5.5.14

Ο προικισμένος, το μουσείο, και οι φάλαινες…



Ο Jonah Falcon είναι ένας 43χρονος Αμερικανός από το Μανχάταν που είναι διάσημος για ένα και μόνο πράγμα: Το υπερμεγέθες πέος του!



Πρόκειται δηλαδή για τον πιο «προικισμένο» άνδρα του κόσμου, αφού το μόριό του σε πλήρη ανάπτυξη αγγίζει τις 13.5 ίντσες, δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ, σχεδόν τα 35 εκατοστά!!!!!!


Το χάρισμά του αυτό τον  έχει κάνει παγκόσμιο σταρ, και ήρωα του διαδικτύου, ενώ προς τιμήν του έχει αρνηθεί σθεναρά μέχρι σήμερα κάθε πρόταση για συμμετοχή σε ταινίες πορνό.
Αυτές όμως τις μέρες δέχτηκε μια άλλου είδους, πιο σοβαρή πρόταση, την οποία αποδέχθηκε μετά χαράς.



Το διάσημο «Φαλλολογικό Μουσείο» (εδώ)  της Ισλανδίας, γνωστό και ως το «μουσείο του π….ου», πρόσφερε στον Jonah την «αθανασία», θέλοντας να βάλει σε μόνιμη έκθεση το μόριό του, όταν βέβαια αυτός πεθάνει!

Ο 43χρονος μερακλής του έρωτα δέχθηκε την πρόταση, και όπως δήλωσε σε επιστολή του προς τους υπεύθυνους του μουσείου «είμαι ιδιαίτερα κολακευμένος… Εκτιμώ την αφοσίωση του μουσείου σας  στην επιστήμη, και θα ήταν τιμή για εμένα αν ο ανδρισμός μου εκτίθετο στον χώρο σας, κατά προτίμηση ανάμεσα σε εκθέματα γεννητικών οργάνων πολικών αρκούδων και φαλαινών… απλά ελπίζω να μη ζηλέψουν αυτά τα ζώα από το δικό μου εργαλείο.
Μάλιστα, προτείνω να ονομάσετε το έκθεμα Ο Ιωνάς (Jonah) και η φάλαινα».
Το εν λόγω μουσείο άνοιξε τις πύλες του το 1997 στο Reykjavik, και από τότε εκθέτει πάνω από 300 πέη και γεννητικά όργανα 93 διαφορετικών πλασμάτων, μεταξύ των οποίων  και 17 ειδών φάλαινας, 7 ειδών φώκιας, μιας πολικής αρκούδας, και ενός γορίλα.

Περιττό να αναφέρουμε πως το μουσείο το επισκέπτονται περισσότερο γυναίκες παρά άνδρες.
Μάλιστα, όπως μας έχει ενημερώσει, το επισκέφθηκε πέρσι και η ίδια η Γιούλα Μπουρδόλη!!!!!!
Τα μεγέθη των μορίων που εκτίθενται στο κοινό ποικίλλουν σε μήκος από αυτό ενός χάμστερ που είναι  μόλις  2 χιλιοστά, ως εκείνο μιας φάλαινας που εκτείνεται στα δύο ολόκληρα μέτρα!

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου