31.7.14

Ο συγκαμένος πράκτωρ 000 εν δράσει…



Ήξερα ότι η σαχλαμάρα πάει σύννεφο όσον αφορά στους φανατικούς οπαδούς των Αν.Ελ. που λατρεύουν την σπινθηροβόλα Ραχήλ, και έχουν θεοποιήσει τον μαχητικό, πλην όμως πλαδαρό, αρχηγό τους, θεωρώντας τον κάτι μεταξύ Μωυσή και …Γαριβάλδη, αλλά ώρες ώρες ακόμη και η σαχλαμάρα έχει τα όριά της.



Έτσι, μπροστά στην νομοτελειακά αναπόφευκτη καταπόντιση του κόμματός του, κάποιοι πλάθουν απίστευτα σενάρια για να τονίσουν το πόσο μάγκας είναι ο Πάνος.
Όπως για παράδειγμα το κατασκοπευτικό σενάριο που διάβασα σε μπλογκ, και στο οποίο πρωταγωνιστής και από μηχανής θεός παρουσιάζεται να είναι ο δαιμόνιος Πάνος Καμένος, ο οποίος ως άλλος Τζέιμς Μποντ αρπάζει το όχημά του και διεμβολίζει(!) αυτό κάποιων  κακών πρακτόρων, σώζοντας τον τότε αρχηγό του Κ. Καραμανλή!!!!
Ο συγκαμένος πράκτωρ εν δράσει δηλαδή. Σύντομα και σε καρτούν!



Αλλά ας μη συνεχίσω εγώ.
Διαβάστε μόνοι σας το παρακάτω άρθρο του Πέτρου Κασιμάτη και υποκλιθείτε στην ελληνοπρεπή ανδρεία...
S.A.

… Αυτόν τον καιρό που βγαίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες-σοκ για τα βαλιτσάκια υποκλοπών της ΕΥΠ που τα έχουν προμηθευτεί και έξι επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες για να κάνουν βιομηχανική κατασκοπεία, αλλά για να ξέρουν και τα πολιτικά μυστικά (!!!!), θυμηθήκαμε το περιβόητο τμήμα OLAF!!!
Αυτό που στήθηκε για την καταπολέμηση των υποθέσεων απ το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος.
Αυτό ήταν το πρόσχημα γιατί το διαβόητο αυτό επιχειρησιακό τμήμα χρησιμοποιήθηκε επί ΠΑΣΟΚ και ειδικά στη διακυβέρνηση Σημίτη και Γ. Παπανδρέου για …πολλαπλές υποθέσεις….
Σε πολλές περιπτώσεις ερήμην των επιλογών της πολιτικής ηγεσίας…
Ήταν παραμονές των Ολυμπιακών αγώνων και ο Κώστας Καραμανλής αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ένα κρίσιμο ραντεβού στη «Μ. Βρετάνια» με γνωστούς επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες.

Με πλήρη εξοπλισμό ένα μαύρο τζιπ της διαβόητης υπηρεσίας (σ.σ ευελπιστούμε να έγινε υπό τις εντολές σκληρών ΚΥΠατζήδων κι όχι υπό τις εντολές της τότε πολιτικής ηγεσίας) παρακολουθούσε με ολόκληρο τον ηλεκτρονικό του εξοπλισμό(!!!) τη συνάντηση Καραμανλή!!!
Από κρυφό δίαυλο επαφών ενημερώνεται για το όλο θέμα ο σημερινός αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος –τότε βουλευτής της Ν.Δ.
Αστραπιαία, αποδεσμεύει τον οδηγό του , παίρνει στα χέρια του το δικό του ιδιωτικό τζιπ και …προς έκπληξη όλων διεμβολίζει το ΚΥΠατζίδικο όχημα με τους πράκτορες αποκαλύπτοντας το δύσοσμο παρασκήνιο!!!… 

Στον ουρανοξύστη της Κατεχάκη σήμανε συναγερμός!!!
Μόλις είχε «καεί» το θέμα των παρακολουθήσεων Καραμανλή που είχαν σκοπό να πουν στον τότε αρχηγό της αντιπολίτευσης: «Κοίταξε, είμαστε και μείς εδώ. Γνωρίζουμε με ποιους μιλάς. Θα σε παρακολουθούμε ανερυθρίαστα…».
Όμως, τότε ο Πάνος Καμμένος έστειλε το μήνυμα στον τότε διοικητή της ΕΥΠ Αποστολίδη , στον επιχειρησιακό υποδιοικητή Περδικούρη και φυσικά στην πολιτική ηγεσία που είχε δώσει τις σχετικές εντολές…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου