6.11.14

Τι χρειάζεται η Κανέλλη?


 
Τρελάδικο. Άσυλο. Πάλκο επιθεώρησης. Ψυχίατρο. Σκηνή τσίρκου. 
Κόκκινη μύτη και λευκό μακιγιάζ. Πουκάμισο που δένουν τα μανίκια πίσω. Αδιαφορία. Λύπηση. Οίκτο. Και άλλα πολλά τέτοια χρειάζεται η Κανέλλη. 
Κασιδιάρη όμως όχι...


Και πάνω από όλα δε χρειάζεται ο τόπος κατά λάθος υπερασπιστές και χειροκροτητές του φασισμού και των εθνικοσοσιαλιστών, συνοδοιπόρων και ομοαίματων του ΣΥΡΙΖΑ μελών της Χρυσής Αυγής. Ούτε φυσικά χρειάζεται η Δεξιά να ξεπατικώσει πρακτικές της Αριστεράς. Δε χτυπάμε γυναίκες (έστω θηλυκούς φαινότυπους στυλ διαφημίστριας κατεψυγμένων λαχανικών). Δεν καίμε ανθρώπους. Δεν καίμε εφημερίδες και περιοδικά. 
Δεν λερώνουμε τις ζωές των συμπολιτών μας.

Αυτό που χρειαζόμαστε όμως είναι να κρατάμε ψηλά τον ιδεολογικό πήχη. Και αυτό επέτυχε ο Σαμαράς. Δεν τον νοιάζει η Κανέλλη. Ο Υπουργός του τον νοιάζει. Δε σε νοιάζει αν το παιδί του γείτονα είναι αλήτης και βρίζει. Σε νοιάζει το δικό σου παιδί να μην πέσει στο επίπεδό του.

Και σίγουρα χρειαζόμαστε σταθερότητα και αποφυγή σειρήνων και γελοίων παραστάσεων. Κάηκε η Athens Voice, ενώ η Goldman Sachs επικρότησε την ανέλπιστη απόδοση των Ελληνικών τραπεζών. Κι εμείς θα ασχολούμαστε με το αν έπεσε στην παγίδα της κλασικής προβοκατόρικης λασπολογίας της αριστεράς ένας Υπουργός? 
Μέγα σφάλμα του. 
Το παραδέχτηκε. Το πλήρωσε. Έμαθε ένα καλό μάθημα αξιοπρέπειας που πιστεύουμε θα τον κάνει καλύτερο πολιτικό και πιο συνετό. 
Ο Πρωθυπουργός έκανε το χρέος του απέναντι στη Δεξιά και τη Χώρα. Πάμε παρακάτω.

TopGunZ

Υ.Γ.: Μπόνους για να σκάσει το χειλάκι σας η διαφήμιση της μπαγκετοφόρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου