17.12.14

Οι προγραφές του Σύριζα!



Μπορεί ο Σαμαράς να «διέταξε» να χαμηλώσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης και να παιχτεί πιο χαμηλά η μπάλα, αλλά από πλευράς Σύριζα ο πόλεμος καλά κρατεί, και μάλιστα κλιμακώνεται.




Παράδειγμα ο Σκουρλέτης (αυτός με το χρυσό το δόντι) που χθες κιόλας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του Στουρνάρα, ενώ χαρακτήρισε και τον πρωθυπουργό της χώρας ως «αρχιτέκτονα του χάους που επενδύει στην κινδυνολογία»!!!!
Μάλιστα…  ο γάιδαρος τον πετεινό κλπ κλπ…



Και δεν έμεινε εκεί ο μεγάλος αυτός στοχαστής αλλά συνέχισε τη λάσπη μιλώντας για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» από μέρους της κυβέρνησης, η οποία παίζει, είπε, ακραία και επικίνδυνα παιχνίδια στις πλάτες του λαού!!!!
Στο παιχνίδι της σαχλαμάρας μπήκε και ο Λαφαζάνης (γνωστός ως δραχμαζάνης) χαρακτηρίζοντας ως βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας μας τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Στουρνάρα (που παρεμπιπτόντως έκανε απλά το καθήκον του, προειδοποιώντας μας).
Ο πιο λάβρος όμως απ όλους τους Συριζαίους προέκυψε ο πρώην ΔΗΚΚΙ, μετά Πασόκ, αύριο ποιος ξέρει τι, (ίσως παλιά και ΚΟΔΗΣΟ)  διάσημος εργατολόγος(;) Αλέξης Μητρόπουλος, με πλούσια καριέρα στα πάνελ των περιθωριακών τηλεοπτικών στούντιο, ο οποίος θέλοντας να ξεπεράσει ακόμη και τον μεγάλο επαναστάτη Στρατούλη, προειδοποίησε πως όταν έρθει ο λαός στα πράγματα (δηλαδή ο Σύριζας), θα στήσει ανταρτοδικεία… ή μάλλον εξεταστικές επιτροπές για όσους πολιτικούς συμμετείχαν στη κυβέρνηση Παπαδήμου!
Δεν διευκρίνισε αν θα προεδρεύει ο ίδιος ή ο Πάντζας, αλλά στους εν δυνάμει κατηγορούμενος συμπεριέλαβε και τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα.
Διότι σύμφωνα με τον λαϊκό αυτό κατήγορο, επί υπουργίας Δήμα ψηφίστηκαν τα άθλια μνημονιακά κείμενα για τη παράδοση της κυριαρχίας της χώρας μας… ενώ επί υπουργίας του μειώθηκαν και οι συντάξεις!
Και σαν να μην έφτανε ο «δοσίλογος» Δήμας, ο Μητρόπουλος περιέλαβε στη λίστα των προγραφών και το πρώην ίνδαλμά του, τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου, η πολιτική του οποίου θα πρέπει να ερευνηθεί, υπογράμμισε, αφού επί ΓΑΠ μπήκαμε στο πρώτο μνημόνιο… αφού.
Και έκλεισε το επαναστατικό του αυτό ντελίριο λέγοντας με στόμφο: «Ο Παπανδρέου θα λογοδοτήσει για το Καστελόριζο»!
Να δω τη Ζωζώκα να ανακρίνει τον ΓΑΠ δεμένο χειροπόδαρα και ντυμένο με πράσινο φουξ κολάν, και να κλείσω τα μάτια μου ευτυχισμένος…
Ξέχασε όμως ο Μητρόπουλος να καταγγείλει και όλους εκείνους που δεν δήλωσαν τα εκατομμυριάκια τους, τους επώνυμους φοροφυγάδες δηλαδή, αλλά αυτό είναι δευτερεύον μπροστά στην έφοδο στον ουρανό…
Χώρια του ότι έτσι θα αναγκάζονταν να καταγγείλει και τον εαυτό του.
Φαντάζομαι λοιπόν, ότι αν όντως έρθει ο λαός στα πράγματα, ο Σύριζας θα συλλάβει και θα παραπέμψει με συνοπτικές διαδικασίες όλους αυτούς τους «προδότες», και στη συνέχεια θα στήσει κρεμάλες στο πεζοδρόμιο της Κουμουνδούρου, για να εκτονωθεί το περί δικαίου αίσθημα των ψηφοφόρων του.
Και μετά όλοι μαζί θα πάνε για πατσά, ή για λουκουμάδες, παρέα με τη Γιούλα Μπουρδόλη…
Δηλαδή, ποια Χρυσή Αυγή, ποιοι Αν Ελ, και ποιοι αγαναΧτιστές;
Ο Σύριζα τα έχει όλα αυτά, σε συσκευασία του ενός.
Δοξάστε τον!

Strange Attractor

ΥΓ- Μέχρι και ο έως πρότινος Συριζαίος Πέτρος Τατσόπουλος τους πήρε χαμπάρι, και μίλησε σήμερα για εκτελεστικά αποσπάσματα που ετοιμάζουνε οι λυράρηδες της Κουμουνδούρου.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ μου Strange, ξέχασες να αναφέρεις και τον καταπληκτικό κύριο Σταθάκη, ο όποί- ος σήμερα ερωτώμενος σε δελτίο ειδήσεων γιά το που θα βρεθούν χρήματα, είπε το αμίμητο
    περί καταστολής της φοροδιαφυγής, ξεχνώντας ποιοί πρωτοστατούσαν στις επιθέσεις κατά
    των συνεργείων του ΣΔΟΕ, όταν επιχειρούντο έλεγχοι σε νησιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή