26.9.14

Τι κρύβει η Αμφίπολη: Αποκάλυψη Τώρα!



Ο ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ σπάει σήμερα τα στενά βαλκανικά δημοσιογραφικά όρια, και σας παρουσιάζει μια παγκόσμια αποκλειστικότητα που θα συζητηθεί.
Καταφέραμε να πετύχουμε μια τηλεφωνική συνέντευξη με έναν από τους πιο σημαντικούς στοχαστές της γενιάς μας, που μεταξύ άλλων, διαπρέπει διεθνώς και στα ζητήματα της αρχαιολογίας.




Πρόκειται για τον Δρα Eugene Daycock, κατόχου τριών (!) διδακτορικών, και ομότιμο καθηγητή στο Carlyle University, ο οποίος πρόσφατα τάραξε τα νερά της αρχαιολογικής κοινότητας δημοσιεύοντας εργασία του στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό Journal of Hellenic and Roman Archaeology,  όπου  παρουσιάζει τεκμηριωμένα μια καινοφανή θεωρία του περί του τύμβου της Αμφίπολης.
Η συγκεκριμένη θεωρία ήδη γυρίζεται ντοκιμαντέρ από το κανάλι του National Geographic σε αφήγηση Αντώνη Ρέμου!





Ο συγκεκριμένος λοιπόν καθηγητής, που έχει γράψει πάνω από 10 εξειδικευμένα βιβλία, που έχει δημοσιεύσει πάνω από χίλιες εργασίες, και που έχει συμμετάσχει ή διευθύνει πάρα πολλές ανασκαφές, ειδικά στη Ν. Αμερική, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δύσκολα μιλάει, και ακόμη πιο δύσκολα δέχεται να βγει σε ΜΜΕ.
Παρόλα αυτά, μέσω ενός φανατικού μας αναγνώστη, που στο παρελθόν υπήρξε φοιτητής του, καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή (παρόλο που ούτε το CNN μπόρεσε) μαζί του, συζητώντας τα περί του τάφου.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι μεταξύ άλλων, ο Daycock είναι και αντιπρόεδρος της επίσημης επιστημονικής επιτροπής OSA, που θεσμικά έχει το ρόλο της παροχής συμβουλών σε θέματα αρχαιολογίας, στον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Μάλιστα, ο Ομπάμα, υπήρξε μεταπτυχιακός φοιτητής του στο Χάρβαρντ, όπου ο Daycock είναι επισκέπτης καθηγητής,  στο μάθημα της Ιστορίας των Επιστημών.
Ακολουθεί  σε ελεύθερη απόδοση η σκέψη του Δρα  Daycock όπως αυτή διατυπώθηκε ή μάλλον ξετυλίχθηκε σε καταιγιστικό ρυθμό στη διάρκεια δυο δίωρων τηλεφωνικών συνεντεύξεων που είχαμε μαζί του αυτή την εβδομάδα.
Η βασική θεωρία του Daycock, που είναι απόλυτα τεκμηριωμένη, αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Αμφίπολη υπήρξε κατά το παρελθόν κέντρο «διαστημικής επικοινωνίας» με τους κατοίκους ενός άλλου πλανήτη, ο οποίος λόγω μεγάλης (περι) ηλιακής τροχιάς πλησιάζει στη περιοχή μας κάθε 32.000 χρόνια, με τελευταία επίσκεψή του την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου.
Το κέντρο έχτισαν με εντολή του Αλέξανδρου οι διάδοχοί του.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Δρ Daycock είναι και κάτοχος δυο πτυχίων αστρονομίας, με μάστερ μάλιστα από το περίφημο SETI Research Center των ΗΠΑ.
Συνδυάζοντας τις γνώσεις του σε τρία διαφορετικά γνωστικά πεδία (είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού στη γλωσσολογία), ο Daycock υποστηρίζει ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες έκτισαν τον τύμβο στην Αμφίπολη με σκοπό να υποδεχτούν ιπτάμενο δίσκο τον οποίον ανέμεναν βασιζόμενοι σε προφορικές παραδόσεις, αλλά και σε ιερογλυφικά της Αιγύπτου που έστειλε πίσω ο Αλέξανδρος, τον οποίον είχαν ενημερώσει οι Αιγύπτιοι ιερείς, όταν ανακηρύχθηκε Φαραώ.
Τα συγκεκριμένα ιερογλυφικά, χαράχτηκαν επάνω σε δυο επιτύμβιες στήλες, οι οποίες τοποθετήθηκαν μεταξύ δεύτερου και τρίτου θαλάμου, και όπως εικάζει ο καθηγητής είναι αυτές που απομακρύνθηκαν αιφνιδιαστικά και κρυφά από τον τάφο, από την κα Περιστέρη, δήθεν για να αναλυθούν.
Οι στήλες αυτές, λέει ο Daycock, αναφέρονται σχηματικά σε μεσαιωνικά αραβικά χειρόγραφα, στα οποία περιγράφεται η άφιξη του διαστημοπλοίου στην Αίγυπτο χιλιάδες χρόνια πριν, και τις οποίες ο Αλέξανδρος έστειλε στην Μακεδονία καθώς οι ιερείς του Ναού του Άμμωνος του εξήγησαν ότι βάσει πολυετών αστρονομικών παρατηρήσεων κλπ υπολόγιζαν πως η επόμενη άφιξη των «θεών» θα γίνει στη Μακεδονία, η οποία χάρη στις μετατοπίσεις των γεωλογικών πλακών, ήταν εκείνη την εποχή το ιδανικό σημείο για την προσέγγιση του διαστημοπλοίου, με το οποίο θα ανανεώνετο το ανθρώπινο είδος!
Όσο τρελή και αν ακούγεται σε πρώτη ανάγνωση η θεωρία αυτή, είναι εντούτοις βασισμένη σε στέρεα επιστημονικά θεμέλια, και αποδεικνύεται με τεκμήρια (παραπομπές, απεικονίσεις, εξισώσεις, κλπ) που  παραθέτει ο έγκριτος επιστήμονας.
Μάλιστα, όπως μας είπε, έχει αρωγό του σε αυτή τη προσπάθεια της πλήρους αποκωδικοποίησης του μνημείου, το κόμμα των Αν Ελ, το οποίο τον προσέγγισε μέσω του Καπερνάρου, ο οποίος έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι θέλει να δημιουργηθεί διαστημικός σταθμός στη χώρα μας (έχει καταθέσει και επερώτηση).
Αλήθεια, τι ακριβώς και από πότε τα γνώριζε ο Καπερνάρος;
Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο καθηγητής, το τελευταίο δίμηνο οι Αν Ελ έστειλαν στο κέντρο διαστημικής εκπαίδευσης Reinford στην Αϊόβα των ΗΠΑ τη Ραχήλ Μακρή, η οποία δήλωσε πρόθυμη να συμμετάσχει στις ανασκαφές, αλλά και στο πρώτο διαστημικό ταξίδι που θα γίνει, αφού σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που διαθέτει ο Daycock, και τα γνωρίζει πλέον και ο Καπερνάρος, στον πέμπτο θάλαμο υπάρχουν σαφείς και συγκεκριμένες τεχνικές οδηγίες για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα δικό μας σκάφος, το οποίο και θα ταξιδέψει στο διάστημα για να συναντήσει στα μισά του δρόμου το αντίστοιχο των εξωγήινων.
Όντως, η Ραχήλ, που το τελευταίο διάστημα είχε «εξαφανιστεί», με πολλούς να κάνουν λόγο για νοσηλεία, εγχείρηση, κλπ σε ιδιωτική κλινική, επανεμφανίστηκε χθες με γραπτό της μήνυμα στο φέισμπουκ (δείτε εδώ) το περιεχόμενο του οποίου πραγματικά προβληματίζει.
Η βοηθός του καθηγητή Daycock, η Δρ Βέρα Φέστ, που βρίσκεται από προχθές στη Μεσολακκιά, έχει αναλάβει το ρόλο του ενδιάμεσου μεταξύ Daycock, Αν Ελ, και ομάδας Περιστέρη, αφού όλες οι άλλες δίοδοι επικοινωνίας με την ανασκαφική ομάδα είναι σφραγισμένες by order of mr. Samaras, όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο Daycock.
Εδώ να πούμε ότι ο Daycock θεωρεί τον Σαμαρά εξωγήινο, που ελέγχεται από τον «χειριστή» του τον Δημήτρη Σταμάτη! Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία, στην οποία θα επανέλθουμε στο μέλλον.
Περίεργο ρόλο σε όλο αυτό το γαϊτανάκι παίζει και η Άννα Παναγιωταρέα, που στο παρελθόν έχει θεαθεί σε αμφιθέατρα όπου δίδασκε ο Daycock, και μάλιστα μέχρι χθες είχε αναρτημένη και φωτογραφία σέλφι μαζί του στο φέισμπουκ, η οποία όμως κατέβηκε μυστηριωδώς σήμερα το πρωί.
Στις προσπάθειες του ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥ να επικοινωνήσει μαζί της, ορθώθηκαν χαλύβδινες πόρτες!




Η Δρ Φεστ εν τω μεταξύ, διατηρεί διαύλους επικοινωνίας με τον Σύριζα, αφού ο άνδρας της είναι Έλληνας, και μάλιστα στέλεχος της τοπικής του Σύριζα στο Sascatoon του Καναδά.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, η ξαφνική μεταστροφή του Τσίπρα προς την ευλάβεια, και πιο ειδικά η out of the blue επίσκεψή του στο Βατικανό, έχει να κάνει με μια θεωρία που κυκλοφορεί στους αρχαιολογικούς κύκλους εδώ και αιώνες, σύμφωνα με την οποία οι εξωγήινοι που μας επισκέφτηκαν και θα μας επισκεφτούν (αυτή τη φορά στην Αμφίπολη) εκπροσωπούν τον αέρα, και άρα τον «σατανά», ενώ η εμφάνιση του Ιησού στη γη είχε μοναδικό σκοπό την προστασία του ανθρώπινου είδους από αυτούς.
Συνεπώς, σε γενικές γραμμές, η Αμφίπολη και όλα όσα έχουν σχέση μαζί της εκπροσωπούν το κακό (εξ ου και το ενδιαφέρον των Αν Ελ), ενώ η μόνη σωτηρία και άμυνα απέναντί τους βρίσκεται κοντά στην εκκλησία και στο λόγο του Θεού.
Έτσι, λύνονται πολλά επίκαιρα μυστήρια, και μπαίνουν τα κουτάκια στη θέση τους, ένα ένα.
Ο Daycock μάλιστα εικάζει ότι ο Τσίπρας πήρε και το τελικό χρίσμα στη συνάντηση με τον Πάπα, και δεν αποκλείεται στο εγγύς μέλλον να αποτελέσει την μοναδική μας ελπίδα απέναντι στο κακό, και να αναλάβει την παγκόσμια διακυβέρνηση η οποία προετοιμάζεται αιώνες τώρα από τα μυστικά κέντρα των «σοφών» που μας κυβερνούν υπογείως.
Για αυτό και η ξαφνική πρόσκλησή του στη λίμνη Κόμο, όπου τον προετοίμασαν για την αποστολή του, η οποία και σφραγίστηκε αργότερα από τον ίδιο τον Πάπα (η εικόνα του οποίου δεν εμφανίζεται σε φιλμ, και όσες φωτό του κυκλοφορούν είναι από ρομπότ που παίρνει τη θέση του).
Το μόνο εμπόδιο τώρα είναι η Ραχήλ, η οποία μιλάει σε περίεργες γλώσσες, και την οποία έχει αναλάβει να αποδομήσει η Κουμουνδούρου.
Έτσι, για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, αν και τα στοιχεία που παραθέτει ο καθηγητής Daycock είναι άπειρα, ενώ ο ίδιος είναι χείμαρρος, αρκεί να πούμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια κρυφή μάχη Τιτάνων, σε παγκόσμιο επίπεδο, που όμως επειδή η χώρα μας έχει κάποια γεωγραφικά προνόμια ή ιδιομορφίες, καλούμαστε εμείς να αναλάβουμε. 


Και σε αυτή τη μάχη είναι μπλεγμένες πολλές και αντίρροπες μεταξύ τους δυνάμεις.
Πάντως δεν είμαστε μόνοι, αφού ο ποντίφικας έχει πάρει επ ώμου τον Αλέξη.
Εν ολίγοις από τη μια έχουμε το Φως, όπως αυτό εκφράζεται από τον Αλέξη τον Τσίπρα, και από την άλλη το Σκότος, με εκπρόσωπούς του τους Αν Ελ.
Ενδιάμεσοι παίχτες είναι η Ραχήλ, η Δούρου, ο Χαϊκάλης, ο Βαρεμένος(!), η Περιστέρη, η Παναγιωταρέα, και ο … ποδοσφαιριστής Μήτρογλου (που ο καθηγητής υποστηρίζει ότι είναι εκπρόσωπος των εξωγήινων ρεπτίλιανς που άφησαν πίσω τους για να μας ελέγχουν).
Από κει και πέρα στο παιχνίδι μπαίνει και ο Πάπας, ο Ομπάμα, ακόμη  και ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος απέκτησε, λένε, μικρός (άγνωστο πως) μια από τις χαμένες στήλες, με αποτέλεσμα να διαθέτει το εγχειρίδιο κατασκευής διαστημοπλοίων με καύσιμο την αντιύλη και το … ιπποφαές, και να προσφέρει τις γνώσεις του στον μεγαλύτερο πλειοδότη.
Όλα δηλαδή εξηγούνται!
Αρκεί να υπάρχει το κλειδί. Και αυτό μας το προσφέρει απλόχερα ο τιτανοτεράστιος κυριολεκτικά δρ Daycock.
Ο κακός χαμός δηλαδή…


Για τον Ορθογράφο
Strange Attractor

4 σχόλια:

  1. Οἱ Ἔλ ἀπό τόν Σείριο, γιατί δέν ἀναφέρονται; Χμ...κάποια παιχνίδια παίζετε κι΄ἐσεῖς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SPELLER Eugene Daycock. Σε μια αναζήτηση απλή , το όνομα αυτό δεν εμφανίζεται πουθενά . Ούτε σε πανεπιστήμια ούτε σε ερευνητικά περιοδικά . HOAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή