8.4.15

Ψαριανός: Η πρόεδρος της Βουλής δεν στέκει καλά!



Ολομέτωπη επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Ψαριανός, λέγοντας πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι στα καλά της.




Μιλώντας στον Βήμα FM, δήλωσε πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, «εμείς θα τη βγάλουμε», πως είναι πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα που πρέπει να το προσέξει.
Πρόσθεσε πως η πρόεδρος της Βουλής έχει προσωπική ατζέντα και είπε: «Δεν ξέρω αν είναι στα καλά της»...


Οταν αντέδρασαν οι δημοσιογράφοι στο στούντιο για την αναφορά αυτή, ο βουλευτής του Ποταμιού επέμεινε, λέγοντας ότι «υπάρχουν θέματα υγείας» και πως πρέπει να τα ψάξουμε όλοι.
«Θα καταφέρει να λειτουργήσει η Βουλή ακόμα και με μία πρόεδρο που δεν θέλει να την αφήσει να λειτουργήσει. Που έχει προσωπική ατζέντα και που δεν ξέρω αν είναι στα καλά της πραγματικά. Υπάρχουν θέματα υγείας, λόγοι υπάρχουν σε ανθρώπους που δεν έχουν εξεταστεί. Μπορεί να έχω κι εγώ, να πάμε να το δούμε. Εγώ δεν είπα ότι είναι κανένας βλαμμένος, ψυχοπαθής, άρρωστος ή ψυχανώμαλος, αλλά να πάμε να το δούμε, να κοιταχτούμε».
Ας κάνει και τα μαλλιά της «καρφάκια»
Ο βουλευτής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πάντως πως «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Πρόεδρος της Βουλής» για να συνεχίσει ειρωνικά:
«Ας ξεπεράσουμε τα υπόλοιπα και η Πρόεδρος της Βουλής μπορεί να κουρεύεται και να κάνει αυτές τις εμβληματικές κινήσεις που κάνει, να δίνει συνεντεύξεις τύπου δύο φορές την εβδομάδα, να τακτοποιεί τα έπιπλα στη Βουλή, να κάνει ό,τι τρέλα θέλει. Να κάνει τα μαλλιά της καρφάκια, ό,τι θέλει ας κάνει!» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως πρέπει να αποφασίσει αν θα τρακάρει «έξω ή μέσα», εκτός αν έχει αποφασίσει κάνει «τρελίτσες» οπότε «μπορούν να το κάνουνε μαζί με την Πρόεδρο της Βουλής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου