14.12.14

Θα τους πληρώσουμε πολύ ακριβά…



Συναισθάνομαι ένα μούδιασμα στο πρόσωπο των ψηφοφόρων του τΣΥΡΙΖΑ.
Όπως το χαρακτηριστικό μαλακισμένο γελάκι στην μούρη του αρχηγού του, το οποίο αρχίζει και ξηλώνεται.
Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους ισορροπημένους και κομματάκι αδίστακτους. Δεν είναι οξύμωρο σχήμα αυτό που εκφράζω.




Εξάλλου οι μεταρρυθμίσεις, επαναστάσεις είναι οι οποίες έπρεπε να γίνουν σταδιακά κι οργανωμένα ήδη από την Μεταπολίτευση.
Ασχέτως του γεγονότος ότι η δική μου γενιά του ’74 δεν θα δει τις πολυπόθητες αλλαγές, τουλάχιστον μπορώ να πω ότι κάτι αλλάζει στην νοοτροπία και στον επαγγελματισμό του Ρωμιού…


Κόβονται αποδείξεις, ο εξωτερικός συνεργάτης που ήρθε chez-moi να συναρμολογήσει την 478η βιβλιοθήκη δεν πήρε το 5€ παραπάνω φιλοδώρημα που του άφησα, ο ταξιτζής είναι ευγενικός και σου ανοίγει την πίσω πόρτα να σε βοηθήσει με τα βιβλία-ώνια της ημέρας.
Είμαστε η μόνη χώρα ωστόσο, που η ασχετοσύνη των ψηφοφόρων της, επιμένει να ποστάρει σφυροδρέπανα, να ομιλεί περί ισότητας μεταξύ ικανότερων κι εξυπνότερων απ’ τους ίδιους και να εκμεταλλεύεται με τον πιο κουτοπόνηρο τρόπο τους Θεσμούς, την Δημοκρατία και τα πολιτικά δικαιώματα.
Όντας ανίκανοι, αχόρταγοι και αχάριστοι, καταστρέψαμε το καλύτερο ιατροφαρμακευτικό σύστημα του κόσμου.
Ο τελευταίος δε, έμπλεος απαιτήσεων για τα «δικαιώματά του», απαιτεί την εκθρόνιση αυτών που ψήφιζε επί 40 συναπτά έτη.
Εξοργίζομαι με τον τΣΥΡΙΖΑ διότι έχει πείσει αρκετό κόσμο (όχι το βαθύ ΠΑΣΟΚ που θα υποθάλπει αέναα) ότι θα επιστρέψουμε στο 1848.
Συμπέρασμα: θα πληρώσουμε πολύ ακριβά τους θύλακες του ΠΑΣΟΚ, τον υπόκοσμο των κομμουνιστών και το παρακράτος των αναρχοφασιστών.
Ολωνών οι τσέπες είναι δεξιές όταν τις αγγίζεις.
Ο καθένας παίζει το δικό του παιχνίδι γοήτρου.
Τουλάχιστον, η καλή συμπεριφορά ας μετατρέπει την καθημερινότητα σε έναν μικρό μυρωδάτο γιαπωνέζικο κήπο· για να χαμογελάμε με τα μυστικά μας χαϊκού.

Efstathios Nikolakopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου