20.8.14

Και όμως, η αηδία έγινε μόδα!



Σε ένα προηγούμενο άρθρο χθες το μεσημέρι μιλούσαμε για τη νέα καλοκαιρινή μόδα που κάνει πάταγο, και που όπου να’ ναι έρχεται και στην Μεσόγειο: Τα Facekinis.



Σήμερα όμως ανακάλυψα ένα ακόμη τρεντ, που και αυτό λέγεται πως θα κυριαρχήσει οσονούπω, και σίγουρα δεν πρόκειται για ανέκδοτο.
Σύμφωνα με το DNAinfo New York, οι πιο προχωρημένοι στυλίστες του πλανήτη θεωρούν πως το επόμενο must για όλους τους fashion victims, θα είναι τα πέδιλα (σανδάλια) με … κάλτσες.



Και μπορεί τα Facekinis να ξεκίνησαν από την Κίνα, τα πέδιλα με κάλτσες όμως τα έχουμε ξαναδεί, ειδικά εμείς οι Έλληνες, από τους συνευρωπαίους μας κάθε άλλο παρά «μοδάτους» Γερμανούς.

Και παρόλο που το λουκ αυτό έχει συνδυαστεί με συνταξιούχους και γενικά άσχετους με τη μόδα  Γερμανούς τουρίστες, οι νέες τάσεις το προωθούν ως το νέο chic, και έτσι το βλέπουμε σε πασαρέλες σε ολόκληρο το πλανήτη, να υποστηρίζεται από διάσημους σχεδιαστές όπως οι Kate Spade, Tory Burch, και ο οίκος  Burberry.
Το αποτέλεσμα; Να το υιοθετούν όλοι οι fashionistas!
Όπως εξηγεί μάλιστα ένας σχεδιαστής μόδας, ο συνδυασμός κάλτσας με πέδιλο είναι ένας τέλειος τρόπος μετάβασης από μια εποχή στην άλλη!




Αρκεί, συμπληρώνει, να μην έχουν τακούνι τα πέδιλα, και οι κάλτσες να είναι ελαφρές και μονόχρωμες, κατά προτίμηση λευκές…
Και για όσους δεν έχουν ακόμη πειστεί, το περιοδικό Teen Vogue
αναφέρει ότι οι συντάκτες μόδας του είναι ενθουσιασμένοι με τη νέα αυτή τάση, που σπάει τους βαρετούς κανόνες της μόδας, και ανοίγει νέους δρόμους αισθητικής!!!!!
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι Mary-Kate και  Ashley Olsen εντοπίστηκαν να υιοθετούν τη νέα αυτή μόδα στις αρχές του καλοκαιριού.



Και όχι μόνο αυτές, και όχι μόνο γυναίκες.
Πέδιλα με κάλτσα φοράνε πλέον και οι διάσημοι γόηδες Justin Bieber, David Beckham,  και Bruce Willis… με τον τελευταίο να δηλώνει ότι έτσι ζεσταίνει μια χαρά τα πόδια του.
Ήμαρτον!

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου