6.10.14

Και θα’ ναι μέρα μεσημέρι…



Άστραψαν και βρόντηξαν το τελευταίο δεκαήμερο οι συνήθεις ύποπτοι, πράκτορες του χάους, συριζαίοι, πσαικαζμένοι, και λοιποί αντιμνημονιακοί αγαναΧτιστές.



Αφορμή ένα έωλο γκάλοπ που έφερνε τον Σύριζα μπροστά 11 ολόκληρες μονάδες!
Και από το οποίο μάσησαν και ουκ ολίγοι νεοδημοκράτες, που τελευταία η ηττοπάθεια έχει γίνει δεύτερη φύση τους.
Λες και είναι χάφτες όλοι αυτοί που ψηφίζουν, και αίφνης πείσθηκαν από τα στέρεα επιχειρήματα του Αλέξη, και τα δημοσιονομικά υπολογισμένα φληναφήματα του …  Δραγασάκη…




Χώρια τις τοποθετήσεις του αειθαλούς Γλέζου για τα σιδερένια φυτά, από τα οποία δεν μασάει ο Σύριζας, ο οποίος άμα κυβερνήσει (άμα λέω) θα τα εξαφανίσει, αποκαθιστώντας το φυσικό τοπίο στις βουνοπλαγιές μας.
Τέτοιου μεγέθους τοποθέτηση είχαν να ακούσουν οι Ευρωπαίοι τεχνοκράτες από την εποχή που ο άλλος ριζοσπάστης, ο Κρίτων ντε, αποκάλυπτε στα φόρα της ΕΕ τα σκοτεινά σχέδια του Σαμαρά και των δοσιλόγων του περί ΑΟΖ, που στο βάθος βάθος είχαν απλά σκοπό να διαταράξουν τον βιολογικό κύκλο της ρέγκας της Μεσογείου, ή του λιβανέζικου χελιού (δεν θυμάμαι καλά).
Όπως είχε πει ότι και η σύλληψη των νεοναζί της Χ.Α. ήταν στάχτη στα μάτια για να περάσει νύχτα το νομοσχέδιο που ξεπουλάει τα δάση της Αττικής (από τα οποία είναι γεμάτη!!!).
Μιλάμε δηλαδή για μυαλά θηριώδους εμβέλειας, που στελεχώνουν τις τάξεις του Σύριζα, και για τα οποία ο Αλέξης θα πρέπει να είναι περήφανος, γνωρίζοντας τους δικούς του περιορισμένους πολιτικούς και άλλους ορίζοντες σκέψης.
Και είναι να  μη τον λυπάται κανείς τον όψιμο όσιο Αλέξιο, που πέρα από  τον αγριεμένο μπολσεβίκο Δραχμαζάνη, που τον περιμένει στη γωνία,  έχει και την Δούρου που τελευταία την είδε δελφίνα, και πριονίζει κι αυτή τεχνηέντως την καρέκλα του μεγάλου τιμονιέρη (τον οποίο βέβαια μέχρι και ο ίδιος ο μέντοράς του ο Αλαβάνος σιχάθηκε προ πολλού).
Ούτε ψύλλος δηλαδή στον κόρφο του Αλέξη…
Ο οποίος τελευταία φλερτάρει μέχρι και με τον συγκαμένο, προσπαθώντας πάση θυσία να κλαδέψει τη κυβέρνηση, μπας και δει Μαξίμου πριν πενηνταρίσει.
Έναν συγκαμένο, που ως και η Ραχήλ τον έχει πάρει στο ψιλό, χωρίς αυτός να έχει τα κοχόνες να αντιδράσει.
Άμα του φύγει και ο Χαϊκάλης… τότε να δείτε πολιτικά δράματα στον πλανήτη των ψεκασμένων.
Ο Καπερνάρος ίδρυσε σχολή.
Και μιας και θυμήθηκα τον μπούλη συγκαμένο, να σημειώσω εδώ ότι κρίση ξεκρίση, όπου γάμος και χαρά ο παχύς εκεί.
Έτσι, δεν δίστασε ούτε στιγμή και καβάλησε ιδιωτική πτήση τσάρτερ προκειμένου να μεταβεί στη Ρωσία για να γλεντήσει κι  αυτός (τσαμπαντάν) τον γάμο μιας Αθηναίας ντεμπιτάντ, από αυτές τις φαμίλιες που από βήματος βουλής ο Πάνος και οι άλλοι αγαναΧτιστές καθημερινά πετροβολούν διότι μας πίνουν το αίμα αφού.
Αυτά όμως τα αντιμνημονιακά είναι για τους χαχόλους που τους ψηφίζουν. Σιγά μη τα εννοεί ο πορφυρογέννητος, πλην όμως αντισυστημικός, κόκκινος Πανούλης.
Α, και για να μη το ξεχάσω, στην ίδια πτήση, πέρα από διάφορους μαϊντανούς ήταν κλεισμένος και ο Θοδωρής, ο θεωρητικός του Μπελούσι, που τον φάγανε οι σπουδές και τα Βατοπέδια και γι αυτό εξαφανίστηκε, αλλά που τελευταία στιγμή ακύρωσε τη συμμετοχή του στο γαμήλιο πάρτι για να παρευρεθεί, ως ανανήψας σωτήρας και αυτός, στην επετειακή συγκέντρωση της ΝΔ.
Η σιτεμένη όμως σύζυγος του δεν μάσησε, και πήγε μόνη της.
Σιγά μην έχανε τα μπερεκέτια.
Όπως και να’ χει, ο Σαμαράς συνεχίζει να ελέγχει το παιχνίδι όπως μόνο αυτός ξέρει, και το απέδειξε φωτοφανέστατα τόσο στη Χαλκιδική όσο και στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο.
Μιλώντας για τις «συνιστώσες του χάους», και αποδεικνύοντας πέραν των άλλων ότι παραμένει πιστός αναγνώστης του Στρέιντζ (χικ).
Και πως τον πολεμάνε τα τσακάλια της αντιμνημονιακής πτέρυγας;
Ζητώντας του να παραιτηθεί πάραυτα (το λέει και το ΧΩΝΙ) επειδή ένας Ρουμάνος νταλικιέρης έπεσε πάνω σε σταματημένα ι.χ. σπέρνοντας τον όλεθρο.
Τόσο καλά…
Αμα είναι έτσι ρε παλικάρια, τότε να μην έχουμε πρωθυπουργό ποτέ,
Να τον αντικαταστήσουμε με κανέναν αρχιφύλακα (με κήλη που θα έλεγε και ο Αργύρης Μπακιρτζής) της τροχαίας, ώστε να είναι πιο εύκολο να τον αλλάζουμε κάθε φορά που συμβαίνει θανατηφόρο τροχαίο (δηλαδή κάθε μέρα).
Μακάρι αυτά να είναι τα βασικότερα επιχειρήματα των «αντιστασιακών», έτσι ώστε να μακροημερεύσει ο Σαμαράς.
Ο οποίος όχι μόνο θα πάρει (και με διαφορά) ψήφο εμπιστοσύνης, όχι μόνο θα εξασφαλίσει τους 180, αλλά θα παραμείνει πρωθυπουργός για πολλά ακόμη τέρμινα, έχοντας ενδιάμεσα ανακοινώσει και το μεγάλο εύρημα της Αμφίπολης, και θα είναι και μέρα μεσημέρι… και μπορεί να’ μαι κι εγώ εκεί, για να βλέπω μετά τη ξινισμένη φάτσα  του Σκουρλέτη (και της Ραχήλ), και να γελάω με τη ψυχή μου…

Strange Attractor

ΥΓ-Πρόσφατα κυκλοφόρησε (ακόμη και σε «σοβαρούς» κύκλους) το εξής σενάριο: Ο Ομπάμα, λέει, που ελέγχει τον ΓΑΠ, θα τον διατάξει να αποσύρει τους βουλευτές του, να μην υπερψηφίσουν τη κυβέρνηση, έτσι ώστε να πέσει ο Σαμαράς και να ανέβει ο Αλέξης τον οποίο στηρίζει ο αμερικανικός παράγοντας!
Κι αυτό προκύπτει από το ότι ο Αλέξης ο στραβοστομιασμένος επισκέφτηκε πέρσι ένα δευτερεύον πανεπιστήμιο του Όστιν, από το οποίο πέρασε ένα φεγγάρι ο μέγας οικονομολόγος μέντιουμ ο συριζόφιλος δραχμολάγνος  Δρ Μπαρουφάκης!
Μιλάμε για αναλύσεις μεγάλης εμβρίθειας, που όμως περνάνε στο πόπολο.
Άβυσσος δηλαδή  η ψυχή του μέσου νεοδημοκράτη.
Λες και ο Ομπάμα δεν καταλαβαίνει περί τίνος τενεκέ ξεγάνωτου πρόκειται.
Λες και οι Αμερικάνοι φίλοι μας είναι…  αμερικανάκια.
Και εν πάση περιπτώσει, ο Ομπάμα αυτό τον καιρό έχει τα χέρια του γεμάτα.
Έχει μπελάδες με το Χαλιφάτο, σε βαθμό που να φλερτάρει με το Ιράν (που ως πέρσι ήθελε να το βομβαρδίσει), αλλά και με τον Άσαντ.
Χώρια τη Τουρκία.
Χώρια του ότι διανύει τη δεύτερη θητεία του και άρα είναι lame duck.
Για ποιο λόγο να θέλει Αλέξη;
Για να ξηλώσει το πουλόβερ της ΕΕ;
Γιατί;
Τον βολεύει η κατάσταση προς το παρόν, και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη και στη κόντρα των ΗΠΑ με τον Πούτιν, ακόμη και στα ενεργειακά.
Άρα γιατί να ανατρέψει τον Σαμαρά;
Για να συνομιλεί με την Γαϊτάνη περί Κουφοντίνα;
Πάμε καλά;



1 σχόλιο: