21.10.14

Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενος… άνθρωπος;



Το καλοκαίρι που μας πέρασε, το πλήρωμα ενός αεροσκάφους τύπου ΑΒ 320 πάνω από την Αγγλία έπαθε ένα μικρό σοκ όταν είδαν να τους προσπερνά, στα 2.000 μέτρα ύψος, ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο που έμοιαζε με… άνδρα!




Σύμφωνα με το βρετανικό Airprox Board, την αρμόδια επιτροπή  που ερευνά τέτοια ζητήματα, σε μια συγκεκριμένη πτήση την 13η Ιουνίου, την ώρα που το αεροπλάνο ήταν σε διαδικασία προσέγγισης στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, οι πιλότοι είδαν ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο σε θέση 11:00, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το αεροσκάφος τους…


Στην συνέχεια κατάλαβαν ότι πρόκειται για έναν ιπτάμενο άνδρα(!!!!) ο οποίος πέρασε δίπλα από το Airbus 320 τόσο γρήγορα που το πλήρωμα μόλις και πρόλαβε να τον δει.
Μάλιστα δεν υπήρξε καθόλου χρόνος για ελιγμούς αποφυγής σύγκρουσης.
Στη συνέχεια το πλήρωμα ανέφερε την παράξενη αυτή θέαση στον πύργο ελέγχου, θεωρώντας ότι ίσως να επρόκειτο για κάποιον αλεξιπτωτιστή, άσχετα αν κανείς δεν είδε αλεξίπτωτο.
Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δεν είδαν τίποτα στις οθόνες των ραντάρ τους, ενώ οι διάφοροι ειδικοί σε θέματα αλεξιπτωτισμού και παραπέντε αποκλείουν το γεγονός το συμβάν να αφορούσε αλεξιπτωτιστή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών εκείνης της ημέρας.
Κάποιοι πιστεύουν ότι ίσως να πρόκειται για αερόστατο σε σχήμα ανθρώπου, αλλά και εδώ ισχύει αυτό με τον καιρό.
Η επιτροπή δεν μπόρεσε να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, λόγω έλλειψης επαρκών πληροφοριών.
Μια θεωρία θέλει τον μυστηριώδη άνδρα να ήταν κάποιος που πετούσε φορώντας wingsuit.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα, λένε οι ειδικοί, θα το δούμε πολύ σύντομα στο YouTube…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου