9.7.14

Προτάσεις διακοπών…



Στην είσοδο της Ομηρικής Μαρώνειας, στις πλαγιές του Ισμάρου Όρους σε υψόμετρο 200 μέτρων βρίσκεται ο ξενώνας "Ρωξάνη".
Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε ένα καταπράσινο κήπο 20 στρεμμάτων που τον διατρέχει ένα κατάφυτο ρέμα με πλατάνια.



Η περιοχή είναι γνωστή για το ιδιαίτερο μικροκλίμα της και τα μεσογειακά χαρακτηριστικά του τοπίου.
Με θέα το Β. Αιγαίο, από την Σαμοθράκη μέχρι την Θάσο και πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα, η "Ρωξάνη" αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να περιπλανηθείτε σε ολόκληρη την Θράκη.



Η παραθαλάσσια περιοχή της Μαρώνειας είναι στη μέση μιας καταπληκτικής ακτογραμμής που ανατολικά φτάνει μέχρι την αρχαία Μεσημβρία και δυτικά οδηγεί στο Φανάρι και στο Πόρτο Λάγος.
Παραλίες πεντακάθαρες για κάθε γούστο. Αλλού απόμερες και ήσυχες και αλλού πολύβουες και οργανωμένες, αλλού με άμμο και αλλού με βότσαλα σας περιμένουν να κολυμπήσετε, να βουτήξετε για ψαροντούφεκο, και να σερφάρετε στο ανοικτό πέλαγος.
Για όσους αναζητούν την επαφή με την φύση, τρία Land Rover είναι στη διάθεση τους για ημερήσιες εξορμήσεις στις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα της Θράκης.
Ποδήλατο βουνού, κανό, τοξοβολία, περπάτημα, αναρρίχηση, όποιο και αν είναι το ενδιαφέρον σας ο ξενώνας σας διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και σας ενημερώνουνε για τις κατάλληλες τοποθεσίες όλες τις εποχές του χρόνου.
Για όσους προτιμούν την τεχνολογία, ένα home theater δώδεκα θέσεων με προδιαγραφές THX, χώρος ακρόασης μουσικής, Internet corner και αστρονομία, είναι μερικές από τις προτάσεις της "Ρωξάνης".
Για τους λάτρεις του καλού κρασιού υπάρχει χώρος παλαίωσης και δοκιμής.
Διαμονή
Ο ξενώνας διαθέτει μεγάλα ηλιόλουστα δωμάτια και τετράκλινα διαμερίσματα. Όλα τα δωμάτια, έχουν θέα στη θάλασσα ή στον κήπο. Μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 65 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου