4.4.14

All Around You....

The Brian Jonestown Massacre.







Πολιτικός σεισμός τώρα!

Έφτασε πριν από λίγο στα χέρια μας, ταχυδρομικά και μέσω Σομαλίας(!), ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, που θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό!
Μια φωτογραφική απεικόνιση της στιγμής της σκευωρίας, που δείχνει έναν οργισμένο Σαμαρά να διατάζει τους ανεξάρτητους και αδέκαστους δικαστές να κλείσουν όλους μέσα!
Έτσι ξερά και αδίστακτα....
Δείτε την φωτό και φρίξτε συναίλυνες!



Αναμένουμε την άμεση παραίτηση σύσσωμης της "δοτής" κυβέρνησης, και την ανάληψη της εξουσίας από την Ιερά Σύνοδο, ή τον Κατσανέβα, για μια μεταβατική περίοδο, μέχρι να ετοιμαστεί ο Σύριζας, και να πάμε παρακάτω ως έθνος.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες, και τώρα αμέσως θα πρέπει να συμβούν δυο τινά για το καλό του τόπου:
1- Να ανοίξουν τα κελιά, και να βγουν έξω τα φυλακισμένα παλικάρια της Χ.Α.
2-Να ξανανοίξουν τα κελιά για να μπουν μέσα οι σαμαροβενιζέλοι, και όλοι αυτοί που μας ρουφάνε το αίμα  (χώρια που μας πσαικάζουν αφού).
Όρθιοι ρε....

Η συντακτική ομάδα του Ορθογράφου ... χικ.

Ο γυμνός βασιλιάς, ο Ιησούς, και ο … Μπαλτάκος.



Χρόνια τώρα ζω με τη πεποίθηση ότι όλοι αυτοί που παραγοντίζουν, όλοι αυτοί που μας «κυβερνάνε», σε όλα τα επίπεδα, από τους συνδικαλιστές ως τους υπουργούς, είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι.



Και αυτή μου την πεποίθηση τη σχημάτισα παρατηρώντας με προσοχή όσους τέτοιους μπόρεσα σε επίπεδο σχολείου, δουλειάς, προσωπικής γνωριμίας, και πολιτικής τους δράσης…

Το σύνδρομο του υποκόσμου.



Περισσότερο και από το «σύνδρομο της Χρυσής Αυγής» είναι το «σύνδρομο του υποκόσμου» που θα πλήξει την κυβέρνηση.



Δεν είναι μόνο το μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έκανε με την κυβέρνηση ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, παγιδεύοντας τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης με κρυφή κάμερα.
Είναι το γεγονός ότι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού συνδιαλεγόταν χαλαρά με έναν τραμπούκο του κοινού ποινικού δικαίου.


Η «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή!



«Να τους βάλουμε στη Βουλή, να μην ψηφιστεί κανένα μνημόνιο, να μην περάσει κανένα αντιλαϊκό μέτρο», υποστήριζαν οι… ρομαντικοί που στήριζαν τη Χρυσή Αυγή ως υπερασπιστή του ελληνικού λαού, του απλού πολίτη που δεν είχε προσβάσεις στα διάφορα κέντρα εξουσίας.



Και ω του θαύματος, με το οπτικοακουστικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ήλιας Κασιδιάρης αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο…


Οι φτέρνες του Τάκη…



 Πείτε με κυνικό, εμένα όμως περισσότερο κι από τη φαυλότητα με εντυπωσιάζει η βλακεία του Παναγιώτη Μπαλτάκου.
Τι άλλο παρά βλακεία -στα όρια της διανοητικής καθυστέρησης- δείχνει το γεγονός ότι συνομίλησε κεκλεισμένων μεν των θυρών, έξω δε από τα δόντια, με τον Ηλία Κασιδιάρη δίχως να έχει προηγουμένως ελέγξει με κάθε τρόπο ότι η κουβέντα τους δεν καταγράφεται;



Ο Ντον Κορλεόνε στη θέση του, θα έβαζε τα παλικάρια του να τον γδύσουν τελείως τον Κασιδιάρη.
Αν όχι να του κάνουν και κολονοσκόπηση προς ανακάλυψιν κρυμμένου τυχόν μικροφώνου.
Ο κύριος Μπαλτάκος μάλλον δεν θα έχει δει τον «Νονό».
Οι κινηματογραφικές αναζητήσεις του θα περιορίζονται στους «Τριακόσιους». Αντί ωστόσο για Λεωνίδας, κατήντησε ο ίδιος Άβερελ Ντάλτον.



Ταξιδεύοντας με την Ryanair…



Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν επιβάτες πτήσης της εταιρείας Ryanair με προορισμό τη Θεσσαλονίκη έπεσαν θύματα τραυματισμού.



Όπως είναι γνωστό, το τελευταίο διάστημα η εταιρεία έχει ανέβει κατακόρυφα στις προτιμήσεις των Ελλήνων λόγω των εξαιρετικά χαμηλών τιμών που προσφέρει, με αποτέλεσμα οι περισσότερες από τις πτήσεις της να αγγίζουν το 100% στην πληρότητα των επιβατών…


Τα αναπόφευκτα ατυχήματα.



Θεώρησε η κυβέρνηση ότι η πολιτική πρόκληση στις ευρωεκλογές θα προερχόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ενήργησε αναλόγως και ενδεχομένως η εικόνα της είχε αρχίσει να εμφανίζει κάποια βελτίωση, κυρίως λόγω του ερασιτεχνισμού, της αντιφατικότητος των θέσεων και το απαράσκευο εν γένει της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.



Αλλά αιφνιδίως η δημοσιοποίηση μιας υποκλαπείσης συνομιλίας του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Κασιδιάρη, σε ιδιαίτερα οικείο τόνο, ανέτρεψε τα πάντα. Η επικοινωνιακή αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της συνόδου του Eurogroup στην Αθήνα επί της οποίας η κυβέρνηση είχε διαμορφώσει την προεκλογική στρατηγική της υπέστη πλήγμα σοβαρότατο.
Αλλά αυτό είναι το μικρότερο κακό…