10.9.14

«Επαπειλούμενη» βλακεία, και άλλες ιστορίες τρέλας…



Δεν μας φτάνουν τα χαράτσια, οι μειώσεις μισθών, η ανεργία, η διαφθορά, και οι διάφοροι αγαναΧτιστές, τώρα έχουμε  να παλέψουμε και με τη βλακεία.
Η οποία ευδοκιμεί στη χώρα μας εδώ και αιώνες.
Με τρία χαρακτηριστικά περιστατικά που σήμερα κίνησαν το ενδιαφέρον μου.
Δεν θέλει βέβαια και πολύ…



Πρώτη περίπτωση αυτή της ξανθιάς βουλευτίνας της ΝΔ, ονόματι Α. Καραμανλή,  που αγανάΧτησε με το δίκιο της, και τα έβαλε με τον σύμβουλο του Γκίκα Χαρδούβελη, με αφορμή το ανάλγητο χαράτσι του ΕΝΦΙΑ, που πολλοί συμπατριώτες μας αδυνατούν να πληρώσουν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους...





Και επειδή το κεραμίδι του Έλληνα είναι ιερό, και η απειλή απώλειάς του ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να σηκωθεί από τον καναπέ, ποιος είδε την ξανθιά πασιονάρια της δεξιάς και δεν φοβήθηκε!
«Πάνε πες του Χαρδούβελη να πα να γα…εί», φέρεται να του είπε, συμπληρώνοντας πως με αυτά και με αυτά οι μισοί βουλευτές, όπως και η ίδια, κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.
Ώπα… νάτο λοιπόν αυτό που την πείραξε.
Αλλά έστω και δεν είναι αυτό, έστω και είναι όντως μια ακόμη ιδεολόγος που μάχεται για το δίκιο των αδικημένων συμπολιτών της, τότε γιατί δεν αγανακτεί ή γιατί δεν κάνει το ίδιο και με μια άλλη τεράστια ομάδα Ελλήνων που έχει κι αυτή γονατίσει από τα σκληρά μέτρα και τα χαράτσια;
Γιατί δεν υπερασπίζεται με το ίδιο μένος και όλους εμάς που χρόνια τώρα βρέξει χιονίσει, μήνας μπει μήνας βγει, πληρώνουμε τον δικό μας  ΕΝΦΙΑ, που λέγεται νοίκι;
Σε όλους  εμάς, που δεν παρασυρθήκαμε από τις τενεκεδένιες χάνδρες, και δεν σπεύσαμε να αγοράσουμε μεζονέτα, παίρνοντας στεγαστικό δάνειο,  τι  έχει να πει η βωμολόχος βουλευτίνα;
Δεύτερη περίπτωση αυτή της άλλης βουλευτίνας, αυτή τη φορά  της ΔΗΜΑΡ, που ο σύζυγός της συνελήφθη κλέπτων οπώρας, ή αλλιώς με τη γίδα στη πλάτη, ή αλλιώς με πλαστό πτυχίο!
Και μάλιστα όχι από την Γιουγκοσλαβία του Τίτο ή την πάλαι ποτέ πατρίδα του βαλκανικού κομμουνισμού Βουλγαρία… όχι.
Ο μάγκας, αν και αριστερόφρων, ήθελε πτυχίο από το προπύργιο του καπιταλισμού, και από το πανεπιστήμιο των απανταχού γιάπιδων, το London School of Economics!
Οου γιες!
Μη τον θεωρήσουμε δα και … τσιπλάκη.
Έτσι, ο επιτήδειος αυτός προοδευτικός «δημοκράτης», όπως διαβάζω, αν και είναι(;) απόφοιτος γυμνασίου, και προσελήφθη με τηλεφώνημα ή με κομματικό μπιλιετάκι σε κάποιον Δήμο ως κλητήρας, εμφάνισε ξαφνικά ως δια μαγείας πτυχίο από το LSE, και όχι μόνο αναβαθμίστηκε υπηρεσιακά, αλλά τον κάνανε και εισηγητή-εκπαιδευτή στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)!
Για τέτοιο  φτυχιούχο μιλάμε.
Για επιστήμονα κύρους!
Μάλιστα εκεί, λένε, γνώρισε και τη μέλλουσα σύζυγό του κα Μ. Γιαννακάκη, η οποία προφανώς τον ερωτεύτηκε για την επιστημοσύνη του, και τις τεράστιες γνώσεις του, εκτός βέβαια από την άκρα δημοκρατικότητά του ανδρός, και η συνέχεια παίχτηκε στην εκκλησία με παπά και κουμπάρο.
Τρίτη περίπτωση, και ίσως η πιο θλιβερή.
Εδώ δεν μιλάμε για δημόσιο πρόσωπο που βρίζει ή κοροϊδεύει, αλλά για έναν απλό πολίτη, εξίσου αγαναΧτισμένο, τον οποίο άκουσα σήμερα να παρεμβαίνει ζωντανά στον ραδιοσταθμό του Real FM, και να λέει τα δικά του επειδή και αυτόν τον πνίγει το δίκιο.
Και τι είπε;
Ακούστε λοιπόν και κρίνετε, και να θυμόσαστε ότι ναι, ΚΑΙ αυτός ψηφίζει…
Πήρε λοιπόν τηλέφωνο και άρχισε τρέμοντας από θυμό να τα βάζει με τον άκαρδο Λοβέρδο, τον οποίο άκουσε ή είδε κάπου να λέει ότι «οι γυναίκες εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν πολλές απειλούμενες εγκυμοσύνες» (sic).
Έτσι το άκουσε, και ακούστε πως το κατάλαβε, εξ ου και η αγανάΧτησή του, ο συγκεκριμένος ψηφοφόρος (και αυτός ψηφίζει είπαμε).
…..Δεν ντρέπεται ο έτσι και ο αλλιώς ο παλιο(μπιπ) ο (μπιπ) Λοβέρδος, που ακούς εκεί θεωρεί τις εγκυμοσύνες των καθηγητριών ως απειλές!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα πόσο ανθέλληνας είναι;
Πόσο ανθέλληνες είναι όλοι αυτοί οι μνημονιακοί δοσίλογοι που μας κυβερνάνε, που θέλουν να μας αφανίσουν ως γένος, και που θεωρούν τις εγκυμοσύνες ως απειλές!!!!!!!!!!!!!!!!
Και που του ξέφυγε του παλιοπράκτορα των Εβραίων του (μπιπ) Λοβέρδου ....
Καταλάβατε;
Αυτός πάντως όχι.




Τρικυμία εν κρανίω, και μάλιστα πεπεισμένος ότι έχει όλα τα δίκια με το μέρος του, έτοιμος άμα συναντήσει πουθενά τον Λοβέρδο να του πάρει το λαρύγγι στα όρθια.
Και ο «δημοσιογράφος» παραγωγός, να τον σιγοντάρει στο παραλήρημά του εναντίον των προδοτών που μας κυβερνάνε, και που θεωρούν τις εγκυμοσύνες ως απειλή!!!!!!!!!!!!!!!!
Και για όποιον αναγνώστη δεν κατάλαβε, το εξηγώ: Στο δημόσιο είθισται όταν μια υπάλληλος μένει έγκυος, να προσκομίζει κάποιο χαρτί από κάποιο νοσοκομείο, ότι κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της, και άρα αυτή θεωρείται «επαπειλούμενη», και άρα χρειάζεται ξεκούραση και παρακολούθηση, και άρα ΔΕΝ πατάει στη δουλειά της από τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης και μετά.
Στη συνέχεια έχει άδεια τοκετού, και μετά άδεια (ξεχνάω πως τη λένε, νομίζω ανατροφής), οπότε μ’ αυτά και μ’ αυτά επανεμφανίζεται στην εργασία της όταν το νεογέννητο κοντεύει να πάει στο … δημοτικό.
Αυτό το κάνουν σχεδόν όλες (90%) όσες μένουν έγκυες, δημόσιοι υπάλληλοι.
Ε, αυτό στηλίτευσε, και καλά έκανε, ο Λοβέρδος, αναφέροντας τον όρο «επαπειλούμενη».
Που ο άλλος ο σπινθηροβόλος, εξέλαβε ως «απειλή»!
Και έτσι εξοργίστηκε.
Και είναι έτοιμος να πάει να κάψει τη βουλή, επειδή τον πνίγει το δίκιο!
Χώρια που θα ψηφίσει την Χρυσή Αυγή, διότι «μόνο αυτοί τα λένε χύμα»!
Έχουμε πλάκα όμως… έτσι δεν είναι;

Strange Attractor

1 σχόλιο:

  1. Έχουμε τόση πλάκα όση μας αξίζει να έχουμε αγαπητέ μου Strange Attractor, κάποια στι- γμή όμως η πλάκα θα τελειώσει και τότε είναι που θα βάλουμε τα γοερά κλάματα και θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ. Να είσαι καλά πάντα και να συνεχίσεις να λες αλήθειες χωρίς φό- βο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή