27.6.15

Να διωχθεί η αριστερή χούντα!



Θα χρησιμοποιήσουμε έναν πασοκικό όρο, όμως, χαρακτηρίζει απόλυτα όλους εκείνους τους Έλληνες που πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσει ο κατήφορος που πήρε η χώρα η οποία κινδυνεύει με μια νέα… Μικρασιατική Καταστροφή με ευθύνη του κ. Τσίπρα.




«Ανένδοτος». Αυτό πρέπει να είναι πλέον το βασικό ζητούμενο όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου.
Ανένδοτος σε βάρος της κυβέρνησης μέχρι να ξεκουμπιστεί και να φύγει.
Το ευρωπαϊκό μέτωπο των πολιτικών δυνάμεων της Ελλάδας, μαζί με όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η προκοπή, η αξία, το ταλέντο, η δημιουργία είναι πάνω από όλους τους μπαχαλάκηδες, τους τεμπέληδες, τους μέτριους, τους ανίκανους, τους ανεπάγγελτους...



Η χώρα δεν έχει άλλα περιθώρια από το να διώξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Με δημοκρατικό τρόπο πρέπει να βρεθεί η διέξοδος ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε κάλπες με ένα και μόνο δίλημμα.
Να διωχθεί η… αριστερή Χούντα.
Δεν έχει σημασία αν το δημοψήφισμα είναι συνταγματικό ή όχι. Ήδη φωνές στην αντιπολίτευση μιλούν για αντισυνταγματικότητα και για ένα δίλημμα που στερείται περιεχομένου αφού δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.
Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ έντονες και θα γίνουν πραγματικά μάχες εντός και εκτός Βουλής για το αν προλαβαίνει η χώρα να κάνει ένα τέτοιο δημοψήφισμα που θα είναι νόμιμο αλλά και που θα αφήνει στους Έλληνες το περιθώριο να αποφασίσουν ελεύθερα και να ενημερωθούν πλήρως για το τι σημαίνει το «ναι» ή το «όχι».
Αυτό που έχει πλέον σημασία, ακόμη και μετά τις 5 Ιουλίου, είναι να φύγουν, να πέσουν το συντομότερο δυνατό.
Ο Τσίπρας, ο Παππάς, ο Βαρουφάκης κι όλοι εκείνοι που προσβάλλουν τη χώρα δεν πρέπει να κυβερνούν. Μαζί τους φυσικά και ο Καμμένος με τους ψεκασμένους του. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι στο έγκλημα που συντελείται κατά της χώρας.
Όταν θα φύγουν, όταν θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, όταν κάποια στιγμή η χώρα θα έχει σταθεί στα πόδια της αφού πληρώσει βαρύ τίμημα, τότε θα έρθει η ώρα της «πλερωμής».
Το Γουδή είναι πράγματι κοντά και θα πρέπει να το έχουν στο νου τους όλοι αυτοί που αποφάσισαν να παίξουν στα ζάρια το μέλλον της χώρας.
Το λόμπι της δραχμής με αρχηγό τον Τσίπρα και στηρίγματα τους επιχειρηματίες που έχουν ήδη βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό, κέρδισε τον πρώτο γύρο.
Η προσφυγή σε δημοψήφισμα είναι νίκη για όσους θέλουν να χρεοκοπήσει η χώρα και να επιστρέψει στη δραχμή.
Όμως δεν είναι οι τελικοί νικητές, δεν έχουν κερδίσει τον πόλεμο. Οι σοβαροί άνθρωποι αυτής τη χώρας θα πάρουν τη ρεβάνς.
Απαιτείται ψυχραιμία και σύνεση, δεν είναι η ώρα του εθνικού διχασμού, δεν αντέχει η Ελλάδα νέο εμφύλιο.
Πρέπει με δημοκρατικές διαδικασίες να τσακίσουμε το αυγό του αριστερού φασισμού που απειλεί το μέλλον μας.
Ούτε συγκρούσεις, ούτε πόλεμος στους δρόμους.
Ανένδοτος μέσα στον λαό, να τον πείσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κίνδυνος θάνατος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου