24.11.14

Η Ραχήλ της Αμερικής, και ο … ωκεανός του Μεξικού!



Στις εποχές της πλέριας δημοκρατίας που ζούμε, με κυρίαρχο στοιχείο τον αγαναΧτισμό, μας έμελλε να δούμε πολιτικούς και εθνοπατέρες, που σε άλλες εποχές θα ήταν δεμένοι, και υπό παρακολούθηση, σε δωμάτια με λαστιχένιους τοίχους, για το καλό τους…



Στα καθ ημάς έχουμε πλείστα όσα παραδείγματα, όπως ας πούμε τη Ραχήλ, που με 1.400 περίπου ψήφους στη Πτολεμαίδα, εξελέγη βουλευτίνα, και έκτοτε θαυματουργεί, σκαρφαλώνοντας σε κιγκλιδώματα, αποκαλύπτοντας συνωμοσίες, και γενικά αναρωτώμενη «τι σκαρώνουν» οι δοσίλογοι που μας κυβερνάνε;
Χώρια τα περί ψεκασμών…


Έχει όμως και η Αμερική τη δική της Ραχήλ!
Αναφέρομαι στη πρώην κυβερνήτη της Αλάσκας, και υποψήφια για αντιπρόεδρος των ΗΠΑ το 2008, την Sarah Palin, που για την ηλικία της κρατιέται μια χαρά, και που προσωπικά τη θεωρώ από τις πιο όμορφες milf, άσχετα αν το ρετιρέ της είναι ακατοίκητο.
Καμιά σχέση δηλαδή με τη δική μας στραβοστομιασμένη λελέκα.
Και επειδή, σε αντίθεση με τη Ραχήλ, η συγκεκριμένη πολιτικός δραστηριοποιείται στην Αμερική, είναι λογικό να επηρεάζει πολύ περισσότερους ψηφοφόρους, και άρα εμμέσως και εμάς εδώ στα Βαλκάνια, αφού (μη ξεχνάμε) οι Αμερικάνοι βγάζουν πλανητάρχη!
Τι έκανε λοιπόν προχθές αυτό το αστροπελέκι;
Μιλώντας σε εκπομπή του αμερικανικού «Μακελειού», στο Fox News tonight, τόνισε πως όλοι οι λαθρομετανάστες από το Μεξικό θα πρέπει να μπουν σε πλοία και να επιστρέψουν στη χώρα τους διασχίζοντας… τον ωκεανό!
Όπως η Λαίδη Άντζι κάποτε, που κάθονταν στη βεράντα της στη Κινέτα, και έβλεπε απέναντι τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Μόνο που η δικιά μας Λαίδη δεν έβαλε υποψηφιότητα για πολιτικό αξίωμα, και άρα οι σαχλαμάρες της δεν είναι επικίνδυνες. Αν βέβαια έβαζε, δεν αμφιβάλλω καθόλου πως θα έβγαινε με τα τσαρούχια!
Είπε λοιπόν η Sarah: «Αν ήμουν ο Ομπάμα, θα έβαζα αυτά τα 11 εκατομμύρια λαθρομετανάστες σε καράβια, και θα τους έστελνα πίσω στο Μεξικό… και μπορεί τα φιλελεύθερα ΜΜΕ να λένε πως αυτό δεν γίνεται, εγώ όμως λέω πως γίνεται, αν έχουμε αρκετά σκάφη»!
Μάλιστα βρήκε και τον τρόπο: «Να επιστρατεύσουμε όλα τα κρουαζιερόπλοια, όλα τα ψαράδικα, και όλες τις θαλαμηγούς των πλούσιων χορηγών του Ομπάμα, να τα γεμίσουμε παράνομους, και να τους στείλουμε όλους πίσω στο Μεξικό, χωρίς επιστροφή»!

Και εδώ αρχίζουν τα (γεωγραφικά) ωραία: «Το μακρύ ταξίδι στον Ωκεανό του Μεξικού θα τους δώσει τον χρόνο να αναλογιστούν γιατί δεν πρέπει να έρχονται στην Αμερική, και να θέτουν σε κίνδυνο την ελευθερία και την ευημερία μας, παραβιάζοντας τους νόμους μας».
Απλά πράγματα δηλαδή…
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με το σχέδιο της Sarah. Το ότι δεν υπάρχει κανένας ωκεανός που να χωρίζει τις ΗΠΑ από το Μεξικό.
Οι δυο χώρες συνορεύουν μεν, αλλά χωρίς καθόλου ενδιάμεση θάλασσα δε.
Όταν αυτό επισημάνθηκε από τον δημοσιογράφο στη σπινθηροβόλο πολιτικό, αυτή αντέδρασε με αυτοπεποίθηση και μπρίο…
«Κάνετε λάθος. Έχω πάει στο Μεξικό πολλές φορές, και ξέρω ότι έχει εξαιρετικές παραλίες. Πως γίνεται να έχει παραλίες, αν δεν έχει ωκεανό»;
Έλα μου ντε…

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου