6.12.14

Heaven's gonna burn your eyes...

Thievery Corporation



Το (παλαιο)ΠΑΣΟΚίζειν εστί ΣΥΡΙΖΑν.



Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεχθεί στις τάξεις του πλήθος παλαιών και νεότερων στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Και δέχεται ακόμη.




Ανεξαρτήτως των ηθικών και δεοντολογικών θεμάτων που προκύπτουν, έτσι γίνεται στην πολιτική.
Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να μαζέψει ξένους ψηφοφόρους, αν θέλει να νικήσει στις εκλογές...


Σκουρλέτης εφ όλης της ύλης!



Όλα τα είχαμε, ο Σκουρλέτης μας μάρανε.
Τι έκανε λοιπόν αυτός ο γνήσιος εκπρόσωπος του λαϊκού παλμού, που κάποτε είχε υποστηρίξει ότι κάθε ελληνικό σπίτι θα πρέπει να έχει στειλιάρια, μάσκες, και μολότοφ ως οικοσκευή;




Απηύθυνε κάλεσμα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να κάνει επιτέλους δημόσια αυτοκριτική, και να προκηρύξει άμεσα εκλογές!
Υπονοώντας ότι αυτός και η υπόλοιπη χαζοχαρούμενη παρέα του στον Σύριζα είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις τύχες της χειμαζόμενης χώρας…

Σκληρές αερομαχίες στους ελληνικούς αιθέρες… και παράπλευρες απώλειες.



Από τα μέσα της περασμένης άνοιξης στους ελληνικούς αιθέρες εκτυλίσσεται μια σκληρή μάχη.
Μπορεί, βέβαια, να μην έχει τα χαρακτηριστικά τυπικής αερομαχίας, με εμπλοκή, επικίνδυνους ελιγμούς και αναχαιτίσεις, όπως συμβαίνει με τους «τσαμπουκάδες» μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων Ικάρων, πάνω από το Αιγαίο, όμως, κατά μία έννοια, είναι και αυτή μια… μάχη (οικονομικής) επιβίωσης.
Με στρατηγική, αιφνιδιασμούς και επιθέσεις.




Με δύο βασικούς αντιπάλους που φέρουν βαρύ, εμπορικό, «πυροβολικό», και στόχο να βρεθούν σε θέση ισχύος στην αγορά, αλλά και με… παράπλευρες απώλειες.
Θύματα, εν προκειμένω, οι μετακινήσεις μέσω τρένου και λεωφορείου, οι οποίες αρχικώς υπήρξαν πολύ μεγάλες, αλλά φαίνεται πως, σταδιακά, αμβλύνονται…


Οχι κάτι, ούτε “σκέτο” από γιουβέτσι Κ. Τσίπρα.



Επί δεκαετίες οι Έλληνες είναι γαλουχημένοι από τα κόμματα της αντιπολίτευσης με την ίδια καραμέλα :
“Ότι υπάρχουν λεφτά” - ΓΑΠ, “Οτι υπάρχει άλλος δρόμος” ( Τσίπρας ).
Ζάππειο ( πρωθυπουργός).



Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχει άλλος δρόμος μετά την ένταξη μας στο ευρωπαϊκό club.
Βεβαίως έγιναν ολέθρια από τους πολιτικούς και το 2009 και το 2010 και το 2011 με αποτέλεσμα τώρα το βάρος να είναι δυσβάσταχτο.
Για να συνεχιστεί η στήριξη των ελληνικών τραπεζών όπως έχει πει ο πρόεδρος  Μ. Ντράγκι χρειάζεται η ένταξη σε κάποιο πρόγραμμα…

Τα φιλόδοξα παιχνιδάκια του Πούτιν!



Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που άρχισε η φασαρία στην Ουκρανία.
Όλα ξεκίνησαν με διαδηλώσεις εξαιτίας μιας απόφασης που πήρε η κυβέρνηση, κατόπιν πιέσεων της Μόσχας, για να ακυρωθεί μια εμπορική συμφωνία με την ΕΕ.




Από τότε, η ουκρανική κυβέρνηση άλλαξε, η Ρωσία διεκδικεί τη Κριμαία, και η σύγκρουση που ξεκίνησε με την εισβολή στην ανατολική Ουκρανία έχει εξελιχθεί σε μια  «παγωμένη κατάσταση», με τις ρωσικές δυνάμεις να παραμένουν επί τόπου, παραβιάζοντας τους όρους της εκεχειρίας.
Τι θα συμβεί άραγε του χρόνου;


Αυστραλοί τουρίστες για δέσιμο!



Την ώρα που η οικονομική κρίση έχει γονατίσει τη χώρα μας, και οι Έλληνες έχουν προ πολλού αφήσει πίσω τους τις «εξτραβαγκάνζες» όπως τα ταξίδια στο Μπαλί και στην Αυστρία (για ψύλλου πήδημα), κάποιοι άλλοι λαοί, συνεχίζουν να ζουν στο κόσμο τους, αφού οι οικονομίες των χωρών τους τα πάνε μια χαρά.




Όπως για παράδειγμα οι Αυστραλοί, που ελέω ανθηρής οικονομίας το έριξαν στα ταξίδια…