
Τα παραδείγματα είναι πολλά, και μπορείτε να τα δείτε εδώ.

 S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου