24.5.15

Στο κλαρί η νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ...



Έφυγαν 150 «λεβέντες» από το ΚΚΕ ίσως γιατί ό,τι λέει το εννοεί και επειδή με τον ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζεται η βουτιά… στον κρατικό κορβανά αλλά έπεσαν σε άδεια Ταμεία... 
Ξαναθυμήθηκαν την Κομμουνιστική Τάση τους κοτσάροντας και την μπούρδα... εντολής του λαού, αλλά λησμόνησαν πως γεμίζουν μόνο 2-3 παγκάκια στα Εξάρχεια. 




Βεβαίως για τους περιθωριακούς αυτούς τύπους που τους έκανε «νοματαίους» ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψιλά γράμματα το 85% του ελληνικού λαού που δεν θέλει ούτε να τους ακούει ούτε να τους βλέπει…


Ειδικά από εδώ και στο εξής που κατάλαβε ότι θα πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά του για να συμμαζέψει την παιδεία, την ασφάλεια, και όλη την κοινωνία από τα συντρίμμια που την ρίχνουν όλοι αυτοί του 1-2% από το 15% στο οποίο ανήκουν.
Και κάτω από τον ψευτομανδύα της Κομμουνιστικής Τάσης (γιατί αν ήταν κομμουνιστές δεν είχαν λόγο να φύγουν από το ΚΚΕ παριστάνοντας τους ελεύθερους επαναστάτες) απαιτούν ρήξη με όποιους δεν κλέβουν τους δανειστές...
Επιδιώκουν πρώτοι αυτοί, ως Κομμουνιστική Τάση, να ανατρέψουν τους «προδότες» του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι εντολή του λαού είναι αυτή του 85% που απαιτεί να φύγουμε από την σφαίρα των τριτοκοσμικών, να γίνουμε Ευρώπη και να μείνουμε στην Ευρώπη με τους κανόνες που ακολουθούν και όλοι οι άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί. 
Ας πάμε τώρα στο όραμα... που έχουν οι 150 κομμουνιστές γυρολόγοι που θέλουν να περάσει το δικό τους επειδή έχουν (λένε) Κομμουνιστική Τάση...
Απαιτούν «Να ματαιωθεί κάθε σχέδιο για υπογραφή νέου μνημονίου και αν έρθει στη Βουλή, να καταψηφιστεί από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ». 
Με άλλα λόγια θέλουν να ρίξουνε τον Τσίπρα (γιατί ο Τσίπρας θα φέρει το μνημόνιο στην Βουλή) και να βάλουν (ίσως) κάποιον από τους 150 (που γνωρίζει καλύτερα απ' όλους τι θέλει ο λαός)  να κάνει την ρήξη.
Αδιάφορο βέβαια αν κλείσουν τα σύνορα και επιστρέψουμε στην δραχμή αφού έτσι, ως νομενκλατούρα, θα δικαιούνται να πουλήσουν και τον Παρθενώνα για να γδέρνουν την Βουλή και το κράτος.
Γιατί αυτά που λένε οι 150 (της ανατροπής του Τσίπρα) τα λέει πεντακάθαρα το ΚΚΕ (από το 1981 που ενταχθήκαμε στην τότε ΕΟΚ) και μάλιστα χωρίς μπαγαμποντιές, χωρίς παραμύθια και κυρίως χωρίς διγλωσσία.
Τα λέει πεντακάθαρα το ΚΚΕ και με το σχέδιο νόμου που κατάθεσε στην Βουλή προφανώς υπολογίζοντας και τους 150 με την «προβιά» της Κομμουνιστικής Τάσης.
Γιατί αν ήταν συνεπείς κομμουνιστές θα έμεναν στο ΚΚΕ και θα έφερναν στο κόμμα τους το ποσοστό που όντως δικαιούται (από τους αγώνες του) στο εκλογικό σώμα είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει ως ιδεολογία. 
Ψάχνουμε μετά στην ιστορία να μας αιτιολογήσει πως το ΚΚΕ έχασε δύο εμφύλιους και είναι σήμερα στο ποσοστό που είναι. Αυτοί είμαστε...
Αλλά ας δούμε τώρα και την λύση που προτείνουν οι 150, με το αρκουδοτόμαρο του κομμουνιστή, που το φοράνε μόνο όποτε βολεύει και όταν δεν απολαμβάνουν αυτά που θεωρούν δικαίωμά τους από τα ζώα τους φορολογούμενους.
Προτείνουν λύση με δύο σκέλη που από την μια θα τακτοποιήσει, μέσα σε ώρες, το χρέος... και από την άλλη θα αποδείξει ότι λεφτά υπάρχουν αλλά τα κρύβουν... το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ. και τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ...
Πρώτο σκέλος. Προτείνουν στάση πληρωμών στους εκβιαστές – δανειστές και να διαγραφεί το ληστρικό χρέος.
Να πούμε δηλαδή εκβιαστές όλους τους φορολογούμενους της Ευρώπης (ακόμη και του πρώην Σοβιετικού μπλοκ που πέρασαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση) και να τους αποδείξουμε ότι εμείς οι κομμουνιστές Ελληνάρες μπορεί να τσεπώσαμε τα 270 δισ. ευρώ που μας δώσατε για να σωθούμε αλλά τώρα πάρτε λίγα σουβλάκια... και τον καραγκιόζη να σας θυμίζει την Ελλάδα.
Τα δανεικά ξεχάστε τα... γιατί έτσι γουστάρει το 1-2% της φραπεδιάς, του μπάχαλου και του ωχαδερφισμού. 
Δεύτερο σκέλος. Να χρηματοδοτηθούν όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ με αναγκαία ριζοσπαστικά μέτρα σε βάρος του μεγάλου κεφαλαίου και του πλούτου. 
Εδώ όμως τα πράγματα μπερδεύονται. Η Κομμουνιστική Τάση (που δεν θέλει να ανήκει στο ΚΚΕ γιατί ίσως το θεωρεί απαρχαιωμένο και Σταλινικό) ξεχνάει δύο σημαντικά πράγματα. 
Πρώτον που θα βρούμε τον πλούτο (εκτός από τον κομματικό στρατό κατοχής του κράτους, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους) και που το μεγάλο κεφάλαιο... την επομένη που θα ρίξουμε τους δανειστές.
Δεύτερον αφού (ως Κομμουνιστική Τάση) λέμε ό,τι μας κατέβει γιατί δεν ζητάμε ελάχιστο μισθό στον ιδιωτικό τομέα 3.000 ευρώ, μισθό στον δημόσιο τομέα 7.000 ευρώ και από τους δανειστές άλλο 1 τρισ. ευρώ, χαριστικά... να 'χουμε να καταναλώνουμε από τα προϊόντα τους...

Γιώργος Κράλογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου