26.7.15

«Έλληνας τουρίστας»…



Ο ΣΥΡΙΖΑ μας ξεφτίλισε πιο πολύ και από τη Χούντα!
Ξεφτίλισε την Ελλάδα χειρότερα και από τη Χούντα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τότε είχαμε μια δικτατορία, αλλά έναν περήφανο λαό που αντιστεκόταν και τον σεβόταν όλη η υφήλιος.




Τώρα έχουμε ένα λαό που τον περιγελάει η οικουμένη και μια πολιτική ηγεσία που θεωρείται ο πιο αναξιόπιστος εταίρος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Ανατολή και Δύση... 


Ανάσα αξιοπρέπειας υποσχέθηκε ο Τσίπρας και έφερε μανάδες, γέρους και παιδιά να περιμένουν στις ουρές των ΑΤΜ για λίγα ευρώ και να μην μπορούν ούτε καν να πάνε διακοπές, για πέντε μέρες έστω, για «τα μπάνια του λαού» που έλεγε και ο Μέγας Αντρέας.
Καθόμαστε σαν μακάκες να ακούσουμε από το χαζοκούτι πότε τα 60 ευρώ θα γίνουν 80 και ψάχνουμε να δούμε πώς θα κρύψουμε στις κάλτσες 2-3 κατοστάρικα για να πάμε στο εξωτερικό.
Το παλιό ανέκδοτο «Αλβανός τουρίστας» έγινε τώρα πιο αστείο: «Έλληνας τουρίστας επί Τσίπρα». Χωρίς λεφτά, χωρίς πιστωτικές, με την υποψία μήπως δεν ταξιδεύει για τουρισμό, αλλά να πιάσει κάπου «μαύρη» δουλειά σαν λατζέρης, στα μάτια των Ευρωπαίων τελωνιακών.
Ποτέ άλλοτε μια χώρα δεν κατάφερε σε πέντε μήνες να πάει 50 χρόνια πίσω. Γιατί πραγματικά βρισκόμαστε σε συνθήκες του 1960 με το καλό σενάριο να δείχνει 1970.
Σε αυτό το χάλι μάς έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κορόιδεψε, εξαπάτησε και υπέγραψε το χειρότερο μνημόνιο υποδούλωσης στο όνομα μιας δήθεν ανεξαρτησίας, που στην ουσία σημαίνει πώς θα κρατήσουν τις καρέκλες τους.
Όλοι τους: Μαξίμου, διαφωνούντες, αριστερά πτέρυγα, Ζωή, ζωή να χουν, «κομμουνιστικές τάσεις», στην ουσία, ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ένα πράγμα είναι: Ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι αυτοί κάναν τον Έλληνα ρεζίλι και των Αλβανών, όπως φάνηκε και προχθές που μια τρομαγμένη Ελληνίδα συνελήφθη, επειδή προσπάθησε για να σώσει 23.000 ευρώ που της είχαν απομείνει, παίρνοντάς τα στα Τίρανα. Αντί να πιάσουν αυτή, έπρεπε να χουν 'χώσει μέσα ήδη το Βαρουφάκη και όποιον συνυπεύθυνο την έφτασαν σε αυτό το χάλι.
Την ίδια ώρα οι ελληνικές επιχειρήσεις πάνε για Βουλγαρία και Μαυροβούνιο, ενώ όσες μένουν μέσα βλέπουν μπροστά τους μόνο τη χρεοκοπία. Εκεί μας έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι μαζί, κι ας κάνουν τώρα ότι είναι από διαφορετικά «χωριά» και ας παίζουν τις κουμπάρες, ενώ κρατάνε τα βουλευτιλίκια και τα 7.000 ευρώ μηνιαίως μισθάρες, και να διορίζουν -ακόμα και τώρα!- τα κομματικά τους παιδιά.
Πρόκειται για κατσαπλιάδες: Ο ένας, ο «αριστερός», θα βούταγε τα αποθεματικά της Τραπέζης της Ελλάδος, ο Γιάνης θα έκλεβε, όπως αποκαλύφθηκε, τα ΑΦΜ για να αρχίσει τη δραχμοποίηση-Plan B και οι σοβαροί της κυβέρνησης άρπαξαν ήδη τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων.
Κατσαπλιάδες λοιπόν αποδεδειγμένα.
Άλλοι πιο εξευρωπαϊσμένοι, άλλοι δήθεν πιο εναλλακτικοί, στη «μάσα» είναι όλοι τους μαζί, αν εξαιρέσεις τις περιπτώσεις 2-3 έντιμων ιδεολόγων, οι οποίοι διαχώρισαν τη θέση τους, αηδιασμένοι, και τους σεβόμαστε γι' αυτό.
Πριν από εμάς, κατάλαβαν το πώς ξεπουλήθηκε η «πρώτη φορά αριστερά», πρώτη φορά τόσο ΦΘΗΝΑ, σε Αμερικανούς και Γερμανούς «νταβατζήδες» που τους υπόσχονται προστασία και μακροημέρευση στην εξουσία.
Όσο κρατηθούν σε αυτή, τόσο χειρότερα θα πηγαίνουν τα πράγματα για το μέσο Έλληνα, τόσο πιο αδιανόητη θα είναι η φτώχεια, η μιζέρια και οι εμφυλιοπολεμικές τραγικές συνθήκες, που ήδη ψυχανεμίζεται όποιος στοιχειωδώς καταλαβαίνει τι του συμβαίνει.
Μοναδική και τελευταία ελπίδα, ας μην αυταπατάται κανείς, κυρίως η Αντιπολίτευση που έχει πιαστεί κορόιδο και τους στηρίζει βλακωδώς άνευ όρων, είναι η απαλλαγή από τον πιο «παρανοϊκό ζυγό» που έχει εμφανιστεί στη δημοκρατική Δύση από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά. Τον ΣΥΡΙΖΑ.
Με κάλπες, όσο επιτρέπονται ακόμη και αυτές.

Θέμος Αναστασιάδης

ΥΓ: Διότι μπορεί να τις απαγορεύσουν με... Δημοψήφισμα όπου θα βάζουν το ζήτημα ότι παρότι ΔΕΝ το πιστεύουν, πρέπει να καταργηθούν, ως επικίνδυνες οι εκλογές, επειδή μπορεί να κερδοσκοπήσουν οι ξένοι επενδυτές!
Από πονηρές τρέλες άλλο τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου