27.10.14

Το θράσος και η υποκρισία της Δούρου δεν έχουν όριο…



Είναι χαρακτηριστικό της γνώρισμα το θράσος της κ. Δούρου και το απέδειξε στις απαντήσεις που έσπευσε να δώσει σχετικά με τις καθαρίστριες.
Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια επέλεξε να προσλάβει ιδιωτική εταιρεία για τον καθαρισμό του κτιρίου της ενώ θα μπορούσε να προσλάβει τις καθαρίστριες που έχουν απολυθεί από το υπουργείο Οικονομικών.



Ή τουλάχιστον κάποιες άλλες κι όχι ιδιωτική εταιρεία.
Μάλιστα, ο εν λόγω διαγωνισμός που είχε ξεκινήσει επί Σγουρού όχι μόνο δεν ακυρώθηκε από τη Δούρου αλλά υπεγράφη για να προχωρήσει...


Την ίδια Δούρου που βαθιά συγκινημένη σήκωνε τη γροθιά της για να συμπαρασταθεί στις απολυμένες καθαρίστριες.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ρένα Δούρου τόνισε ότι προεκλογικά δεν είχε τάξει κάτι και πως η ίδια και η παράταξή της βρίσκονται στον αντίποδα της λογικής του βολέματος ημετέρων.
«Συμπαραστέκομαι στον αγώνα των καθαριστριών. Θα ήταν όμως λαϊκισμόςκαι υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην περιφέρεια Αττικής. Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες παρανόμως απολύθηκαν» υπογράμμισε η κ. Δούρου.
Με απλά λόγια η κ. Δούρου δε βολεύει ημετέρους και ημετέρες αλλά δίνει τη δουλειά σε ιδιώτες.
Και ποιος θα την κατηγορούσε αν προσλάμβανε κάποιες από τις απολυμένες καθαρίστριες;
Κανείς, αντιθέτως θα της έλεγαν και μπράβο.
Αλλά το θράσος και η υποκρισία της δεν έχουν όριο.
Η περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε και στην επιλογή της εφημερίδας να κυκλοφορήσει με ένα «κατασκευασμένο θέμα» -όπως το χαρακτήρισε- στο πρωτοσέλιδο.
Την ώρα που διαπιστώνεται ότι υπάρχει «ελλιπής και διάτρητη αντιπλημμυρική προστασία» και πως «από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα», η συγκεκριμένη εφημερίδα επιλέγει «μια κατασκευή», σημείωσε η Ρένα Δούρου και κατέληξε: «Λίγη τσίπα, από εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα την παραπληροφόρηση».
Είναι συνωμοσία δηλαδή και θέλουν να την χτυπήσουν και δεν είναι κωλοτούμπα σαν κι αυτή που πάει να κάνει με τα σκουπίδια στο Γραμματικό;
Της φταίει η παραπληροφόρηση κι όχι ότι δεν ξέρει τι της γίνεται.
Είπε ψέματα όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ για να αρπάξει την εξουσία και τώρα σφυρίζει κλέφτικα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου